Skyhighatrist Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Sud jedno 30% jeftiniji, al' ne sećam se tačno cifara...
Valk Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 svojevremeno sam negde videla neki kao plastični ''organajzer'' prostora ispod sudopere, tako da se ispremošćava sifon od sudopere i cevi. sad prevrćem internet i ne mogu da nađem ništa slično pa ako neko ima predstavu o čemu pričam i zna kako se to čudo zove - HELP! Ovo sam našla u Home centru, tamo sam izgleda i videla pre x vremena ali na njihovom šugavom sajtu ne može da se iskopa. 1800 rsd (na VIP gold karticu popust) i radi za sve pare.
gospa buba Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Ovo sam našla u Home centru, tamo sam izgleda i videla pre x vremena ali na njihovom šugavom sajtu ne može da se iskopa. 1800 rsd (na VIP gold karticu popust) i radi za sve pare. zlotvorko! kraljice zlotvora! znash kako cu da te mrzim resto dana i celu noc. angazovacu se namerno i u snu da te mrzim idem kuci da izrkcem to ispod sudopere. kad pobacam shta je za dzubar, a sve jeste za dzubar, nece mi ni trebati taj divajs, pa ga necu ni uzimati :D
Valk Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Ne želiš da vidiš kake sve divajsove za improvizacije po kući ja, Kraljica Zlotvora, imam Kad nemamo gajbe od 94783676 m2 ko drugovi Amerikanci, sa zilion plakara i špajzova i podruma i tavana....
Ryan Franco Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 hvala puno. znao sam da je nešto tako ali nije bilo šanse da se setim. bruka od mene.
Frank Pembleton Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Meni cevasta zvona alarm na telefonu...Pa kad rokne... poslato sa WC šolje by BVK
Pontijak Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 (edited) Mike Oldfield - Tubular Bells ovo samo kao povod da kazem nesto sto mi odavno na umu: koji si ti car za izbor muzike a i poznavalac koji ne robuje dogmatski zanrovima i vremenima nastanka muzike pa to je cudo :) Edited November 4, 2015 by Pontijak
maheem Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 (edited) Hvala al imam problema sa pamcenjem imena i naslova. Recimo dragog Four Teta se cesto ne mogu setiti kako se zove, Kieran Hebden mu pravo ime al njegovog umetnickog imena u 3am se nisam mogao setiti :D Srecom pa se moze igrati asocijacija sa internetom. A i ovo je bilo lako, McCabe zabagovao [emoji14] Edited November 4, 2015 by maheem
Pontijak Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 ma ja samo pratim sta ti postavis od muzike :) pa otud i moje misljenje da si jedan car sto se toga tice :)
eumeswil Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Trebaju mi prodavnice gde ima dobar izbor stonih lampi. Tražim više "starinskog" dizajna.
Matilda Ivancic Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 http://www.bago.rs/proizvodi3/Profesionalna-kuhinjska-oprema/Stoni-izlozbeni-aparati/Za-grejanje-hrane/index.html
kud u maglu Simoviću Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Ovo sam našla u Home centru, tamo sam izgleda i videla pre x vremena ali na njihovom šugavom sajtu ne može da se iskopa. 1800 rsd (na VIP gold karticu popust) i radi za sve pare. sad ima i neki fensi koji može da se koristi da čaše i šolje slažeš na dva nivoa. isto u home centru ima na flajeru koji su delili pre neki dan po nbgdu
Recommended Posts