July 29, 2025Jul 29 ima li neko da kaze nesto grdno o mazdi 6, 2.0 benzin, automatik, 2020? zli, tebe gledam
July 29, 2025Jul 29 Izaći će oko 36k, ali to je prijateljska cena koju mi je dao prodavac. On dobio veliki popust za svoj novi auto, pa je spustio meni cenu za ovaj.
July 29, 2025Jul 29 6 hours ago, Grunf said:ima li neko da kaze nesto grdno o mazdi 6, 2.0 benzin, automatik, 2020? zli, tebe gledamNema nista grdno bukvalno osim da tih 145/165 konja mozes da osetis tek u vecim obrtajima. Menjac klasicni automatik a ne kao DSG, CVT i slicni robotizovani, rekli mi u servisu menjaca da su ti menjaci dugotrajni. Nema greske s tim autom, po meni, plus izgleda jako mocno.
July 29, 2025Jul 29 8 hours ago, Zli Gli said:Vozio sam malo ovaj Stelvio sto smo uzeli za prodaju, 2.0 280ks i finih 400nm obrtnog momentaKako mocan auto, lebe mekaniZver, i to prelepa zver. Ja sam je probao pre nekoliko meseci, pisao sam ovde. Skroz je nepraktična, zato sam na kraju i odustao od nje.
July 29, 2025Jul 29 Nemam pojma, ako sutra prodamo Mazdu tj. ako kupac ne ispali a onda i jos jedan registrovan auto, bacicu 490e na registraciju Stelvia pa da se vozim kao car dok se ne proda
August 9, 2025Aug 9 8 hours ago, Desmond Bojčinski said:Ne razumem, zbog čega?Auto kuca vratila kilometrazu
August 19, 2025Aug 19 vreme za novi auto, nešto do 2-3 godine i 50-60k ili novi, nisam još odlučione pratim i ne zanimaju me automobili van oldtajmera i nadrkancija koje su mi nedostupne. sad imam pasata lubeničara, b8, 150KS, benzin. zadovoljan sam njime i novi ne mora da bude bolji. menjam jer ovaj ima već 8 godina i 130k pa da ga prodam dok ne izgubi skroz vrednost, a i dosadio mi je malo.Sledeće stvari su mi bitne:- da ima mnooogo mesta u kabini i gepeku, ali gepek ne mora da bude ogroman kao kod pasata karavana, dovoljno je da bude veliki. deca su mi malo porasla i ne nosimo više kolica i ostala bebeća sranja, ali i dalje nosimo mnogo stvari. kabina mora da bude veoma prostrana.- da na 150km/h na autoputu nije bučan i da to odrađuje bez napora. ovaj pasat od 150ks benzin mi je tu bio na granici i hteo bih nešto malo bolje. startnost, obrtni moment na 2-3k obrtaja i ostale performanse potrebne za preticanje na magistrali su mi manje-više nebitne.-da troškovi održavanja u ovlašćenom servisu i potrošnja goriva ne budu u premium klasi. maks viša srednja ako mora. jasno da mi je da za veliki auto koji je dobar na autoputu i nije đubre troškovi ne mogu biti skroz jeftini, ali ne želim ni da vozim nešto što troši 15 litara.-da ima pristojan set drkalica. lane assist, adaptivni tempomat naravno, kamera pozadi, senzore za parking sa sve 4 strane sa onim 3d prikazom i tako dalje.može limuzina, karavan ili suv. suv sa kabinom uporedive veličine su skuplji od limuzina i karavana, ali može i to ako se uklopi u budžet. prostor unutra mi je najvažnija stvar.full electric ne želim. hibrid može. za polovnog do 2-3 godine starosti bih dao 35k maks. za novog više.šta da gledam? Edited August 19, 2025Aug 19 by Heaviside
August 19, 2025Aug 19 https://www.toyota.de/gebrauchtwagen/gebrauchtwagensuche/pdp.toyota-rav4-2024-5-turer-automatik-hybrid-e520a592-91ad-4c06-a2e4-9070fc91d0b3Eventualno https://www.toyota.de/gebrauchtwagen/gebrauchtwagensuche/pdp.toyota-camry-2021-limousine-automatik-hybrid-d0b6365f-cfe2-4872-bf95-14f58f79ff0f Edited August 19, 2025Aug 19 by Desmond Bojčinski
August 19, 2025Aug 19 limuzina - superbsuv - karoq/kodiaq možda može da se nadje i tiguan sa skromnijom opremom i eventualno renault conquestškodilak je verovatno best buy
August 19, 2025Aug 19 1 hour ago, Heaviside said:full electric ne želim. hibrid može.Nisam u više toliko štosu sa evropskim tržištem, ali samo oko ovoga. Mislim da danas, 2025-te godine nema ni jedan razlog da se ozbiljno ne razmatraju hibrid modeli. Dovoljno je zrela tehnologija što se tiče pouzdanosti i performansi. Ja bih da sada kupujem auto prvo gledao hibrid varijante, pa onda sve ostalo.Tojote su naravno broj jedan, ali sugurno ima i kod drugih proizvođača da se probere šta valja ali nisam stručan. Pogotovo mainstream varijante Camry i Rav4 hibridi su bullet proof. Da ima u Evropi Avalon mislim da bi ti on baš legao.Inače, ja sam nakon godina vožnje SUV-ova, MPV-ova, karavana prešao na sedan varijantu i rekao sam sebi- e konačno kao dinsgospo voziš auto, a ne kamion.Inače #2 Camry je po meni baš sweet spot između japanske zujalice i limuzine. Veliki gepek, ima mesta pozadi, napred još više i sve radi kao japanski sat. Najveća mana je što nosi taj imidž uber vozila, iako je u sportskom paketu opreme bombonica. Meni se recimo desilo da mi je neki omladinac otvorio zadnja vrata misleći da je uber, pa kad je video dečje sedište zalupio je vrata i pobegao kao vetar. Jbga, ja stajao sam sa sva 4 i čekao da se drugi auto isparkira.
August 19, 2025Aug 19 razmatran hibrid, čak mi je i draži nego čist benzin/dizel. nisam ozbiljnije gledao tojotu, a vidim da mi je ovde savetujete pa ću da pogledam. Škode sam gledao i nekako su mi mjah i slične ovome što sada imam, novi pasat mi je dobar ali bih radije da promenim malo. Mogu i e klasa i a6 da se ubudže u budžet, kao i volvo, možda koju godinu stariji ali i dalje do 5 godina, lepi su i prostrani, samo što mi je tu servis preskup. Tojota zvuči super, probaću ih ovih dana. Jebi mi se za imidž uber vozila, vozim lubeničara trenutno :D
August 19, 2025Aug 19 12 minutes ago, Heaviside said:razmatran hibrid, čak mi je i draži nego čist benzin/dizel.nisam ozbiljnije gledao tojotu, a vidim da mi je ovde savetujete pa ću da pogledam.Škode sam gledao i nekako su mi mjah i slične ovome što sada imam, novi pasat mi je dobar ali bih radije da promenim malo. Mogu i e klasa i a6 da se ubudže u budžet, kao i volvo, možda koju godinu stariji ali i dalje do 5 godina, lepi su i prostrani, samo što mi je tu servis preskup. Tojota zvuči super, probaću ih ovih dana. Jebi mi se za imidž uber vozila, vozim lubeničara trenutno :Dreci lepo od silvane do nirvane, da ne dolaze i obzir ferari, maserati, bentli…gde ćeš višu premium klasu od merc e i a6uzmi e klasu i uživaj