October 3, 2025Oct 3 Da imam para kao sto nemam ja bih ovo uzeo na keca. www.polovniautomobili.comDodge Charger 3.6 GT | Polovni AutomobiliDodge Charger 3.6 GT, 2023. godište, Limuzina, Benzin 3600 cm3, vozilo prešlo 2400 km, Irig. Putnička vozila - Polovni Automobili
October 3, 2025Oct 3 13 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:Da imam para kao sto nemam ja bih ovo uzeo na keca.www.polovniautomobili.comDodge Charger 3.6 GT | Polovni AutomobiliDodge Charger 3.6 GT, 2023. godište, Limuzina, Benzin 3600 cm3, vozilo prešlo 2400 km, Irig. Putnička vozila - Polovni AutomobiliRegistracija pisljivih 3k+ evra.
October 3, 2025Oct 3 6 hours ago, Shan Jan said:hocu nesto sa lepim enterijerom i dosta prostora unutra, da moze da se vozi na duzi road trip a da nije preveliko za BG ulice i parkingeZa koliko osoba? Ako si singl ili u duo modu, pogledaj Adama kao što već rekoh. Nijedan automobil u moru modela koje smo imali nije tako ujedinio celu firmu u iznenađenju. Čak i najveći cinici i "Opel je izmišljen da Ford..." šaljivdžije su se složile da je autić bomba što se vožnje tiče. Mane su mu bile visoka cena kao novom i slab izbor motora, ali onaj jači 1.4 je više nego dovoljan za bilo šta što tebi treba. Ako se finansijski stabilizujem jednom, i ja ću ga tražiti - preko doduše.
October 3, 2025Oct 3 7 hours ago, Shan Jan said:dosta prostora unutra, da moze da se vozi na duzi road trip a da nije preveliko za BG ulice i parkinge.ovde si u kolizijiprvo se odluči šta su prioriteti. teško ćeš naći nešto sa dosta prostora i da nije prevelik za bg parkingageneralno bih rekao da su to neki middle suv-ovi. tipa, renault captur, mazda cx 3(0), volvo onaj koji ti je predložio napadaj, peugeot 2007, toyota c-hr/yaris crosslimuzine koje se tebi sviđaju kao linije, nećeš naći “da ima prostora unutra, i da nije prevelik”kad bolje razmislim mislim da takvo auto i ne postojisuvovi idu u visinu pa tu nabijaju kubikažu prostora i utisak imanja prostoraredefiniši potrebe na realne, odaberi “marku” i kreni da tražis
October 3, 2025Oct 3 Popular Post 24 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:kad bolje razmislim mislim da takvo auto i ne postojinije istina
October 3, 2025Oct 3 @kud u maglu Simoviću pa to, negde cu morati da smanjim ocekivanja:limuzina sa prostorom ala A6, S90 ali onda mucenje za parkiranje u BGumanji sedan ali onda i manje prostora, posebno pozadi, ala Mercedes A, Mazda 3nesto izmedju ala A4, BMW3SUV ala ovaj XC40 ali to je cista prakticnost, ne svidjaju mi seJa hocu u svom autu da se osecam ko gospodin covek Nisam ljubitelj ni dzipova ni nekih sportskih masina. Samo nek klizi, bude udoban i ima lep enterijer.
October 3, 2025Oct 3 Kupuješ kola duže nego što je @Moća prodavao čuvenog izrešetanog Pežoa.Imaš novu Toyotu Yaris Cross hibrid za oko 20k, super je.In other news, cimao me lik za oglas kojim prodajem stan na ZL, pita jel hoću da se đoramo, daje džipa™ i doplatu. Eto, ako imaš neku nekretninu viška, možda su i te šeme ostvarive.
October 3, 2025Oct 3 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:ovde si u kolizijiprvo se odluči šta su prioriteti. teško ćeš naći nešto sa dosta prostora i da nije prevelik za bg parkingageneralno bih rekao da su to neki middle suv-ovi. tipa, renault captur, mazda cx 3(0), volvo onaj koji ti je predložio napadaj, peugeot 2007, toyota c-hr/yaris crosslimuzine koje se tebi sviđaju kao linije, nećeš naći “da ima prostora unutra, i da nije prevelik”kad bolje razmislim mislim da takvo auto i ne postojisuvovi idu u visinu pa tu nabijaju kubikažu prostora i utisak imanja prostoraredefiniši potrebe na realne, odaberi “marku” i kreni da tražisKako ne postoji?¿ Golf i Seat/Cupra Leon imaju vise mesta unutra i u prtljagu nego neki veci automobili. Imam dva metra i preko sto kila, mesta koliko hoces. Pregledni, laki za parkiranje, super za grad i daleku voznju. Provereni motori, nisu neki motokultivatori sa tri cilindra.
October 3, 2025Oct 3 ne znam da li shan smatra golf klasu adekvatnom za kurčenje, ali da to je očigledno ono što mu treba
October 3, 2025Oct 3 Prvo i osnovno, nikakvo kurčenje ne postoji sa automobilima koje pominjemo ovde. 2.0 motor i kurčenje ne idu istu rečenicu.Drugo, na normalno parking mesto gotovo identično staju i C klasa i X5.
October 3, 2025Oct 3 4 hours ago, napadaj said:Prvo i osnovno, nikakvo kurčenje ne postoji sa automobilima koje pominjemo ovde. 2.0 motor i kurčenje ne idu istu rečenicu.Drugo, na normalno parking mesto gotovo identično staju i C klasa i X5.Izvini, krecana sam ne znam dal sam te vec pitao, sta bi jel si uzeo Alfu na kraju?