namenski Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Just now, mlatko said: +1 + kol'ko 'oces, to se podrazumeva: ko to nije skontao, bolje mu da batali automobilisanje... Imao sam u vidu pranje kao takvo: samo enterijer, u perionici gde ga pere neko drugi, spolja nikada i nikako. Onog trenutka kada mi ma samo prodje kroz glavu i primisao da sam perem auto, ili cu ga zapaliti ili cu dici ruku na sebe...
maheem Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Haha +1 I -1 za isplativost novog auta. In my book je bolje uzeti dobar komad polovnjaka i održavati ga kako treba.
Frank Pembleton Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 To je pitanje subjektivno...Koliko je ljudi imalo zajeb sa polovnim, a koliko sa polovnim.Ljudi su prosto spremni da polovnim automobilima "oproste" mnogo više nego novim.Između ostalog i iz straha da priznaju "zajebo me ovaj sa oglasa" .... Shiit has hit the fan!
Tresko Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 1 hour ago, April said: Da uprostim: najisplativiji je auto koji Da uprostim još više, najbolja marka auta i najisplativiji auto je službeni od firme.
Tresko Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 29 minutes ago, Frank Pembleton said: Koliko je ljudi imalo zajeb sa polovnim, a koliko sa polovnim. Verovatno je taj broj jednak broju ljudi sa polovnim autom.
Moća Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Miličić imao zajeb sa polovnim a Miličić sa polovnim. 1
Frank Pembleton Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 [emoji16][emoji16][emoji16].... Shiit has hit the fan!
Uskebasi Posted September 25, 2020 Posted September 25, 2020 Ja sam isto tako pričao kako je nov auto bacanje para. A onda sam kupio super ocuvan polovni auto i posle tri dana ga vratio, kad sam ga bolje pregledao i video šta mu sve radjeno i sta mu sve fali. Popizdeo i otišao u salon i kupio nov auto (za pare koje sam dao za polovni + beskamatni kredit) i tad rešio da više nikada u zivotu neću kupiti polovni auto, pa taman celog života vozio aute iz te neke niže klase.
Uskebasi Posted September 25, 2020 Posted September 25, 2020 Pežo 308 dizel, pa reno klio benzinac. A tražio sam polovni SUV. Nidje veze
Pokojni Ruxin Posted September 25, 2020 Posted September 25, 2020 well, there's your problem... ne postoji auto koji sam i približno mrzeo voziti koliko pokojni 307
Milosh76 Posted September 25, 2020 Posted September 25, 2020 Pežo 308 dizel, pa reno klio benzinac. A tražio sam polovni SUV. Nidje veze [emoji3]Meni je novi Clio super, mada je verovatno mali unutra.Usao sam u Hyundai I20, super autic, samo bas mali unutra, za mojih 190 visine.A bio sam spreman da kupim nov, bas pred Sajam sam ga gledao. Onda dodje korona I moji planovi propadose
kud u maglu Simoviću Posted September 25, 2020 Posted September 25, 2020 (edited) 26 minutes ago, Pokojni Ruxin said: ne postoji auto koji sam i približno mrzeo voziti koliko pokojni 307 uskebasi tera 308 e počeo sam da razmišljam o volvo v40cc i countryman-u. ako nešto znate slobodni ste izneti mišljenje Edited September 25, 2020 by kud u maglu Simoviću
kud u maglu Simoviću Posted September 25, 2020 Posted September 25, 2020 ama jok, ne treba mi toliki auto to možda kad budem rešio da uzgajam bostan, pa da imam za do pijace daklem, v40cc ili contrym
Recommended Posts