ordi Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Sestra je ubedjena da u CG moze samo uz dozvolu staratelja i da mu pasos ne treba zato sto za CG ne treba pasos. u cg dete može bez pasoša, ali mu onda treba poneti zdravstvenu knjižilicu i/ili izvod iz matične knjige rođenih.
Frank Pembleton Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Jel ima negde da se kupe "klasicne masinice za brijanje" znaci oni u koje idu oni dvostrani zileti? Uzeo bih , ali neku koja je malo bolje izrade i koja ce da traje...
Hamlet Strašni Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Jel ima negde da se kupe "klasicne masinice za brijanje" znaci oni u koje idu oni dvostrani zileti? Uzeo bih , ali neku koja je malo bolje izrade i koja ce da traje... Zašto? Mislim ako je za bradu? Za boga miloga zašto?
mlatko Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 i jos jedno pitanje-dva: zasto sad? kome to uopste odgovara u ovakvo vreme??
ivy Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 jel isao neko skoro vozom Ns-Bg ? zanima me koliko je tacan red voznje na sajtu i koliko se moze osloniti na to? ako ne gde da nadjem neki bar okvirno..da ne bude da dodjem tamo a ono voz za 3sata i sl.. znam da je sa vozom opusteno,ni ne zurim ali bar nesto priblizno..
katamaran Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Jel telefonski marketing dozvoljen kod nas? Deset do petnest puta mesecno sam srecni dobitnik nekog sranja. Al pre par dana me zvala najgora smaracica iz Djeneralija da me smara na mobilni. Vecini je "ne, hvala" dovoljno da odjebu a ova me je gusila jos minut posle.
Frank Pembleton Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Ja kad pitaju jel to stan taj i taj, ne mi smo podstanari ovde, i sami spustaju slusalicu!
svashtabezneshto Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 "Ja ovde samo čistim!" (delovalo i kod političkih i kod trgovačkih smarača)
Recommended Posts