February 19, 201213 yr Da li postoji neko mesto u Bgd gde mogu da se nađu zakrpe? Znam da mogu da se naprave od stare odeće, ali nešto kuburim sa zanimljivim motivima.
February 20, 201213 yr probaj na limundu.Mislim da sam video u nekoj od prodavnica namestaja gde se prodaju "klasicne" stolice.Mislim da su poceli ponovo da proizvode te klasicne delove namestaja.
February 21, 201213 yr probaj na limundu.prečešljao ga detaljno ... jokMislim da sam video u nekoj od prodavnica namestaja gde se prodaju "klasicne" stolice.Mislim da su poceli ponovo da proizvode te klasicne delove namestaja.ima neka firma unidrvo ili kako već traže oko 12.000 + pdvNe tražim ga ja za 1-2 000 dinara ali sve preko 6 000 je previše!!
February 21, 201213 yr ima firma Tutti per tutti u Vojvođanskoj gde je nekad bio salon Jugodrva... oni imaju to sigurno ali snabdevaju samo radnje, to jest mož da pazariš samo kao pravno lice, na fakturu.
February 21, 201213 yr prečešljao ga detaljno ... jokima neka firma unidrvo ili kako već traže oko 12.000 + pdvNe tražim ga ja za 1-2 000 dinara ali sve preko 6 000 je previše!!jbg, sad bacio pogled, ovaj mi se ucinio slicnim.(brisite mi link ako je reklamiranje)
February 22, 201213 yr Veština pretrage mi je nula! osim ako ovo nije postavljeno u poslednjih 3 danainače hvala svima....