September 15, 2025Sep 15 47 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:na stranu, ako je mečka udobna za nekoga, onda je to za vozača i njegovu poziciju, od modela w124 pa na dalje… ako iz jednacine iskljucimo S, E, R, ML itd itd.
September 15, 2025Sep 15 1 minute ago, Djuro said:… ako iz jednacine iskljucimo S, E, R, ML itd itd.pričamo o onim dostupnim srbinu vulgaris
September 15, 2025Sep 15 1 hour ago, radisa said:185 visine sa 110 do 130 kila zavisi od perioda (sad sam na 115... :))Pa nisi baš džin, jedino ako se mnogo bacakaš dok voziš Podseti me ovo na događaj kad sam morala da uzmem porodičnog Punta kojeg sad uglavnom vozi moja sestričina (sa sve P nalepnicom). Jedva sam se uvukla na mesto vozača, em Punto mali, em mala štreberka kepec nabila sedište skroz uz volan, polomila sam noge i razbila glavu o krov auta dok se nisam nekako ukobeljala da povučem sedište unazad.B klasa bi trebalo da je kao MPV, sa viškom volumena u kabini. Ja sam se vozila u tom autu ali samo pozadi, meni delovalo baš prostrano. Sviđa mi se, u opcijama je za eventualnu zamenu auta.
September 15, 2025Sep 15 Drugovi ja sam programator u gradjevinskim radovima, mogu da pazarim nesto do 20k, po mogucstvu da nije vise od 7 godina staro. Ne rastu pare na cloudu, pardon, u data centru Lomim se izmedju kurciti se mora BMW-a ili neke ladje za uzivanje tipa Volvo S90. Realno ako uskoro smuvam nesto, verovatno cu ovo drugo. @radisa razume nas kojima je sirina sedista bitnija od prostora za noge Sad sam u Grckoj vozio neki mali Suzuki, znam ja da ti maleni autici su duzu dali za BG i parkiranje ali brate ja se zgrcim od sat vremena voznje u tome.
September 15, 2025Sep 15 onda batali limuzine, nego nešto visokoovo kod glija, glc kupe je kaopravljen za tebe
September 15, 2025Sep 15 34 minutes ago, Shan Jan said:Sad sam u Grckoj vozio neki mali Suzuki, znam ja da ti maleni autici su duzu dali za BG i parkiranje ali brate ja se zgrcim od sat vremena voznje u tome.kako proradi Ljuba Moljac u meni Edited September 15, 2025Sep 15 by strhnj
September 15, 2025Sep 15 2 hours ago, Shan Jan said:Drugovi ja sam programator u gradjevinskim radovima, mogu da pazarim nesto do 20k, po mogucstvu da nije vise od 7 godina staro. Ne rastu pare na cloudu, pardon, u data centru Za 20k uzmi novu Corrolu i ne razmišljaj, kakav BMW do 7 godina, ugrobariće te troškovi
September 15, 2025Sep 15 Ja sam svojevremno razmisljao da uzmem Berlingo/Partner, to je za mene fenomenalno vozilo, udobno, visoko, brzo, boga oca mozes da strpas unutra, vise to nije industrijski krs, vec smekerska prca od kola. Na Kanarima ih voze samo tako. Jos ako imas kucu ili neki plac, praktikujes vikende u prirodi, nebo je granica.Sad ne znam da li su i dalje samo elektricni, skroz su im uprskali prodaju, dok su bili dizel, bilo ih je ko pleve na putevima.
September 15, 2025Sep 15 4 hours ago, Time Crisis said:Za 20k uzmi novu Corrolu i ne razmišljaj, kakav BMW do 7 godina, ugrobariće te troškoviCorrola Cross je u stvari predhodna verzija RAV4, dobro auto... Ali nije za kurcenje...
September 15, 2025Sep 15 5 minutes ago, radisa said:Corrola Cross je u stvari predhodna verzija RAV4, dobro auto...Ali nije za kurcenje...Novi Cross je dosta skuplji, ovo je obična Corrola sedan, ali sasvim ok auto
September 15, 2025Sep 15 23 minutes ago, Time Crisis said:Novi Cross je dosta skuplji, ovo je obična Corrola sedan, ali sasvim ok autoO da i to ke super auto...
September 15, 2025Sep 15 7 hours ago, kud u maglu Simoviću said:onda batali limuzine, nego nešto visokoovo kod glija, glc kupe je kaopravljen za tebeZa 20 hiljada mislim da ne mogu da resim ni onaj penzionerski kockasti GLC a ne kupe, pa jos neki sa normalnom kilometrazom i jacim motorom. Teska prica.
September 16, 2025Sep 16 Ma kakvi, vidis da su mu bitniji neki gradjevinski radovi nego privodjenje zena u GLC-u posle salse, stisnuo se programator samo takoMogu da mu spustim cenu za Stelvio maksimalno, na 22000, ali nije mi alfista po karakteru, mnogo mu je 280 konja i potrosnja skoro desetka, plakao bi posle ovde na temi