April 22, 20168 yr Pyrethrins (0.25%) Piperonyl Butoxide (1.01%) Hoće li se ovo raspasti na papirnoj površini ili ispariti? Odnosno - da li će papirna površina ostati kontaminirana? Zalio sam Raidom svašta što nije trebalo...
May 12, 20168 yr da li je u našoj zemlji moguće otvoriti ofis tj. šalter u kome bi legalno venčavao ljude? privatni matičar il kako bi se već zvao
May 20, 20168 yr Posta danas za sutra funkcionise i vikendom? Verovatno bi mi sutra poslali neku biljku vanevropskog porekla (sadnica paprike) pa ne bih da provede dva dana u transportu.
May 20, 20168 yr Posta danas za sutra funkcionise i vikendom? Verovatno bi mi sutra poslali neku biljku vanevropskog porekla (sadnica paprike) pa ne bih da provede dva dana u transportu. nijedna kurirska služba ne dostavlja nedeljom Edited May 20, 20168 yr by maheem
June 6, 20168 yr Šta se dešava kad neko izgubi ličnu kartu i praktično nema nikakav drugi dokument "sa slikom" jel tu onda problem vađenja lk, pošto nema sa čim da se " potvrdi" prilikom podizanja dokumenta? ....shit has hit the fan...
June 7, 20168 yr Kakva je procedura oko vodjenja tudjeg deteta u inostranstvo. Konkretno CG Sestra hoce da povede klinca iz komsiluka da pravi drustvo njenom sinu. Ovaj mali oca nikad nije ni upoznao a trenutno zivi sa babom i mislim da baba ima starateljstvo al u svakokm slucaju ne bi bio problem ni da majka ni baba potpisu dozvolu al me zanima procedura. edit: jel mali mora da ima pasos? Edited June 7, 20168 yr by katamaran
June 7, 20168 yr Otac je neznani junak Mislim da ga nikad nije priznao. Od majke i babe(privremeni staratelj) ce moci da dobije ovlascenje al se plasim da nece stici da izvadi pasos. edit: videce sutra sa pandurima. Otac je izgleda poznat ali je ko zna gde u Nemackoj i nemaju nikakav kontakt sa njim. Ja mislim da ga nikad nije ni priznao. Sestra je ubedjena da u CG moze samo uz dozvolu staratelja i da mu pasos ne treba zato sto za CG ne treba pasos. Edited June 7, 20168 yr by katamaran
June 7, 20168 yr pa mora imati neki papir u smislu dokumenta, to bi znachilo da roditelji vode svoju decu bez ikakvog papira, shto ne verujem da moze