Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

gde da nadjem? kako se zove?

Featured Replies

Ti se nisi nedavno oparila od svadbe pa se ne bahatiš.

Samo koverte pjluštale, jer #advokati

Edited by Frank Pembleton

• Replies 8.3k
  • Views 830.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja samo masno tkivo i imam

• Imaju i na Instagramu likovi koji štampaju otirače motivima po izboru. Bila cena tipa 1800-2000, drugarica štampala "Nevakcinisanima zabranjen ulaz" 

• Kao oni što na kp umesto cene stave "kontakt". To sve preskačem jer mi prave dodatni posao i neprijatnost jer ne volim da komuniciram bez potrebe ni sa kim. 

Posted Images

:fantom:

i ja bih isto tako nezainteresovano gledao na sirotinju raju u blatu i prašini :sleep:

:nobles:

#mocatajkun

Lako je njemu kad na pitanjima za pravnika samo postavlja pitanja, ne daje odgovore. Outsourcing 101 :fantom:

Trebaju mi manje staklene flase (0.5 - 0.75 L) sa sirokim grlicem. Gde to mogu da nadjem?

svojevremeno sam negde videla neki kao plastični ''organajzer'' prostora ispod sudopere, tako da se ispremošćava sifon od sudopere i cevi.

sad prevrćem internet i ne mogu da nađem ništa slično pa ako neko ima predstavu o čemu pričam i zna kako se to čudo zove - HELP!

ja nisam ni znao da to postoji a sada je i mene zainteresovalo sta je to i gde to ima

https://www.google.rs/search?q=under+sink+storage&newwindow=1&espv=2&biw=1366&bih=635&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI4dr9wuPayAIVhtssCh3P4QU7#newwindow=1&tbm=isch&q=under+sink+storage+solutions

Realno nadjes i plasticari one cetvrtaste police koje su na stubicima pa mozes cak i da ih "ukrojis" to se sece nozem ili skalperomtm .

Edited by Frank Pembleton

Hm, to tvoje je uglavnom za prostor ispod lavaboa gde se mogu sklanjati hemija i sitnice. Meni baš treba neki veliki "separator" za šerpe tako da ne moram da vadim SVE da bih se dočepala neke koja je na dnu. Idem na Aliexpress, braća Kinezi 100% znaju o čemu pričam.

to su valjda ugradne klizne fioke/korpe.

jeli mala, kakva si sa mjesalicom?