November 5, 200816 yr gde u Beogradu mogu da nadjem da prave plocice za vrata? pokusavam da se setim gde sam to videla ali ne ide ): idealno bi bilo Novi Beograd ili centar (: hvala (((:A ja sam ih vidjala kod Zelenjaka, u Sremskoj. Mala prodavnica s desne strane, nasuprot onoj prodavnici obuće.
November 5, 200816 yr ko je dobar prevodioc kod nas sa engleskog na srpski? ili ...da li znate nekog dobrog prevodica, treba mi za knjigu, ja nemam vremena i zajebacu nesto.Pa ima ih i na forumu, neki se cak i ne libe da za sebe kazu da su dobri. U svakom slucaju - imas ih i na sajtovima pomenutih udruzenja...
November 6, 200816 yr Ako se patke tretiraju kao divljač, onda ima firma u 29og novembra, tačno preko puta botaničke bašte. Ima tabla ispred, ne sećam se kako se zovu.
November 6, 200816 yr Ako je divlja patka, onda je divljac :) Vrlo koristan info, hvala! Pretpostavljam da ponegde prodaju i domace patke.
November 6, 200816 yr Ako je divlja patka, onda je divljac :) Vrlo koristan info, hvala! Pretpostavljam da ponegde prodaju i domace patke.možeš da naručiš patku kod bilo koje tete koja na pijaci prodaje živinu i jaja.ja sam ih nabavljala na zemunskoj pijaci, kod starog merkatora i na bežanijskoj kosi.
November 7, 200816 yr treba mi klajnov recnik stranih reci i izraza. da li znate gde je najjeftiniji? ako neko od forumasa ima varijantu da moze da obezbedi popust, bio bih jaako zahvalan.
November 7, 200816 yr da li igdje u beogradu mogu da se nadju ili naruce carape za vene pravljene po mjeri?
November 7, 200816 yr Sale frizer, Linea Hair, Bulevar Kralja Aleksandra 54 (u prolazu), obavezno zakazivanje, dolazi s puta u utorak, radi popodne. Neces se pokajati. 334 1280; 323 7846
November 8, 200816 yr da prevodilac, zahvaljujem na ispravci nadam se da cu zapamtiti....a gde su ta udruzenja prevodilaca na webu?knjiga ima oko 80 strana, pri tom, ako se lepo dogovorimo imam jos 2-3 za prevodjenje...sa srpskog na engleski. ali bih htela stvarno nekog ko je dobar u tome, kao sto rekoh ranije, bukowski fazon je.
November 8, 200816 yr treba mi klajnov recnik stranih reci i izraza. da li znate gde je najjeftiniji? ako neko od forumasa ima varijantu da moze da obezbedi popust, bio bih jaako zahvalan.Prijavi se na Slagalicu i izgubi duel.
November 8, 200816 yr da li igdje u beogradu mogu da se nadju ili naruce carape za vene pravljene po mjeri?Ja ih narucio u apoteci u Resavskoj 76. Ivancic i sin. 3619376