Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

gde da nadjem? kako se zove?

Featured Replies

Ideja gde da nadjem asparagus=šparglu u Beogradu? Svež, u tegli, u konzervi...
PM-uj banatjanina ili Gazzu :(a dok čekaš na odgovor pročešljaj ovaj topik, možda se već spominjalo:http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=911&st=0
  • Replies 8.3k
  • Views 831.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja samo masno tkivo i imam

• Imaju i na Instagramu likovi koji štampaju otirače motivima po izboru. Bila cena tipa 1800-2000, drugarica štampala "Nevakcinisanima zabranjen ulaz" 

• Kao oni što na kp umesto cene stave "kontakt". To sve preskačem jer mi prave dodatni posao i neprijatnost jer ne volim da komuniciram bez potrebe ni sa kim. 

Posted Images

ima u ideama u tegli. kupovala ja sad u decembru.a ako negde ima svez, mora da bude na kalenicu.

Hvala za info - IDEA je imala u teglama. Nisam pre toga našao ništa u DISu, Rodiću i SuperVeru.

Imate li neki predlog gde potraziti zenske majice dugih rukava u raznim bojama a moze i modelima a da nisu skuplje od 1000 dindzi... Pregledala sam vise puta po radnjama tipa TimeOut, Zara, i sl. ali uglavnom nista ne nadjoh... Ako znate neku no name lokalnu radnju i to znaci... i da, u Bg-u mi treba...

bila neka ponuda bas tako neceg sto trazis preko TC Grupovina...i cifre su bile smesne, oko 600 dingera...potrazi na netu, tregistruj se i videces ponude unazad, bilo pre metar dana mozda

asparagus svez bio u metrou

@ Pera ZekaHvala, no nema vise te ponude kod njih, ali mozda bude opet...

Imate li neki predlog gde potraziti zenske majice dugih rukava u raznim bojama a moze i modelima a da nisu skuplje od 1000 dindzi... Pregledala sam vise puta po radnjama tipa TimeOut, Zara, i sl. ali uglavnom nista ne nadjoh... Ako znate neku no name lokalnu radnju i to znaci... i da, u Bg-u mi treba...
Ima u new yorkeru. Predlazem da pogledas i muske, malo su razlicite pa ako nadjes velicinu, super. Cena im je tu negde oko 1000 din.

U Legendu su isto snizene na 1000din, bar neke. I u Springfildu je slicna cena. Pogledaj i po autletima (Roda, Immo,...). Naravno, ovo vazi za muske.

Gde ima da se kupi vaga za merenje tjelesne mase? Mislim, u kojoj vrsti prodavnice, a moze i tacno mesto ako neko zna za NS. Sto jeftinije to bolje, ofkors.

merkator, merkur, metro, rodic, tempo, tehnomarket, pijaca.i noveli oni i gorenja sto prodaju sporete, frizidere i sl.

Edited by garoviks

merkator, merkur, metro, rodic, tempo, tehnomarket, pijaca.
Thanks! Da li slucajno znas okvirnu cenu?

2000-10000 din. sad su sve neke elektronske, staklene, niklovane, mamine mame. clatronic, kurcosonic i sl su najjeftinije, tefal i soehnle i sl kostaju kao da uz njih daju i onog dedicu sa zvoncetom sto je merio pre po zmaj jovinoj.

Mislim da obična mehanička (do 120kg a i šta će tebi više) može i oko 800-1200din da izađe. Tehnomarket je relativno skup, osim ako ne tražiš one digitalne, staklene, lepe na oko, što pamte deset lica i moraš da im ukucaš pol, godine i visinu, pa da ti još mere i procenat masti i šta sve ne još, te su skuplje.Pogle ovde

Gde ima da se kupi vaga za merenje tjelesne mase? Mislim, u kojoj vrsti prodavnice, a moze i tacno mesto ako neko zna za NS. Sto jeftinije to bolje, ofkors.
nema nijedna sa toliki rejndžom kilograma koji tebi treba :lol: