Malkmus Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Pyrethrins (0.25%) Piperonyl Butoxide (1.01%) Hoće li se ovo raspasti na papirnoj površini ili ispariti? Odnosno - da li će papirna površina ostati kontaminirana? Zalio sam Raidom svašta što nije trebalo...
maheem Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 da li je u našoj zemlji moguće otvoriti ofis tj. šalter u kome bi legalno venčavao ljude? privatni matičar il kako bi se već zvao
katamaran Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Posta danas za sutra funkcionise i vikendom? Verovatno bi mi sutra poslali neku biljku vanevropskog porekla (sadnica paprike) pa ne bih da provede dva dana u transportu.
maheem Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 (edited) Posta danas za sutra funkcionise i vikendom? Verovatno bi mi sutra poslali neku biljku vanevropskog porekla (sadnica paprike) pa ne bih da provede dva dana u transportu. nijedna kurirska služba ne dostavlja nedeljom Edited May 20, 2016 by maheem
katamaran Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Ok, hvala. Onda cu da mu trazim da mi ne salje pre ponedeljka.
Frank Pembleton Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Šta se dešava kad neko izgubi ličnu kartu i praktično nema nikakav drugi dokument "sa slikom" jel tu onda problem vađenja lk, pošto nema sa čim da se " potvrdi" prilikom podizanja dokumenta? ....shit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Ma naravno da nema ni vozacku. a mislim i da je pasos istekao odaavnooo
katamaran Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 (edited) Kakva je procedura oko vodjenja tudjeg deteta u inostranstvo. Konkretno CG Sestra hoce da povede klinca iz komsiluka da pravi drustvo njenom sinu. Ovaj mali oca nikad nije ni upoznao a trenutno zivi sa babom i mislim da baba ima starateljstvo al u svakokm slucaju ne bi bio problem ni da majka ni baba potpisu dozvolu al me zanima procedura. edit: jel mali mora da ima pasos? Edited June 7, 2016 by katamaran
Skyhighatrist Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Mora da ima sošku i ovlašćenje oba roditelja. Kako je sa starateljima, ne znam...
katamaran Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 (edited) Otac je neznani junak Mislim da ga nikad nije priznao. Od majke i babe(privremeni staratelj) ce moci da dobije ovlascenje al se plasim da nece stici da izvadi pasos. edit: videce sutra sa pandurima. Otac je izgleda poznat ali je ko zna gde u Nemackoj i nemaju nikakav kontakt sa njim. Ja mislim da ga nikad nije ni priznao. Sestra je ubedjena da u CG moze samo uz dozvolu staratelja i da mu pasos ne treba zato sto za CG ne treba pasos. Edited June 7, 2016 by katamaran
gospa buba Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 pa mora imati neki papir u smislu dokumenta, to bi znachilo da roditelji vode svoju decu bez ikakvog papira, shto ne verujem da moze
Recommended Posts