September 23, 2025Sep 23 Zimus sam u VW Krnjača gledao A6 modele. Radnici mi iskreno rekli da je cela A6 i A4 flota koju su imali na stanju vraćena sa lizinga iz Uprave za zajedničke poslove, što znači da su to bili službeni automobili ministarstava, agencija, službi i ostatka državnog aparata. Svi sa približnom kilometražom i istom opremom. Rekoše mi i da su određeni broj poslali u Autoland.Zezanja radi pitam u Autolandu otkud im neki A6, a oni samo kažu da je kupljen nov u Srbiji, da je proveren bla bla, ne govore da je to bilo jahano za službene potrebe.Zaobišao bih njih ako je moguće.
September 23, 2025Sep 23 13 minutes ago, Milosh76 said:Ja gledam Corollu 2022 godiste za nesto vise od 15.000 kod Autolenda.Ima li neko iskustva sa Autolendom ili da preskocim u startu?Recimo ovako nesto ima ih vise komada razlicite kilometraze, a nervira me stosu beli, a ima i poneki sivi.Nova Corolla https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/27184304/toyota-corolla-15-vvt-i-mt6-luna?attp=p1_pv0_pc1_pl1_plv0Polovna 2022 kod Autolenda https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/26459423/toyota-corolla-15-luna?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0ja sam kadjara uzeo kod njih, sve je bilo okrekao bih da su za preporukui kadjar je bio u vlasništvu renault-nisan srbija i posle godinu dana su imali zamene vozila, a ovaj završio na placu pa kod menenikakve zamerke nisam imao na vozilo dok je bilo kod mene sve 5ja ne bih preterano zazirao od tih tzv službenih pogotovu ako su bili u upravi za zajedničke poslove, a6 je sasvim sigurno terao neki profi vozač, 99% su bili servisirani na vreme, šta ćeš više
September 23, 2025Sep 23 Meni je bio problem to što nisu hteli na prvu da kažu odakle je.Oprema u njima nije nešto visoka, A4 su klot, a A6 su malo bolji bili. Edited September 23, 2025Sep 23 by napadaj
September 27, 2025Sep 27 Popular Post @Shan JanPlacen je depozit za CLS450, idemo od nedelje avionom u Bazel pa rentakarom do auta, vade se col table i par dana kasnije je u SrbijiBenzin 3.0 367ks (moze da se cipuje lagano na 420ks i obrtni momenat sa 500 na 620nm), ima mali elektromotor od 9-10kw koji pomaze u startu i zbog kojeg nemas turbo lag a i obara registraciju na 30 hiljada dinara umesto regularnih 160 hiljada, dakle za 5 godina usteda 5500e... Presao 290 hiljada sto znaci da su sve vece stavke odradjene nedavno, veliki servis i servis menjaca na 255, sve u ovlascenih servisima, samo sipas i vozisDakle po ceni od samo 35 hiljada mozes da vozis Mercedes od kojeg zenama na salsi gace same spadaju mada mozes i da kupis Tojotu Korolu, cuo sam da i zurke penzionera mogu da budu bomba nekad
September 27, 2025Sep 27 1 hour ago, Zli Gli said:mada mozes i da kupis Tojotu Korolu, cuo sam da i zurke penzionera mogu da budu bomba nekadI ja tebi znas!!!
October 2, 2025Oct 2 On 17. 9. 2025. at 19:22, Time Crisis said:Corolla hibrid je skuplji, ali klasičan benzinac počinje već od nekih 19k (doduše s najnižom opremom)Hvala brt, rešeno. Još da se usaglasi boja, luna oprema, beskamatno 50% ide preko rf banke.
October 2, 2025Oct 2 2 minutes ago, Zaboravan said:Hvala brt, rešeno. Još da se usaglasi boja, luna oprema, beskamatno 50% ide preko rf banke.Kul, nema na čemu :D Da te dugo služi
October 3, 2025Oct 3 Mazda 3 ili Mercedes A sedan @Zli Gli?Jbg, u nemogucoj sam misiji, hocu nesto sa lepim enterijerom i dosta prostora unutra, da moze da se vozi na duzi road trip a da nije preveliko za BG ulice i parkinge.
October 3, 2025Oct 3 @Milosh76 za 5k razlike ja ne bih mnogo razmisljao, uzeo bih nov auto. 0 na satu, maximalno osiguranje, a i lakse ces ga prodati dalje kada dodje do toga, isplatice ti on tih 5k vise puta. jedino mozda vidi da uzmes automatik
October 3, 2025Oct 3 1 hour ago, Mr.Mxyzptlk said:jedino mozda vidi da uzmes automatikAutomatik je drasticno skuplji od tih 19k, a ono malo sto sam vozio automatika, nije mi leglo.
October 3, 2025Oct 3 1 hour ago, napadaj said:Lep enterijer, ima prostora, može na duže, a nije mnogo veliko - Volvo XC40Sve stoji ali ja bih nekog sedana, ne volim SUV. A ovaj S60 koji je malo duzi kosta boga oca.
October 3, 2025Oct 3 Just now, Shan Jan said:Sve stoji ali ja bih nekog sedana, ne volim SUV. A ovaj S60 koji je malo duzi kosta boga oca.S60 vredi svaku paru...
October 3, 2025Oct 3 12 minutes ago, Milosh76 said:Automatik je drasticno skuplji od tih 19k, a ono malo sto sam vozio automatika, nije mi leglo.automatik je majka marako ga jednom vozi, sledeći put vozi manuelni samo pod prisilom
October 3, 2025Oct 3 1 minute ago, radisa said:S60 vredi svaku paru...Ali kosta 30k pa navise, cak i ovi modeli od pre 6 godina. Ja sam gledao nesto u rejonu od 20k.