Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted
gde u Beogradu mogu da nadjem da prave plocice za vrata? pokusavam da se setim gde sam to videla ali ne ide ): idealno bi bilo Novi Beograd ili centar (: hvala (((:
A ja sam ih vidjala kod Zelenjaka, u Sremskoj. Mala prodavnica s desne strane, nasuprot onoj prodavnici obuće.
Posted
ko je dobar prevodioc kod nas sa engleskog na srpski? ili ...da li znate nekog dobrog prevodica, treba mi za knjigu, ja nemam vremena i zajebacu nesto.
Pa ima ih i na forumu, neki se cak i ne libe da za sebe kazu da su dobri. U svakom slucaju - imas ih i na sajtovima pomenutih udruzenja...
Posted

Gazzo i ostali, gde ima da se kupe patke u Beogradu? Upokojene i ocerupane.

Posted

Ako se patke tretiraju kao divljač, onda ima firma u 29og novembra, tačno preko puta botaničke bašte. Ima tabla ispred, ne sećam se kako se zovu.

Posted

Ako je divlja patka, onda je divljac :) Vrlo koristan info, hvala! Pretpostavljam da ponegde prodaju i domace patke.

Posted

Mislim da ima dosta smrznute divljaci a i pataka u Metrou.

Posted
Ako je divlja patka, onda je divljac :) Vrlo koristan info, hvala! Pretpostavljam da ponegde prodaju i domace patke.
možeš da naručiš patku kod bilo koje tete koja na pijaci prodaje živinu i jaja.ja sam ih nabavljala na zemunskoj pijaci, kod starog merkatora i na bežanijskoj kosi.
Posted

ovo mi na pamet nije palo! hm, odlično

Posted

treba mi klajnov recnik stranih reci i izraza. da li znate gde je najjeftiniji? ako neko od forumasa ima varijantu da moze da obezbedi popust, bio bih jaako zahvalan.

Posted

mogu 30% na cenu koju daje matica, ruf mich an!

Posted

da li igdje u beogradu mogu da se nadju ili naruce carape za vene pravljene po mjeri?

Posted

Sale frizer, Linea Hair, Bulevar Kralja Aleksandra 54 (u prolazu), obavezno zakazivanje, dolazi s puta u utorak, radi popodne. Neces se pokajati. 334 1280; 323 7846

Posted

da prevodilac, zahvaljujem na ispravci nadam se da cu zapamtiti....a gde su ta udruzenja prevodilaca na webu?knjiga ima oko 80 strana, pri tom, ako se lepo dogovorimo imam jos 2-3 za prevodjenje...sa srpskog na engleski. ali bih htela stvarno nekog ko je dobar u tome, kao sto rekoh ranije, bukowski fazon je.

Posted
treba mi klajnov recnik stranih reci i izraza. da li znate gde je najjeftiniji? ako neko od forumasa ima varijantu da moze da obezbedi popust, bio bih jaako zahvalan.
Prijavi se na Slagalicu i izgubi duel.
Posted
da li igdje u beogradu mogu da se nadju ili naruce carape za vene pravljene po mjeri?
Ja ih narucio u apoteci u Resavskoj 76. Ivancic i sin. 3619376