October 5, 2025Oct 5 Ima jos nesto u vezi Mazde, oni koji vole da prckaju po info tabletu, toga nema, samo preko kotrlja gde je menjac, navodno nece Japanac da se ometa vozac u voznji. Dosta ljudi negoduje zbog toga, ne znam dal su nesto menjali po tom pitanju.
October 5, 2025Oct 5 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:+1 za audi, a tu je i merdžana/bembaravozio sam se u xc40 i nije uopšte mali, naprotiv. volvoovi suvovi su komforniji od ostatka iz iste klase. u prostoru može da mu parira q3, ostali su manji. meni se sviđa taj koncept da vozilo ode u visinu i tu dobija na prostoru(drugačije sedenje), manji osećas skučenosti, bolja preglednost, generalno lepši osećaj za volanom nego u limou gde posle ovakvih suv-ova imaš utisak da sediš na zemljinaravno sve zavisi od konkretnih potreba i ukusa uopštegeneralno taj gospodski osećaj za volanom najbolje isporučujutm mečka i audi, doduše meni audi mnogo miriše na krimi, konkretno zemunski klan, pa ga nikada ne bih uzeo u razmatranje pogotovu 4 i 6, q3 mi je već kudikamo podnošljivijiQ5 je majkamara za nas krakate, meni najudobniji auto u kom sam sedeo.
October 5, 2025Oct 5 nisam imao priliku q5 već zahteva kuću tj garažu/parking + jos jedno vozilo u kućištapovi za golf se podrazumevajunisam ja u toj kasti
October 5, 2025Oct 5 Meni je A6 jedini Audi koji bih vozio, nijedan od ostalih mi se ne sviđa toliko. A4 uvek izgleda kao da mu nešto fali, ma koliko da je nasviran.Nedavno sam vozio staru E klasu, model iz 2014. godine. E to je lađa na drumu, a ona zvezda na haubi baš daje dobar osećaj.
October 5, 2025Oct 5 3 minutes ago, napadaj said:Meni je A6 jedini Audi koji bih vozio, nijedan od ostalih mi se ne sviđa toliko. A4 uvek izgleda kao da mu nešto fali, ma koliko da je nasviran.Nedavno sam vozio staru E klasu, model iz 2014. godine. E to je lađa na drumu, a ona zvezda na haubi baš daje dobar osećaj.Fali mu mesta iza vozaca, meni su ovde nudili RS4 karavan u zlatno doba, kad se imalo para i kad te bolelo uvo za gorivo, bukvalno dete ne moze da sedne iza mene. Meni A5 bio prelep, kad se pojavio, nemam pojma dal se taj model jos radi. Edited October 5, 2025Oct 5 by Lancia
October 5, 2025Oct 5 Radi se, samo što je nova generacija Audija baš napljuvana na internetu i na Redditu postoji brdo snimaka i fotki koje pokazuju da je enterijer daleko od premijum segmenta.
October 5, 2025Oct 5 2 minutes ago, napadaj said:Radi se, samo što je nova generacija Audija baš napljuvana na internetu i na Redditu postoji brdo snimaka i fotki koje pokazuju da je enterijer daleko od premijum segmenta.To je sad trend, ogromni tableti, sofisticirana plastika i reciklirajuci materijali. Bljak.
October 5, 2025Oct 5 22 minutes ago, Lancia said:Ima jos nesto u vezi Mazde, oni koji vole da prckaju po info tabletu, toga nema, samo preko kotrlja gde je menjac, navodno nece Japanac da se ometa vozac u voznji. Dosta ljudi negoduje zbog toga, ne znam dal su nesto menjali po tom pitanju.meni je ovo benefit. u pravu su japanci. vecinu vremena mi je ugasen ili zvrlji muzika.
October 5, 2025Oct 5 Meni je pak Audi nekako bezlican. Mercedes A/CLA je mnogo lepsi, verujem da je i enterijer bolji, samo ne znam za prostor unutra.
October 5, 2025Oct 5 51 minutes ago, Lancia said:Ima jos nesto u vezi Mazde, oni koji vole da prckaju po info tabletu, toga nema, samo preko kotrlja gde je menjac, navodno nece Japanac da se ometa vozac u voznji. Dosta ljudi negoduje zbog toga, ne znam dal su nesto menjali po tom pitanju.Izbacili u novoj generaciji u CX-5, recimo. Čini mi se da su ga ostavili u nekim skupljim modelima, ali nisam siguran.
October 5, 2025Oct 5 E da, sad se setih - minus za Volvo je to što su sve komande klime na displeju, tj. na touchscreenu. Dugmići su ostali za šoferku i zadnje staklo, kad zamagle, ali to nije dovoljno.
October 5, 2025Oct 5 Vozio sam letos na rentakari cx-30. Osim spoljasnjeg izgleda taj auto nema nista. Unutra neka dobra oprema ali sve deluje jeftino. Mesto skuceno jbg mazda 3. A motor katastrofa ne moze da povuce mene zenu, i dete od 20 kila, bez prtljaga. Posle sam vozio na drugom ostrvu taigo. 1.0 turbo. To je jedan mali pohotni zvrndov. Ide ko metak a unutra je lepsi a mozda cak i malo komforniji od mazde. A4 je mali auto unutra, prevazidjen model iz 2015, sav je nekako otisao u gepek. Bio mi je prvi pik na draftu pre dve godine ali je brzo ispao iz konkurencije
October 5, 2025Oct 5 36 minutes ago, napadaj said:E da, sad se setih - minus za Volvo je to što su sve komande klime na displeju, tj. na touchscreenu. Dugmići su ostali za šoferku i zadnje staklo, kad zamagle, ali to nije dovoljno.jedna od najidiotskijih stvari u novijim modelima, istu stvar imaju i škode15ak min ti treba da nabudžiš t°škoda ima prekodač koji kad klikneš otvori ti meni na taču, al i tu imaš ka klikćeš po t° da odabereš izduvekretenizam2