December 31, 201113 yr Ko nije gledao finale pete sezone neka ne otvara.http://nymag.com/daily/entertainment/2008/03/the_wire_finales_final_montage.html
December 31, 201113 yr u seriji se na kratko pojavljuje ovaj lik: tek danas sam to provalio posto sam ponovo poceo da gledam seriju. ko pogodi ko je to dacu mu bonu.
December 31, 201113 yr Donnell Rawlings kao Day Day Price. ^_^ Edited December 31, 201113 yr by Calavera
December 31, 201113 yr Uopste ga nisam prepoznao sa ove slike. Mislim, DayDaya, za glumca nisam nikad chuo.
December 31, 201113 yr nemate pojma, bona je jos uvek u opticaju.pojavio se u prvoj sezoni. Edited December 31, 201113 yr by kojot
December 31, 201113 yr ajde da ne smaram, to je pravi avon barksdale, imate i dokumentarac o njemu.http://kottke.org/10/01/the-avon-barksdale-story
December 31, 201113 yr Hah, nisam znao da se i on pojavljivao. Znao sam da postoji, procitao sam negdje i ime pravog Avona, ali nisam znao da se pojavljuje u seriji.Pojavljuje se inace i 'pravi' Omar, tj jedan od ljudi koji su posluzili kao uzor za Omara. A i Deacon je nekadasnji kralj Baltimorskoga, znaci, podzemlja. Mislim da sam negdje procitao da je taj lik [zaboravih pravo ime] prodao najvise heroina u istoriji baltimora, a sam je rekao da je tu zaradio par stotina miliona dolara. Onda je bio 20 godina u zatvoru, a sad radi, kao i Deacon u seriji, u okviru neke crkve ili sta vec, i pokusava da skloni djecu sa ulice.
December 31, 201113 yr alal vera za premestanje threada. (Posle 3.5 godine ) Edited December 31, 201113 yr by mvp
January 1, 201213 yr Author alal vera za premestanje threada. (Posle 3.5 godine )da da omeksao sam zbog nove godine
January 1, 201213 yr Pojavljuje se inace i 'pravi' Omar, tj jedan od ljudi koji su posluzili kao uzor za Omara. pa da, pravi omar je onaj donnie koga butchie poshalje u zatvor da pomogne omaru, a onda posle pogine u pucnjavi kod monka u stanu kada omar uradi spiderman-shit i prezivi (shto je mislim zaista bilo preterivanje, trebalo je da ga ubiju tada)...
January 1, 201213 yr ne znam koliko je preterivanje posto je pravi omar takodje ovako iskakao...ova tema ne zasluzuje da bude na istom pdfu kao ostale serije ^_^
January 1, 201213 yr Bravo za preseljenje teme! ova tema ne zasluzuje da bude na istom pdfu kao ostale serije ^_^Što, kao filmovi su bolji?