September 16, 2025Sep 16 1 hour ago, Mr.Mxyzptlk said:ne pise se corrola nego corollamozda je to duplo r zbog corrosion
September 16, 2025Sep 16 18 hours ago, Shan Jan said:Sad sam u Grckoj vozio neki mali Suzuki, znam ja da ti maleni autici su duzu dali za BG i parkiranje ali brate ja se zgrcim od sat vremena voznje u tome.Okreni đir u Opel Adam i javi kako ti se čini.Ili se pruži malo i kao pravi midleage baja uzmeš MX-5 NC targu.
September 16, 2025Sep 16 @Shan Jan sto ne uzmes nesto ovakvo, ima sprostora kolko volis, cena je manje vise ok, motor dobarwww.polovniautomobili.comMazda 6 2.0 SKYACTIV-G | Polovni AutomobiliMazda 6 2.0 SKYACTIV-G, 2023. godište, Limuzina, Benzin 1998 cm3, vozilo prešlo 73012 km, Beograd. Putnička vozila - Polovni Automobili
September 16, 2025Sep 16 6 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:@Shan Jan sto ne uzmes nesto ovakvo, ima sprostora kolko volis, cena je manje vise ok, motor dobarMnogo je 28 hiljadaOglašena cena vozila odnosi se isključivo na finansiranje vozila putem operativnog lizinga i nije moguće kombinovati sa drugim akcijskim uslovima. Cena vozila za sve ostale vidove finansiranja iznosi - 27899 EUR
September 16, 2025Sep 16 Kad dodje trenutak uzimam iskljucivo od @Zli Gli. Ako uz auto idu i brojevi riba sa Konjare, naravno.Realno tek razmisljam, dok zavrsim gradjevinu i skupim pare ima da dodje novo leto. Taman da ga vozim po vrucem BG asfaltu.
September 16, 2025Sep 16 5 hours ago, Zli Gli said:Ma kakvi, vidis da su mu bitniji neki gradjevinski radovi nego privodjenje zena u GLC-u posle salse, stisnuo se programator samo takoMogu da mu spustim cenu za Stelvio maksimalno, na 22000, ali nije mi alfista po karakteru, mnogo mu je 280 konja i potrosnja skoro desetka, plakao bi posle ovde na temiE što ovaj Zli ume da nagrdi vozača pa to ne zna niko.Ja ti još zameram što si meni preporučivao manji auto nego što Kums ima
September 16, 2025Sep 16 3 hours ago, Shan Jan said:Kad dodje trenutak uzimam iskljucivo od @Zli Gli. Ako uz auto idu i brojevi riba sa Konjare, naravno.Realno tek razmisljam, dok zavrsim gradjevinu i skupim pare ima da dodje novo leto. Taman da ga vozim po vrucem BG asfaltu.Setio sam se, za tebe je Fiat 500X 1.33 turbo benzin 150ks, 2020. godiste, 160 hiljada km, registrovan skoro jos celu godinu, bukvalno kao nov... Samo do kraja ove nedelje specijalni popust na 14 hiljada ojra, prakticno dzabe
September 16, 2025Sep 16 3 minutes ago, Filozof manijak said:Jel ti kupuješ prevozno sredstvo ili penis ekstenzor?Penis ekstenzor ofkors