ordi Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 neću reći mau iako ti pojma ne znam što aj... javnem se u ponedeljak
kud u maglu Simoviću Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 samo ti pošalji i smaraj od ponedeljka sabajle. neće tu biti problema
kud u maglu Simoviću Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 na infostanovom računu mi piše da živim sa još dva člana(što ne odgovara trenutnom stanju) da li se isplati smaranje sa istim da bi mi umanjili račun. 80% istog je grejanje što ne umanjuju, ostaje voda, smeće i one takse cca. 2000 din? hvala :)
Ros Posted July 18, 2016 Author Posted July 18, 2016 zavisi koja ti je granica trpeljivosti/smaranje pretvorena u novac. to ti je cca 24000 godisnje
ordi Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 na infostanovom računu mi piše da živim sa još dva člana(što ne odgovara trenutnom stanju) da li se isplati smaranje sa istim da bi mi umanjili račun. 80% istog je grejanje što ne umanjuju, ostaje voda, smeće i one takse cca. 2000 din? hvala :) predsednik skupštine stanara treba da prijavi stvarno stanje, iscimaj ga. zašto bi plaćao više vode nego što je potrebno?
kud u maglu Simoviću Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 zavisi koja ti je granica trpeljivosti/smaranje pretvorena u novac. to ti je cca 24000 godisnje to sto bi mi umanjili je, reda velicine 200-300 dinara
radisa Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 predsednik skupštine stanara treba da prijavi stvarno stanje, iscimaj ga. +1 ne da treba, nego jedini i može... Znači, jedino cimanje je da sazna ko je predsednik, zazvoni mu na vrata i kaže mu da to reši...
kud u maglu Simoviću Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 jel se vojna knjižica nalazi u vo ili kod mene? msm kod mene nije, al moguće da sam je izgubio tj. rešio se iste kada sam se rešio obligacija sa jna/ja
Frank Pembleton Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 +1 ne da treba, nego jedini i može... Znači, jedino cimanje je da sazna ko je predsednik, zazvoni mu na vrata i kaže mu da to reši... Da. Mnogo su to jako napravili da SAMO on to može da završi, a ako nemaš skupštinu stanaru onda ništa...
ordi Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 (edited) ko nema, sledi mu prinudna uprava. meni su u prethodnoj zgradi brže bolje dodali člana čim sam se razmnožila, al zato kad se mama useljavala u taj stan sama, morala je da dubi na trepavici da bi upisali samo jednog člana. Edited July 18, 2016 by ordi
kud u maglu Simoviću Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 a šta treba da tražim predsedniku kućnog saveta, potvrdu o broju stanara u stanu potpisanu i pečatiranu od strane ks-a ili nešto drugo ili treće?
ordi Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 (edited) ne, samo mu pozvoniš, pokažeš infostanov račun i on je dužan to da tamo sredi da valja. edit: ruku u vatru da, da si doveo još četvoro sa sobom, nogama bi se taj šutirao u guzicu da se to brzo izmeni. ovako im fino, ti šutiš, a njinu vodu plaćaš, nesrećo! Edited July 18, 2016 by ordi
ordi Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 zašto? dužan je to da uradi a ako neće, možeš se žaliti. moja mama tako celu šestospratnicu popravila, al se namučila, trebalo joj godinu dana.
kud u maglu Simoviću Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 bolje mi onda da tražim vojnu knjižicu imam i tu neki popust
Recommended Posts