January 17Jan 17 Ja i dalje neverujem da smo ih dobili.Meni naši igrači uglavnom deluju fizički inferiorno, ali ovo večeras je baš veliko iznenađenje.
January 17Jan 17 1 minute ago, Emerald said:Izuzetno, napravili smo 7 razlike u drugom poluvremenu protiv domacina nemacke.Ne igra se u Nemačkoj
January 17Jan 17 Just now, garcia said:ako se ne varam bio 60% posed lopte za naspa ok, igramo najsporije. najduže napade, preko 35 sec u proseku, nemačka oko 25, ako se ne varam™
January 17Jan 17 1 minute ago, levi said:pa ok, igramo najsporije. najduže napade, preko 35 sec u proseku, nemačka oko 25, ako se ne varam™meni ionako muški rukomet prebrz ne bih ja tu ništa menjo.
January 17Jan 17 2 minutes ago, Emerald said:Mislim da smo znacajno smanjili broj gresaka u drugom poluvremenu. Tako smo smanjili njima lake pogotke.i to, realizacija mnogo bolja, ali odbrana je napravila skoro svu razlikustrasno angazovano, zatvaranje onog sutera (na S) sto nas je cepao u prvombas sam se bio iznervirao na kraju prvog kada je poslednji nas napad sa sedam igraca marsenic ubio u precku i umesto dva razlike nemci zavrsili sa cetiriovo niam ocekivao, bio sam ubedjen da ce da nas lagano dobiju, i bas mi je drago da su pokazali da mogusamo da saistim pristupom odigraju i protiv austrije i da se molimo da nemci pobede spaniju, ako je moguce sto ubedljivije
January 17Jan 17 Mi kad imamo top leve i desne bekove - nemamo srednjeg beka. Kad imamo srednje bekove, a sad ih imamo dvojicu izuzetnih - nemamo desne i leve. Danas je Borzas bio slab, a Kojadinovic izvukao stvar. Neku raniju Srbiju bi razni Orbovici, Zelenovici, Sesumi i Nenadici ukanalili, ali ovde toga bilo nije. BTW, Marsenic, u faci i izlaganju, kombinacija Vlade Georgijeva i Danila Ikodinovica. On ce igrace da postroji, da se ne opuste mnogo.
January 17Jan 17 Dočekali i rukometaši svojih 5 minuta... I to kad niko živ nije očekivao... Zasluženo...
January 17Jan 17 11 minutes ago, Tinman said:Sad kad se naložimo protiv Austrije i... izgubimo. Scenario sa SP u fudbalu 2010.što? uopšte mi ne deluju da imaju takav mentalitet.baš su pokazali jednu istrajnost bez psihičkih padova i bez poslovične kurcobolje naših fudbalera.svaka im čast 👏
January 17Jan 17 6 minutes ago, G. L. said:BTW, Marsenic, u faci i izlaganju, kombinacija Vlade Georgijeva i Danila Ikodinovica. On ce igrace da postroji, da se ne opuste mnogo. debeli golman je ućutkao nekog od igrača koji je vikao aufiderzen, podigao prst samo i kaže nemoj toima materijala za kapitene u ekpi ako ništa drugo
January 17Jan 17 15 minutes ago, Tinman said:Sad kad se naložimo protiv Austrije i... izgubimo. Scenario sa SP u fudbalu 2010.Nije nemoguče. Austrija je u ovom trenutku bolja reprezentacija od naše. A i nakon naše pobede i njima se sad otvara šansa da mogu do drugog kruga, tako da če biti baš napaljeni.
January 17Jan 17 Koja pobeda, vau!Sad kad nas sjebe Austrija Jos jednom da napisem, postaviti Spance za selektore u svim ekipnim sportovima... Edited January 17Jan 17 by W.F.C.