Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Polovnjaci

Featured Replies

37 minutes ago, Milošica said:

Ćale mi je dao C4 iz 2008.

Pukli su mi svi biznisi od kad sam se zamerio pa sad živim prosečnim životom.

C4 2008 je top top auto, vanserijski u toj klasi, malo nizak al leži lepo na putu. Bombona. Jedina mana mu je što posle toga krševi i kante 2017. od 12-15k neće da ti budu ok... Tako da vozi dok možeš i uživaj

@Zli Gli gde ima stelvio za 22k, za druga pitam
BTW, sa onim od prošle strane si me jako podsetio na https://discworld.fandom.com/wiki/Cut-Me-Own-Throat_Dibbler D

Edited by Vapad

• Replies 8.7k
  • Views 640.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posle epopeje sa polovnim golfom, evo mene ponosne vlasnice novog renault clio.   Long story short - bukvalno sam krenula da kupim golf u autokomercu, ispostavilo se medjutim da prodavac sma

• Dakle, definitivno mogu da kazem da sam ponosni vlasnik MB GLA 180 amg line...

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

pa da se pohvalim, novi gvozdeni konj u ergeli simović       a ovako izgleda po suhim danima    

Posted Images

1 hour ago, Zaboravan said:

20k?

Gde jbt

Kod zvaničnog prodavca, Corolla benzinac 1.5 Luna (mada bolje doplatiti za Sol) je tačno 20k

12 minutes ago, Time Crisis said:

Kod zvaničnog prodavca, Corolla benzinac 1.5 Luna (mada bolje doplatiti za Sol) je tačno 20k

Fala, idem da pogledam.

Kada sam video yaris cene dalje nisam gledao

37 minutes ago, Zaboravan said:

Fala, idem da pogledam.

Kada sam video yaris cene dalje nisam gledao

Corolla hibrid je skuplji, ali klasičan benzinac počinje već od nekih 19k (doduše s najnižom opremom)

Edited by Time Crisis

10 minutes ago, Time Crisis said:

Corolla hibrid je skuplji, ali klasičan benzinac počinje već od nekih 19k (doduše s najnižom opremom)

Vidim, sedan 18.990... Ovo je baš zanimljivo, hvala iskreno.

11 minutes ago, Zaboravan said:

Vidim, sedan 18.990... Ovo je baš zanimljivo, hvala iskreno.

Ja imam generaciju pre i prezadovoljan sam.

2 minutes ago, Moća said:

Ja imam generaciju pre i prezadovoljan sam.

Brt ljudi imaju generaciju koja si ti i prezadovoljni su. D

Sutra ih cimam da pogledam, sednem, izađem.

Ako to uradim bez glasnog jauka zainteresovan sam.

• Popular Post

Pala je Mazda 6, 165ks, automatik, 2020. jbt kako je dobra. mislim da dugo necu menjati auto

Bravo, debeli, konacno i ti dubodes auto.

6 hours ago, Vapad said:

@Zli Gli gde ima stelvio za 22k, za druga pitam

Pa ima kod mene, registrovana godinu dana (490e prva registracija), s panorama krovom, duplim setom guma i felni, 170 hiljada km, prvih 100 hiljada servisirana u Emil Frey servisu a kasnije nesto manje zvucno. Auto je bomba, da nisam propali kockar zadrzao bi ga sebi par godina. 23900 u oglasu, ciljamo 23+ ali moze jos malo nize jer ima drugih kola sto smo pikirali

Corolla je ubedljivo best buy za novi auto. Neunistiva Toyota, ima prostora, radi sve sto ti treba, nema preteranih izivljavanja sa glupostima... da nisam u kurciti se mora fazonu uzeo bih je na keca za novi autic.

Made in Turkey, samo kažem.

25 minutes ago, zorglub said:

Made in Turkey, samo kažem.

Mada ne mora ni to vise nista da znaci, ja imao jos pre skoro 20 godina made in Turkey no name masinu za ves, kostala kikiriki, posluzila preko 10 godina.

Eno ih prave i izvoze i brodove i velike dronove celom svetu. Nije vise ni Turska sto je nekad bila.

Edited by Shan Jan

10 hours ago, Grunf said:

Pala je Mazda 6, 165ks, automatik, 2020. jbt kako je dobra. mislim da dugo necu menjati auto

slike?

On 18. 9. 2025. at 5:23, Shan Jan said:

Corolla je ubedljivo best buy za novi auto. Neunistiva Toyota, ima prostora, radi sve sto ti treba, nema preteranih izivljavanja sa glupostima... da nisam u kurciti se mora fazonu uzeo bih je na keca za novi autic.

Ja gledam Corollu 2022 godiste za nesto vise od 15.000 kod Autolenda.

Ima li neko iskustva sa Autolendom ili da preskocim u startu?

Recimo ovako nesto ima ih vise komada razlicite kilometraze, a nervira me stosu beli, a ima i poneki sivi.

Nova Corolla https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/27184304/toyota-corolla-15-vvt-i-mt6-luna?attp=p1_pv0_pc1_pl1_plv0

Polovna 2022 kod Autolenda https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/26459423/toyota-corolla-15-luna?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0

Edited by Milosh76