Jump to content

gde da nadjem? kako se zove?

Featured Replies

gde u Beogradu mogu da nadjem da prave plocice za vrata? pokusavam da se setim gde sam to videla ali ne ide ): idealno bi bilo Novi Beograd ili centar (: hvala (((:
A ja sam ih vidjala kod Zelenjaka, u Sremskoj. Mala prodavnica s desne strane, nasuprot onoj prodavnici obuće.
  • Replies 8.3k
  • Views 811.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja samo masno tkivo i imam

• Imaju i na Instagramu likovi koji štampaju otirače motivima po izboru. Bila cena tipa 1800-2000, drugarica štampala "Nevakcinisanima zabranjen ulaz" 

• Kao oni što na kp umesto cene stave "kontakt". To sve preskačem jer mi prave dodatni posao i neprijatnost jer ne volim da komuniciram bez potrebe ni sa kim. 

Posted Images

ko je dobar prevodioc kod nas sa engleskog na srpski? ili ...da li znate nekog dobrog prevodica, treba mi za knjigu, ja nemam vremena i zajebacu nesto.
Pa ima ih i na forumu, neki se cak i ne libe da za sebe kazu da su dobri. U svakom slucaju - imas ih i na sajtovima pomenutih udruzenja...

Gazzo i ostali, gde ima da se kupe patke u Beogradu? Upokojene i ocerupane.

Ako se patke tretiraju kao divljač, onda ima firma u 29og novembra, tačno preko puta botaničke bašte. Ima tabla ispred, ne sećam se kako se zovu.

Ako je divlja patka, onda je divljac :) Vrlo koristan info, hvala! Pretpostavljam da ponegde prodaju i domace patke.

Mislim da ima dosta smrznute divljaci a i pataka u Metrou.

Ako je divlja patka, onda je divljac :) Vrlo koristan info, hvala! Pretpostavljam da ponegde prodaju i domace patke.
možeš da naručiš patku kod bilo koje tete koja na pijaci prodaje živinu i jaja.ja sam ih nabavljala na zemunskoj pijaci, kod starog merkatora i na bežanijskoj kosi.

ovo mi na pamet nije palo! hm, odlično

treba mi klajnov recnik stranih reci i izraza. da li znate gde je najjeftiniji? ako neko od forumasa ima varijantu da moze da obezbedi popust, bio bih jaako zahvalan.

mogu 30% na cenu koju daje matica, ruf mich an!

da li igdje u beogradu mogu da se nadju ili naruce carape za vene pravljene po mjeri?

Sale frizer, Linea Hair, Bulevar Kralja Aleksandra 54 (u prolazu), obavezno zakazivanje, dolazi s puta u utorak, radi popodne. Neces se pokajati. 334 1280; 323 7846

da prevodilac, zahvaljujem na ispravci nadam se da cu zapamtiti....a gde su ta udruzenja prevodilaca na webu?knjiga ima oko 80 strana, pri tom, ako se lepo dogovorimo imam jos 2-3 za prevodjenje...sa srpskog na engleski. ali bih htela stvarno nekog ko je dobar u tome, kao sto rekoh ranije, bukowski fazon je.

treba mi klajnov recnik stranih reci i izraza. da li znate gde je najjeftiniji? ako neko od forumasa ima varijantu da moze da obezbedi popust, bio bih jaako zahvalan.
Prijavi se na Slagalicu i izgubi duel.
da li igdje u beogradu mogu da se nadju ili naruce carape za vene pravljene po mjeri?
Ja ih narucio u apoteci u Resavskoj 76. Ivancic i sin. 3619376