Mil@n Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 5 minutes ago, Milosh76 said: Kia Ceed 2019 1.0 turbo benzinac... od pre neki dan moj Nazalost nema alufelne jos uvek, ovo su 15 letnje Hankook sa celicnim felnama i ratkapnama. WTMIL! 3
Milosh76 Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Just now, Mil@n said: WTMIL! Nemoj tako Milanche... super je auto
Mil@n Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Šalim se, nek te lepo služi, ali za one pare kiju, ne znam, ne bih. Imao sam svojevremeno ponudu od ortaka za praktično novog ceeda sa 30ak k na satu samo da preuzmem lizing, bila baš baš povoljna cena ali kada sam seo, čak i u poređenju sa mojim cividžom 10 godina starijim u tom momentu nije to bilo to jbg iako je auto praktično bio nov. A ovaj tvoj još nema alu felne. Barem imaš taj tradicionalan kia izgled, izgleda kao i ceed iz 2006e Malo te kecam, evo prestajem, i daj neku fotku kokpita. 1
Milosh76 Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Prakticno nov auto 2020 prva registracija, presao nesto vise od 13000 km, ide bas lepo. Ima dosta zajebancija koja nemam u Opelu... e sad meni izgleda kao avion, pogotovo uzivo, slike su samo ugao gledanja. Nisam jos slikao unutrasnjost, ali cu slikati i okaciti. Ima najslabiju opremu, a opet sve sto je meni bitno. Dodao bih mu samo zadnje parking senzore i to je sve. Alu felne.. da, ali to je jos 500-600e troska... videcemo.. morao bih da prodam letnje, kupim zimske 15, pa da kupim alu i 16 letnje. A opet polovne alu su oko 200 evra, i gume jos toliko.. videcu. Cekam da se vreme prolepsa da mogu da ga vozim normalno. Jos se navikavam. 1
Milosh76 Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Hvala svima Sad ide kasko (AMS osiguranje dao najbolju ponudu,a li gospoda rade od 8 do 16h) pa mozda alu felne i uzivanje moze da pocne.
dillinger Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 (edited) Bas lep auto na slici, revidiracu misljenje da je prosla generacija ceed-a bolje izgledala. Sa srecom. Imam pitanje za upucenije, posto sam krenuo u potragu za dobrim prostranim hecbekom.. sta nije u redu sa Meganima u ponudi? Ovo sto nalazim u ponudi na srpskom netu jeftinije je I od Astre, cak i korejaca... neverovatnih primeraka ima za 10-12k a da nisu puno presli Edited April 3, 2021 by dillinger
Zli Gli Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Ne znam za kvalitet ali ovaj Megan od 2017. na ovamo izgleda brutalno dobro, imam jednog u komsiluku i svaki put se zagledam kad prodjem pored. Milose, koliko si platio Kiu i koji je motor?Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Milosh76 Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 11 hours ago, Zli Gli said: Milose, koliko si platio Kiu i koji je motor? 1.0 turbo benzinac 100 konja 2019. prva registracija jul 2020. Na kraju me je izasao 12.500e
precog Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 nije da sam strucnjak, ali jebote puno ti je to para za kiju, tu opremu i motor. 1
copkillah Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 On 3.4.2021. at 14:26, Mil@n said: Malo te kecam, evo prestajem, i daj neku fotku kokpita.
Milosh76 Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 (edited) 15 minutes ago, precog said: nije da sam strucnjak, ali jebote puno ti je to para za kiju, tu opremu i motor. Konkurencija je bio Tipo u full opremi ili Astra Sedan ... tako da izbor nije bio mnogo tezak. S tim sto mene ne zanimaju dizelasi presli 300.000 km za 2 i po godine u full opremi NOV NOV NOV... Edited April 5, 2021 by Milosh76 1
Time Crisis Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 On 3.4.2021. at 21:58, dillinger said: sta nije u redu sa Meganima u ponudi? Ovo sto nalazim u ponudi na srpskom netu jeftinije je I od Astre, cak i korejaca... neverovatnih primeraka ima za 10-12k a da nisu puno presli Pa nov s 5 godina garancije (benzinac) ti je od 15k, polovan ne bi ni smeo da bude više od toga
angelada Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 Šta mislite o volkswagen Polo za osobu koja tek treba da položi vožnju? Odlučila sam da kupim auto čim završim s časovima da me motiviše da položim. Polovan, naravno. Baš sam ufiksirala Polo, ali otvorena sam i za druge predloge (samo da nije punto) Nemam pojma o automobilima, ali znam šta bih volela: - nešto što mi neće biti žao da ogrebem, udarim - nešto što ću znati da parkiram - nešto što ću moći da održavam a da ne osiromašim - nešto što će više biti za slobodno vreme, vikend vožnju i van grada, jer radim u centru i nemam gde da parkiram. Dobrodošla su i kraća putovanja tipa Temišvar (ako s probnom dozvolom uopšte mogu u inostranstvo - ako neko zna, iščaših dlan guglajući i nije mi i dalje jasno) Pa ako vam nije mrsko - cenila bih preporuku. Moji prijatelji su neupotrebljivi, ne razumeju se kao ni ja, i voze ono što imaju i to je to.
Recommended Posts