Jump to content

Polovnjaci

Featured Replies

On 10.12.2021. at 1:17, kud u maglu Simoviću said:

šta se dešava na tržištu?

Nisam Gli, ali Pežo kog sam kupio prošle godine sad je u proseku 20ak posto skuplji, bar na polovni automobili

• Replies 8k
  • Views 582.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posle epopeje sa polovnim golfom, evo mene ponosne vlasnice novog renault clio.   Long story short - bukvalno sam krenula da kupim golf u autokomercu, ispostavilo se medjutim da prodavac sma

• Dakle, definitivno mogu da kazem da sam ponosni vlasnik MB GLA 180 amg line...

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

pa da se pohvalim, novi gvozdeni konj u ergeli simović       a ovako izgleda po suhim danima    

Posted Images

meni čovek nudi 100€ više za golfa nego što sam platio pre 3-4 godine :isuse:

Okle je čoek, jel izbosne? 

• 2 weeks later...

Хоћу да купим себи мали аутомобил аутоматик за вожњу по граду и евентуално до Лазаревца, Панчева или Старе Пазове.

Видим да има да се купе смартови стари 10так година за две три хиљаде евра. 

Има ли смисла то куповати?

ne

e baš je Smart za tebe. nerealno, Kursula.

Смршао сам. А немам баш 2 метра. Торба у гепек. Без сувозача, евентуално ћерка негде кад је водим. Кад идемо негде у троје возиће жена свакако.

smršao ne smršao, nije ta kutija šibica za tebe.

koji gepek?

Pa ima gepek na slici neki. Mali, taman za moju torbetinu…

Teram zeninu 107-icu u poslednje vreme..meni to Bog od automobila za grad i mozda tu i tamo neki skok do 50 km van grada. 

Sve vise od toga moze da bude nezgodno. Plus je u tim kolicima verovatno slabasan motor da pokrene klimu.

Uzmi neku korsu, punta, fiestu, pola, fabiu...

Em jeftinije za odrzavanje, lakse nadjes majstora i delove, sto bi se gurao u smartu?

i klio je ok od tih malih auta. stvarno ne znam odakle izvuče Smarta.

Smart mi izasao prvi na oglasima :blush:

Klio mi je velik za parkiranje. Ja lose vozim

I ja sam se nosio time da kupim Smarta, jedno vreme, za grad, pa odustao... Tehnički razlog, jako puno vozim klinca, ne znam kako bi smeo da ga vozim na prednjem sedištu...

I svaki put kad se jebavam sa parkingom, razmišljam, bar o Yarisu, ili tako nečem... A onda me prođe, ako par dana ne vozim do grada...

4 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Ja lose vozim

:isuse:

samo ne voziš dovoljno