billadni Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Nije li to malo dosadno stalno ista rupica?jeste. ako je promašuješ. -_-
FranziskaKafka Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 s.o.s? enivej, ima li koji poznavatelj japanskih borilačkih vještina? naime, radi se o sportu/zanimanju/umjetnosti, koji počinje sa slovom A (a nije aikido) i bavi se baratanjem i održavanjem sablji, tj. katana. zanima me kako se ta aktivnost zove, ili još bolje, ako netko zna kakve su joj temeljne postavke, je li služi za borbu ili je više performans?Da nije ipak iaido?http://www.nic.funet.fi/~magi/harrasteet/iaido/sanasto.htmlMozda ima neceg ovde:http://www.geocities.com/alchemyst/martart.htm
mustang Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 (edited) trebaju mi linkovi i info u vezi neke ikone vizantijske ili gradjevine (description, rasons behind its creation, ways in which its design and artistic style)...ako moze na pet strana I would appreciate.i slicnosti i razlike izmedju donatelovog, mikelandjelovog i berninijevog davida. Edited December 14, 2008 by mustang
pacey defender Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Sta je Ana videla u Fernandu? Fernandinja...
Nicol Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Da nije ipak iaido?http://www.nic.funet.fi/~magi/harrasteet/iaido/sanasto.html bravo, iaido je bio u pitanju. (pre)čula sam ga kao aido.
betty Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 ima li neke teorije na temu toga sta cini coveka (ne)fotogenicnim?
lostfanforever Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 ruznoca :P a sad ozbiljno, mislim da je bitna simetrija lica, sto se opet nadovezuje na ovo predjasnje "neozbiljno" ...
betty Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 pa dobro, ruzni ispadnu ruzni :) vise me zanima situacija u kojoj neko na slikama deluje losije nego u prirodi. znam dve jako lepe osobe koje na slikama ispadaju od osrednje-otuzno do nakaradno. zanimljivo, obe su prilicno mrsave i mozda deluju koscatije na slikama iz nekog razloga, a jedna ima i dosta svetao ten pa mozda odbija svetlost malo jace kad aparat blicne pa onda deluje kao utvara :P mora biti da je neko razmisljao na ovu temu i da postoje neke pravilnosti.
fonTelefon Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 pa dobro, ruzni ispadnu ruzni :) vise me zanima situacija u kojoj neko na slikama deluje losije nego u prirodi. znam dve jako lepe osobe koje na slikama ispadaju od osrednje-otuzno do nakaradno. zanimljivo, obe su prilicno mrsave i mozda deluju koscatije na slikama iz nekog razloga, a jedna ima i dosta svetao ten pa mozda odbija svetlost malo jace kad aparat blicne pa onda deluje kao utvara :P mora biti da je neko razmisljao na ovu temu i da postoje neke pravilnosti.Mora biti da je nteko razmisljao na tu temu i napisao desetine naucnih radova. Mozda i zato sto u prirodi vidis tu osobu i ocenis je i na osnovu drugih telesnih karakteristika ne samo lica. A pravilna sminka je keva i za dobru fotografiju.
Zli Gli Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Ja ionako nisam lep a ipak na slikama nekako uspevam da ispadnem bar duplo ruzniji i pogubljeniji nego inace.
ToniAdams Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 ih!moje slike kvare dioptriju, naucno dokazano.
Dionysos Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 ja na slikama uvek ispadnem ružniji nego što jesam... i u ogledalu isto
Ros Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 i to i sitni su mi detaljiprobaj onda sa portretima.ostavi aktove drugima. :P
Recommended Posts