*edited by mod Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Ko nije gledao finale pete sezone neka ne otvara.http://nymag.com/daily/entertainment/2008/03/the_wire_finales_final_montage.html
Кристофер Лумумбо Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 u seriji se na kratko pojavljuje ovaj lik: tek danas sam to provalio posto sam ponovo poceo da gledam seriju. ko pogodi ko je to dacu mu bonu.
gervasius twinkleminkleson Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Kad se pojavio, u prvoj sezoni?Jel neki kosarkas? Bivsi igrac Parzana? :P
Calavera Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 (edited) Donnell Rawlings kao Day Day Price. ^_^ Edited December 31, 2011 by Calavera
gervasius twinkleminkleson Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Uopste ga nisam prepoznao sa ove slike. Mislim, DayDaya, za glumca nisam nikad chuo.
Кристофер Лумумбо Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 (edited) nemate pojma, bona je jos uvek u opticaju.pojavio se u prvoj sezoni. Edited December 31, 2011 by kojot
Кристофер Лумумбо Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 ajde da ne smaram, to je pravi avon barksdale, imate i dokumentarac o njemu.http://kottke.org/10/01/the-avon-barksdale-story
gervasius twinkleminkleson Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Hah, nisam znao da se i on pojavljivao. Znao sam da postoji, procitao sam negdje i ime pravog Avona, ali nisam znao da se pojavljuje u seriji.Pojavljuje se inace i 'pravi' Omar, tj jedan od ljudi koji su posluzili kao uzor za Omara. A i Deacon je nekadasnji kralj Baltimorskoga, znaci, podzemlja. Mislim da sam negdje procitao da je taj lik [zaboravih pravo ime] prodao najvise heroina u istoriji baltimora, a sam je rekao da je tu zaradio par stotina miliona dolara. Onda je bio 20 godina u zatvoru, a sad radi, kao i Deacon u seriji, u okviru neke crkve ili sta vec, i pokusava da skloni djecu sa ulice.
mvp Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 (edited) alal vera za premestanje threada. (Posle 3.5 godine ) Edited December 31, 2011 by mvp
3opge Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 alal vera za premestanje threada. (Posle 3.5 godine )da da omeksao sam zbog nove godine
Lrd Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 da da omeksao sam zbog nove godineIli si počeo da gledaš serije. :)
Teixeira Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Pojavljuje se inace i 'pravi' Omar, tj jedan od ljudi koji su posluzili kao uzor za Omara. pa da, pravi omar je onaj donnie koga butchie poshalje u zatvor da pomogne omaru, a onda posle pogine u pucnjavi kod monka u stanu kada omar uradi spiderman-shit i prezivi (shto je mislim zaista bilo preterivanje, trebalo je da ga ubiju tada)...
189- Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 ne znam koliko je preterivanje posto je pravi omar takodje ovako iskakao...ova tema ne zasluzuje da bude na istom pdfu kao ostale serije ^_^
nemoderisani Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Bravo za preseljenje teme! ova tema ne zasluzuje da bude na istom pdfu kao ostale serije ^_^Što, kao filmovi su bolji?
Recommended Posts