Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Polovnjaci

Featured Replies

47 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

na stranu, ako je mečka udobna za nekoga, onda je to za vozača i njegovu poziciju, od modela w124 pa na dalje

… ako iz jednacine iskljucimo S, E, R, ML itd itd.

• Replies 8.7k
  • Views 640.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posle epopeje sa polovnim golfom, evo mene ponosne vlasnice novog renault clio.   Long story short - bukvalno sam krenula da kupim golf u autokomercu, ispostavilo se medjutim da prodavac sma

• Dakle, definitivno mogu da kazem da sam ponosni vlasnik MB GLA 180 amg line...

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

pa da se pohvalim, novi gvozdeni konj u ergeli simović       a ovako izgleda po suhim danima    

Posted Images

1 minute ago, Djuro said:

… ako iz jednacine iskljucimo S, E, R, ML itd itd.

pričamo o onim dostupnim srbinu vulgaris

1 hour ago, radisa said:

185 visine sa 110 do 130 kila zavisi od perioda (sad sam na 115... :))

Pa nisi baš džin, jedino ako se mnogo bacakaš dok voziš s_w

Podseti me ovo na događaj kad sam morala da uzmem porodičnog Punta kojeg sad uglavnom vozi moja sestričina (sa sve P nalepnicom). Jedva sam se uvukla na mesto vozača, em Punto mali, em mala štreberka kepec nabila sedište skroz uz volan, polomila sam noge i razbila glavu o krov auta dok se nisam nekako ukobeljala da povučem sedište unazad.

B klasa bi trebalo da je kao MPV, sa viškom volumena u kabini. Ja sam se vozila u tom autu ali samo pozadi, meni delovalo baš prostrano. Sviđa mi se, u opcijama je za eventualnu zamenu auta.

Drugovi ja sam programator u gradjevinskim radovima, mogu da pazarim nesto do 20k, po mogucstvu da nije vise od 7 godina staro. Ne rastu pare na cloudu, pardon, u data centru sad

Lomim se izmedju kurciti se mora BMW-a ili neke ladje za uzivanje tipa Volvo S90. Realno ako uskoro smuvam nesto, verovatno cu ovo drugo. @radisa razume nas kojima je sirina sedista bitnija od prostora za noge D

Sad sam u Grckoj vozio neki mali Suzuki, znam ja da ti maleni autici su duzu dali za BG i parkiranje ali brate ja se zgrcim od sat vremena voznje u tome.

onda batali limuzine, nego nešto visoko

ovo kod glija, glc kupe je kaopravljen za tebe

34 minutes ago, Shan Jan said:

Sad sam u Grckoj vozio neki mali Suzuki, znam ja da ti maleni autici su duzu dali za BG i parkiranje ali brate ja se zgrcim od sat vremena voznje u tome.

kako proradi Ljuba Moljac u meni

Edited by strhnj

2 hours ago, Shan Jan said:

Drugovi ja sam programator u gradjevinskim radovima, mogu da pazarim nesto do 20k, po mogucstvu da nije vise od 7 godina staro. Ne rastu pare na cloudu, pardon, u data centru sad

Za 20k uzmi novu Corrolu i ne razmišljaj, kakav BMW do 7 godina, ugrobariće te troškovi

Ja sam svojevremno razmisljao da uzmem Berlingo/Partner, to je za mene fenomenalno vozilo, udobno, visoko, brzo, boga oca mozes da strpas unutra, vise to nije industrijski krs, vec smekerska prca od kola. Na Kanarima ih voze samo tako. Jos ako imas kucu ili neki plac, praktikujes vikende u prirodi, nebo je granica.

Sad ne znam da li su i dalje samo elektricni, skroz su im uprskali prodaju, dok su bili dizel, bilo ih je ko pleve na putevima.

4 hours ago, Time Crisis said:

Za 20k uzmi novu Corrolu i ne razmišljaj, kakav BMW do 7 godina, ugrobariće te troškovi

Corrola Cross je u stvari predhodna verzija RAV4, dobro auto...

Ali nije za kurcenje...

5 minutes ago, radisa said:

Corrola Cross je u stvari predhodna verzija RAV4, dobro auto...

Ali nije za kurcenje...

Novi Cross je dosta skuplji, ovo je obična Corrola sedan, ali sasvim ok auto

23 minutes ago, Time Crisis said:

Novi Cross je dosta skuplji, ovo je obična Corrola sedan, ali sasvim ok auto

O da i to ke super auto...

7 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

onda batali limuzine, nego nešto visoko

ovo kod glija, glc kupe je kaopravljen za tebe

Za 20 hiljada mislim da ne mogu da resim ni onaj penzionerski kockasti GLC a ne kupe, pa jos neki sa normalnom kilometrazom i jacim motorom. Teska prica.

lova nije problem

srdoc

Ma kakvi, vidis da su mu bitniji neki gradjevinski radovi nego privodjenje zena u GLC-u posle salse, stisnuo se programator samo tako

Mogu da mu spustim cenu za Stelvio maksimalno, na 22000, ali nije mi alfista po karakteru, mnogo mu je 280 konja i potrosnja skoro desetka, plakao bi posle ovde na temi

Kako kukaju na prostor - ponudi im neku Fiat Multiplu.

D