June 9, 2025Jun 9 5 minutes ago, Palmira said:Који је најбољи начин да проверим легалност аута? Тачније да није украден. Купујем од физичког лица, а он га је купио од ауто плаца и регистровао га крајем прошле године. Да ли је то што је прошло толико времена довољан доказ да је све у реду?Probaj ovdecarVerticalProvera Istorije Automobila i Motora | carVerticalOtkrij istoriju svog vozila pomoću naše sveobuhvatne provere istorije. Nabavi izveštaj o istoriji i saznaj više o šteti, kilometraži, krađi i drugim zapisima.
June 9, 2025Jun 9 To je odavno proslo proveru Interpola, u roku od 60 dana od prve registracije kod nas valjda ili tako nekako, tako da je augo 100% siguran po pitanju toga.
June 17, 2025Jun 17 Ima neko iskustva sa skodinim simply 1.0 motorima, 2019g ta serija? Gledam neko auto a generalno godišnje će prelaziti 5 6000 km max.
June 17, 2025Jun 17 dvojica mojih kolega terali te valjda fabije, obojica bez ikakvih problemaako nije izakana na rent a car-u, služiće to bez problemamislim da je za te manje aute ok izbor, dok za onaj veći model kod oktavije npr. ne bih bio baš toliko siguran
June 17, 2025Jun 17 3 hours ago, beeva said:Ima neko iskustva sa skodinim simply 1.0 motorima, 2019g ta serija?Gledam neko auto a generalno godišnje će prelaziti 5 6000 km max.drugar ima skalu sa tim motorom i dsg menjacem i prilicno je zadovoljan. ja sam se nedavno vozio njoj do Rijeke i nazad, i vrlo sam se prijatno iznenadio kako dobro ide i koliko malo trosi.
June 20, 2025Jun 20 Jbt kakvu cvaju sam video, žuta, troje vrata, unutra prihvatljivo. Dao bih odmah 2 hiljade pa makar bio isteran iz kuće i spavao na klupi™
June 20, 2025Jun 20 On 17. 6. 2025. at 10:20, beeva said:Ima neko iskustva sa skodinim simply 1.0 motorima, 2019g ta serija?Gledam neko auto a generalno godišnje će prelaziti 5 6000 km max.Odličan, ima li smo ih u firmi. Jbg oseti se kada radi klima ali ide. Gepek za tu klasu odličan, 3 god 100.000 ne sećam se nekih kvarova.
June 26, 2025Jun 26 Ako nekome treba konsultant za kupovinu https://www.najboljiauto.com/postavi-pitanje/
June 26, 2025Jun 26 55 minutes ago, Grunf said:poznat je on ovde :) dosta je zabavan kad prica sam sa sobom :DJao ja sam zaboravio na ovog lika, a zaboravio sam i kakva je presuda bila :D Zna znanje (iako je nebaždaren) ili šarlatan ili nešto treće?
July 16, 2025Jul 16 Popular Post Posle skoro desetogodišnjeg loženja na Giuliu i Stelvio i neprestane priče o njima, entuzijastične test vožnje i razoračaranje enterijerom, uz sporadične probe drugih automobila i vožnju BMW petice kao auta u kojem sam najčešće u poslednjih godinu dana, kupio sam Volvo XC60, kao suštu suprotnost sportskim automobilima. Slike za neki dan, kad ga preuzmem. Edited July 16, 2025Jul 16 by napadaj
July 16, 2025Jul 16 odlično auto, uzeo ga je jedan moj kolega pa sam se vozikao par puta sa njimgospodski