Zli Gli Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Ok, sad je jasno kao dan, mrzite me jer sam kupio ovako dobru i lepu masinu. Patite, sta drugo da vam kazem -_-
ToniAdams Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 ja te mrzim sto si selebrti, al sad i zbog kola dodatno :(
Zli Gli Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Ja nisam gled'o Dortmund na Vestfalenu, ti verovatno jesi a to je otprilike najjaca publika na svijet. Nemas zasto da me mrzis, kejs klouzd.
yolo Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Nikad cuo za marku YUASA a na netu vidim da uglavnom prave za motore, mada ima nesto kao i za kola. Imacu ga u vidu kad dodje red za zamenu. Nabavio sam i jedan laznjak za pojas za mesto suvozaca pa ko hoce da sedi bez da se veze, ima tu opciju. Meni ovo pistanje bas odgovara, hocu svaki put da se vezujem. jebo YUASU, samo nemoj da bacas pare na garanciju od 40 meseci posto je to prevara. ne znam nikoga ko je naplatio tu garanciju ako baterija zvekne nakon perioda koji je uobicajena garancija (24m). ja prvi, torex me prejebo za garanciju za srebrnu vartu koja je zveknula u 38 mesecu. pun ti je net i auto forumi slicnih prica, govnari i lopine.
Zli Gli Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Onda Exide, mislim da s njima nema greske. No, o tom potom, izgurace ovaj valjda preko zime. Inace, vozio sam dosta raznih kola dok nisam kupio ovu drugu Astru, uzimao od prijatelja kad mi je trebalo nesto. I od svih tih silnih Pasata, Megana, Alfi i to uglavnom starosti ispod 10 godina, najudobnija mi je bila Lancia Lybra 2002. godiste koju sam danas vozio, uzeo od doskorasnjeg kolege na kratko. Kakvo sediste, kakva opustencija A platio ga je nesto tipa 1400e, registrovan godinu dana, doduse taj 1.6 benzinac navodno trosi kao blesav ali je zato bio dzabe, dobra kupovina.
renne Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Ta Lybra je nekada prejak auto bila Inače, Energizer baterije su odlične, sa nekom srednjom cenom
Ardian Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Kad pomenu Lanciu, i ja se ponovio. Lancia Delta 2.0 mjet 165ks Imam je nesto vise od mesec dana. Od toga sam je 17 dana vozio bez tablica. Razlog: poreska uprava Sabac je mnogo azurna. Auto registrovan u avgustu, ja samo radio prenos. 17 fuckin dana! Al dobro, danas dobio tablice i krenuo da je produvam malo, jer se upalila lampica da je zapusen DPF. A to znaci, saznah preko FL foruma, da auto treba voziti preko 3000 o/min dok se ne ugasi lampica. I sve ok - ugasila se nakon 4 minuta takve voznje. Mislim da jei ovo auto koji mi je najbolje leg'o do sad. Sve potaman! kuc-kuc-u-drvo Iako volim da cesto menjam auta, poslednjih par puta mi se bas ogadilo zbog raznih poreskih uprava, tako da cu ovaj cuvati nesto duze, verovatno.
ToniAdams Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 kolko si okvirno platio avto, ako nije tajna? ja isto volim lanću (auto)
kud u maglu Simoviću Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Kad pomenu Lanciu, i ja se ponovio. Lancia Delta 2.0 mjet 165ks lepo auto. uzdravlje ga vozio
djeneralche Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Al dobro, danas dobio tablice i krenuo da je produvam malo, jer se upalila lampica da je zapusen DPF. A to znaci, saznah preko FL foruma, da auto treba voziti preko 3000 o/min dok se ne ugasi lampica. Skinu to ljudi, smara ih da produvavaju svako malo.
Recommended Posts