batticuore Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Shimpr, prijatelju, ne ide da u grobarskom kopu stojim u kecelji.
shimpu Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 (edited) Shimpr, prijatelju, ne ide da u grobarskom kopu stojim u kecelji.zenama nije mesto u kopu...a vidi ga pacey sto nosi velicinu S kao neki ficfiric Edited July 20, 2008 by shimpr
Waldorf Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 ne znam samo sta ce ribama majice...bolje da si im uradio kecelje posto je zenama mesto samo u kuhinjiБлаго Теби, Ти изгледа још ниси упознао оне што им ПО СВАКУ ЦЕНУ треба спречити приступ кујни. Кад будеш пожелео да Те позову на војну вежбу да би ручао као човек, нешто нормално и јестиво, има да кажеш: „Чича, све си био у праву!”.А што се тиче мајица... Нека, фала, нешто сам изгустирао фирмирано...
pacey defender Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 zenama nije mesto u kopu...a vidi ga pacey sto nosi velicinu S kao neki ficfiricta S majica je za jednu sto joj mesto u kopu nije. tek kasnije sam skapirao da ima i zenskih modela. Druga L majica je za jednog trenutno nedostupnog forumasa. Ticer verovatno celom odeljenju uzima majice :o
teacher Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 ta S majica je za jednu sto joj mesto u kopu nije. tek kasnije sam skapirao da ima i zenskih modela. Druga L majica je za jednog trenutno nedostupnog forumasa. Ticer verovatno celom odeljenju uzima majice :oTo je namenjeno onima koji dobiju 5 iz pismenog. Do sada sam nagrađivao čokoladom i starim PPP majicama...
Kudravi Gaucos Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Благо Теби, Ти изгледа још ниси упознао оне што им ПО СВАКУ ЦЕНУ треба спречити приступ кујни. Кад будеш пожелео да Те позову на војну вежбу да би ручао као човек, нешто нормално и јестиво, има да кажеш: ?Чича, све си био у праву!?. :lol: Ovo je jedan od boljih doprinosa borbi protiv diskriminacije. Cekamo nekoga sa primerom zene kojoj se ne sme dopustiti prilazak spavacoj sobi...
pacey defender Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 :lol: Ovo je jedan od boljih doprinosa borbi protiv diskriminacije. Cekamo nekoga sa primerom zene kojoj se ne sme dopustiti prilazak spavacoj sobi... pa ne sme. glupo je da prekida muza u poslu sa ljubavnicom.
dranata Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 zenama nije mesto u kopu...a vidi ga pacey sto nosi velicinu S kao neki ficfirickhm! šimpre, nešto si 'teo?
pcelica Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 e jeptese, narucila putem pm pre nego ste odlucili da ponovo sastavljate spisak. a nisam bila kraj kompa dab ponavljala porudzbinu. bas ste... <_<
shimpu Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 khm! šimpre, nešto si 'teo?slovo khm nesto si tela...e izvini dranata tebe ne racunam u zene posto se na tribini ponasas kao pravi muskarac
dranata Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 slovo khm nesto si tela...e izvini dranata tebe ne racunam u zene posto se na tribini ponasas kao pravi muskarac Al me čovek uništi! A tela sam da se izdajem za finu...
ivic Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Izvinite sto prekidam Vas intimni razgovor cek dvimo kako ce ovo da prodje pa cemo sporadicno nesto da organizujemo.1 predlog:
MayDay Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Meni ovo igra pred ocima. Mislim da sam pod stresom..
adam weisphaut Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Izvinite sto prekidam Vas intimni razgovor 1 predlog:Ovo bi moglo da prođe za White rabbit theme party
pacey defender Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Meni ovo igra pred ocima. Mislim da sam pod stresom..mislim da smo svi pod stresom.
Recommended Posts