Rick.James Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Bez obzira sto ga ocigledno ne gase, ne zelim da dobijam pretece emailove za potrazivanja koja nisu jos ni dospela, a da ne spominjem i za usluge koje jos nisu ni izvrsene. Neka se nose u 3LPM.
Rick.James Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 (edited) Stigao pismeni odgovor, evo najvaznijeg dela: "Molimo Vas da plaćanje Vaše adsl usluge izvršite do prvog u mesecu kada istice adsl usluga. Period koji ste koristili za placanje pretplate nakon njenog isteka vise ne postoji". To drugim recima znaci, da ako niste platili, oni ce sacekati 3 dana koliko najvise treba da legne uplata na njihov racun, znaci do 3. ili 4. u mesecu, i da ce vas nakon toga iskljuciti, dakle, nema vise mogucnosti da odlozite uplatu 15 dana, lepo covek kaze, pogledaj sta sam podvukao-vise ne postoji. Obrazlozenje za ovo je da se radi o prepaid usluzi. Edited February 2, 2011 by Rick.James
Idioteque Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 A Eunet ćuti i smrdi u vezi ubrzavanja.Ološ...
Kelt Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 (edited) Pri uplaćivanju sam otkrio da postoji osoba sa istim username, samo sa Sezama, a postoji i treći koji ima @orion nalog.I šta sada kada budu spajali da sve bude Orion? Jel imaju oni pravo da svojevoljno promene nečiji username? Edited February 3, 2011 by Kelt
Frank Pembleton Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Stigao pismeni odgovor, evo najvaznijeg dela: "Molimo Vas da plaćanje Vaše adsl usluge izvršite do prvog u mesecu kada istice adsl usluga. Period koji ste koristili za placanje pretplate nakon njenog isteka vise ne postoji". To drugim recima znaci, da ako niste platili, oni ce sacekati 3 dana koliko najvise treba da legne uplata na njihov racun, znaci do 3. ili 4. u mesecu, i da ce vas nakon toga iskljuciti, dakle, nema vise mogucnosti da odlozite uplatu 15 dana, lepo covek kaze, pogledaj sta sam podvukao-vise ne postoji. Obrazlozenje za ovo je da se radi o prepaid usluzi.Aaaa zanimljivo ja sam ranije kad sam pricao sa ljudima kog ce provajdera (jos dok je bio Sezam) da odaberu, uvek govorio :SezamPro je ok sve mozes da ispeglas u direktnom kontaktu, kad ti istekne usluga drze ti net jos 15 dana...Bilo je nekih drugih naznaka kad ih je uzeo Orion da te stvari padaju u vodu ali...
Frank Pembleton Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Bez obzira sto ga ocigledno ne gase, ne zelim da dobijam pretece emailove za potrazivanja koja nisu jos ni dospela, a da ne spominjem i za usluge koje jos nisu ni izvrsene. Neka se nose u 3LPM.Dospelo je potrazivanje samo oni dozvoljavaju da je nesto zbrkano u uplacivanju pa ne gase.Sad su izgleda sigurni u platne tokove ;)
Venom Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Bez obzira sto ga ocigledno ne gase, ne zelim da dobijam pretece emailove za potrazivanja koja nisu jos ni dospela, a da ne spominjem i za usluge koje jos nisu ni izvrsene. Neka se nose u 3LPM.A ti predji na drugog provajdera, koji ti nece slati pretece mailove (bar ih ima dovoljno) i koji ce te pustiti da drzis net i 30 dana nakon isteka pretplate. A da, nema takvog... moraces onda da trpis zulum.
jimi Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Sad me prepadoste. Obicno sacekam racun za mobilni pa placam zajedno posto mi je bilo zgodno po starom sistemu kad mi je pretplata trajala do 12. u mesecu.Sutra ranim da platim, valjda me nece iskljuciti.
Garnirung Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 A Eunet ćuti i smrdi u vezi ubrzavanja.Ološ...Pa povećali su brzinu, doduše ostavili su i opciju da ti ostane 1024/128 za iste pare kao ranije.
Rick.James Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 (edited) Pa povećali su brzinu, doduše ostavili su i opciju da ti ostane 1024/128 za iste pare kao ranije.Mogu samo da kazem sa stanovista logike da tvoja recenica nema smisla, ali uopste. Dakle, ako su povecali brzinu i u isto vreme ti ponudili da ti brzina ostane ista za iste pare (ej, aj mi smanjite brzinu, hocu da imam manju brzinu za iste pare), to onda znaci da nije doslo do povecanja brzine, uz istovremeno nemenjanje cene, a o cemu je sve ovo all about. Edited February 3, 2011 by Rick.James
jms_uk Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Da li se zna do kad ce da drze sezamove pakete, ili ce da ih menjaju u orionove?npr, ovaj P_ADSLHome_a1024 ne postoji na orion-ovom sajtu u ponudi.inace, ne znam da li neko placa online, od proslog meseca, sezamova prodavnica je promenjena u http://prodavnica.oriontelekom.rs/
Garnirung Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Mogu samo da kazem sa stanovista logike da tvoja recenica nema smisla, ali uopste. Dakle, ako su povecali brzinu i u isto vreme ti ponudili da ti brzina ostane ista za iste pare (ej, aj mi smanjite brzinu, hocu da imam manju brzinu za iste pare), to onda znaci da nije doslo do povecanja brzine, uz istovremeno nemenjanje cene, a o cemu je sve ovo all about.Znam i slažem se, ali to je ipak do Telekoma, odnosno Telekom je dao cene za odredjene pakete. Najpopularniji, da tako kažem, od 1MB/s je poskupeo, ali su ga podigli na 1.5/256. Mislim da to što je Eunet ostavio mogućnost, nije neka mega-giga ponuda, ali kome ne treba brže i skuplje, eto može i da ostane na tom paketu za iste pare kao i ranije. Koliko sam video, kod Telekoma ne može ni to.
Ayatollah Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Ko kaže da je Telekom krš? Pazi sad ovo : :P
Idioteque Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Pa povećali su brzinu, doduše ostavili su i opciju da ti ostane 1024/128 za iste pare kao ranije.Ništa oni meni nisu nudili ni povećavali. Doduše i ne treba mial su realno smrde.Ko kaže da je Telekom krš? Pazi sad ovo : :POvo je neka montaža. Nemoš u Srbiji imati ovaj upload osim ako nisi Radujko lično.
Recommended Posts