Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Polovnjaci

Featured Replies

Da imam para kao sto nemam ja bih ovo uzeo na keca.

www.polovniautomobili.com
No image preview

Dodge Charger 3.6 GT | Polovni Automobili

Dodge Charger 3.6 GT, 2023. godište, Limuzina, Benzin 3600 cm3, vozilo prešlo 2400 km, Irig. Putnička vozila - Polovni Automobili
  • Replies 8.7k
  • Views 640.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posle epopeje sa polovnim golfom, evo mene ponosne vlasnice novog renault clio.   Long story short - bukvalno sam krenula da kupim golf u autokomercu, ispostavilo se medjutim da prodavac sma

• Dakle, definitivno mogu da kazem da sam ponosni vlasnik MB GLA 180 amg line...

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

pa da se pohvalim, novi gvozdeni konj u ergeli simović       a ovako izgleda po suhim danima    

Posted Images

13 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

Da imam para kao sto nemam ja bih ovo uzeo na keca.

www.polovniautomobili.com
No image preview

Dodge Charger 3.6 GT | Polovni Automobili

Dodge Charger 3.6 GT, 2023. godište, Limuzina, Benzin 3600 cm3, vozilo prešlo 2400 km, Irig. Putnička vozila - Polovni Automobili

Registracija pisljivih 3k+ evra.

hebe ga kubikaza

Eh, jaka kubikaza...

Za US ispod 5l je mali gradski auto.

Jbmt 21. Vek

I da zakacis neku cisternu i vuces sa sobom, posto ovo trosi ko zna koliko

ali imas pare i ne razmisljas o tim stvarima

6 hours ago, Shan Jan said:

hocu nesto sa lepim enterijerom i dosta prostora unutra, da moze da se vozi na duzi road trip a da nije preveliko za BG ulice i parkinge

Za koliko osoba? Ako si singl ili u duo modu, pogledaj Adama kao što već rekoh. Nijedan automobil u moru modela koje smo imali nije tako ujedinio celu firmu u iznenađenju. Čak i najveći cinici i "Opel je izmišljen da Ford..." šaljivdžije su se složile da je autić bomba što se vožnje tiče. Mane su mu bile visoka cena kao novom i slab izbor motora, ali onaj jači 1.4 je više nego dovoljan za bilo šta što tebi treba. Ako se finansijski stabilizujem jednom, i ja ću ga tražiti - preko doduše.

7 hours ago, Shan Jan said:

dosta prostora unutra, da moze da se vozi na duzi road trip a da nije preveliko za BG ulice i parkinge.

ovde si u koliziji

prvo se odluči šta su prioriteti. teško ćeš naći nešto sa dosta prostora i da nije prevelik za bg parkinga

generalno bih rekao da su to neki middle suv-ovi. tipa, renault captur, mazda cx 3(0), volvo onaj koji ti je predložio napadaj, peugeot 2007, toyota c-hr/yaris cross

limuzine koje se tebi sviđaju kao linije, nećeš naći “da ima prostora unutra, i da nije prevelik”

kad bolje razmislim mislim da takvo auto i ne postoji

suvovi idu u visinu pa tu nabijaju kubikažu prostora i utisak imanja prostora

redefiniši potrebe na realne, odaberi “marku” i kreni da tražis

• Popular Post
24 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

fiat-multipla-je-pravi-biser-moderne-aut

nije istina

@kud u maglu Simoviću pa to, negde cu morati da smanjim ocekivanja:

• limuzina sa prostorom ala A6, S90 ali onda mucenje za parkiranje u BGu

• manji sedan ali onda i manje prostora, posebno pozadi, ala Mercedes A, Mazda 3

• nesto izmedju ala A4, BMW3

• SUV ala ovaj XC40 ali to je cista prakticnost, ne svidjaju mi se

Ja hocu u svom autu da se osecam ko gospodin covek nobles Nisam ljubitelj ni dzipova ni nekih sportskih masina. Samo nek klizi, bude udoban i ima lep enterijer.

Kupuješ kola duže nego što je @Moća prodavao čuvenog izrešetanog Pežoa.

Imaš novu Toyotu Yaris Cross hibrid za oko 20k, super je.

In other news, cimao me lik za oglas kojim prodajem stan na ZL, pita jel hoću da se đoramo, daje džipa i doplatu. Eto, ako imaš neku nekretninu viška, možda su i te šeme ostvarive.

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

ovde si u koliziji

prvo se odluči šta su prioriteti. teško ćeš naći nešto sa dosta prostora i da nije prevelik za bg parkinga

generalno bih rekao da su to neki middle suv-ovi. tipa, renault captur, mazda cx 3(0), volvo onaj koji ti je predložio napadaj, peugeot 2007, toyota c-hr/yaris cross

limuzine koje se tebi sviđaju kao linije, nećeš naći “da ima prostora unutra, i da nije prevelik”

suvovi idu u visinu pa tu nabijaju kubikažu prostora i utisak imanja prostora

redefiniši potrebe na realne, odaberi “marku” i kreni da tražis

Kako ne postoji?¿ Golf i Seat/Cupra Leon imaju vise mesta unutra i u prtljagu nego neki veci automobili. Imam dva metra i preko sto kila, mesta koliko hoces. Pregledni, laki za parkiranje, super za grad i daleku voznju. Provereni motori, nisu neki motokultivatori sa tri cilindra.

ne znam da li shan smatra golf klasu adekvatnom za kurčenje, ali da to je očigledno ono što mu treba sleep

Prvo i osnovno, nikakvo kurčenje ne postoji sa automobilima koje pominjemo ovde. 2.0 motor i kurčenje ne idu istu rečenicu.

Drugo, na normalno parking mesto gotovo identično staju i C klasa i X5.

4 hours ago, napadaj said:

Prvo i osnovno, nikakvo kurčenje ne postoji sa automobilima koje pominjemo ovde. 2.0 motor i kurčenje ne idu istu rečenicu.

Drugo, na normalno parking mesto gotovo identično staju i C klasa i X5.

Izvini, krecana sam ne znam dal sam te vec pitao, sta bi jel si uzeo Alfu na kraju?