April Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 53 minutes ago, Sandradjer said: @April Bila sam jednom na Krfu. Na osnovu slika izabrala Kasiopi medjutim zavrsih na zapadnoj strani u Agios Georgious (tako nekako). Sad mi je krivo. Kakva je vlaznost na severu ostrva? Ovde je bilo okacis kupaci uvece ujutru ga cedis @Ptica trkacica Avion do Splita 45 minuta, katamaran 1h i tu si. Ili jedna noc u busu do Splita i na katamaran. Meni je ta strana ka Albaniji više odgovarala jer je more značajno toplije, posebno u junu. Ne sećam se da je vlažnost bila značajno visoka, ima prirodne hladovine među borovima, ima divljih zavučenih plažica, klasičnih sa sitnim i krupnim kamenom i ogromna peščana sa dugačkim ulazom u istu, ako traže sitna deca. Ima dugačkih staza uz more i savršen zalazak. Od svega je ipak najbolji taj dalmatinski šmek starog gradića. Da sve ne bude idealno, postaraju se Englezi. Manje smetaju Italijani sa tetkama, zaovama, suncobranima i perajama, od engleskog stada koje u ceni aranžmana podrazumeva povraćanje po onim lepim ulicama. 1
Ptica trkacica Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 1 hour ago, Sandradjer said: @Ptica trkacica Avion do Splita 45 minuta, katamaran 1h i tu si. Ili jedna noc u busu do Splita i na katamaran. Nemoj dvaput da mi kažeš Vidiš ti to, a mi se vozili kilavom Porozinom 4.5 sata od Splita do Bola. Išli smo do Splita, ili spavaćim kolima vozom, ili autom iz gušta. Nego, je l' se sećate vas dvoje Sandra i @April da je na onoj beloj kući pored ljetnog kina godinama stajao ogroman grafit ispisan crnim sprejom: ''Štulić je bog''? To je bilo prvo što se ugleda kad Porozina počne da prilazi luci. Fun fact: mene je tata vodio na utakmice i gledala sam kako igra sportsku prognozu, a bili su obavezni i nedelja popodne, nogometni dan prenosi u našoj kući, pa sam ja tada mislila da se to odnosi na Štulića fudbalera A ni slutila nisam da ću za nekoliko godina otkriti da je to u stvari Džoni Štulić i da će mi Azra postati omiljeni bend. 1
Sandradjer Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 @April Ja sam bila u ovom juznom georgiousu u avgustu. More je bilo bas toplo, ali ta vlaga mi nije prijala. Ovo sto pises za kasiopi mi se dopada. @Ptica trkacica Bol sam posetila prvi put u zivotu 2010 ili 2011. Ali slusam price o Bolu od familije. Prvi su se iskrcali davne 1958 i od tada dolaze sa prekidom tokom ratova devedesetih. Znam razne generecije i sve price su sjajne. Kako je bilo nekada, i kako je bilo pre nekada. Neki su dosli zaljubljeni, neki su se zaljubili . Sad neki novi dolaze, neki su nas napustili zauvek. Dosta toga se vrti oko Bola. Zato nisam bas realna kad pisem/pricam o destinaciji. Bukirani smo slucajno od 1958. Malo vina sam popila . Odoh na ribarsko vece 1
Sandradjer Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 (edited) 17h danas, najveci talasi @Ptica trkacica Ako kanis doci mozes ugrabiti pocetak jula, nema guzve. Avgust je horor Edited August 3, 2022 by Sandradjer 1 1
raskopcani Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 1 hour ago, radisa said: Veceras, Poreč... Ovo si negdje peema plavoj, zelenoj? Poeec ti je desno ?
radisa Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Da, Plava, Poreč je desno, jedno 20 minuta hoda...
April Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Da li još uvek postoji Delfin? Paket aranžman: vikend u Delfinu + izlet do Trsta
radisa Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 1 hour ago, April said: Da li još uvek postoji Delfin? Postoji... Ma, kao da sam se vratio u neku 1989 i neko letovanje sa mojima po hrvatskoj revijeri... Sve postoji i ima neki šmek kraja 80ih... Ili to bar meni tako izgleda... Evo još jedna fotka... 4 1
tonyk Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 Postoji... Ma, kao da sam se vratio u neku 1989 i neko letovanje sa mojima po hrvatskoj revijeri... Sve postoji i ima neki šmek kraja 80ih... Ili to bar meni tako izgleda... Evo još jedna fotka...Jedina je razlika da je mnogo veći procenat plaže betoniran u odnosu na '89. Ali jeste kao da si u vremeplovu. Jedino mobilni na sve strane govore suprotno.
InvisibleLight Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 Čikat, park suma u m.losinju je isti 'kakav je nekad bio" kada sam bila s dedom i babom s tek napunjenih 6 god. Ali je sad cena u hotelu u kom smo nekad bili 550evra nocenje i dorucak za dvokrevetnu sobu Izdao me vetar, slab bio,samo jedan dan vindsurfala i to nesto kilavo, samo niz vetar :/ Tacno cu preci na grcku zbog vetra (il cu napraviti duugu pauzu od mora, 10ak god), jer sam shvatila da mi postlo teski smor to plivanje, ni maska tj rronjenje mi nikakvo zadovoljstvo vise ne cini, 'plivamo, plivamo,plivamo'sto bi rrkl konstrakta
Lancia Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 9 minutes ago, InvisibleLight said: Čikat, park suma u m.losinju je isti 'kakav je nekad bio" kada sam bila s dedom i babom s tek napunjenih 6 god. Ali je sad cena u hotelu u kom smo nekad bili 550evra nocenje i dorucak za dvokrevetnu sobu Izdao me vetar, slab bio,samo jedan dan vindsurfala i to nesto kilavo, samo niz vetar :/ Tacno cu preci na grcku zbog vetra (il cu napraviti duugu pauzu od mora, 10ak god), jer sam shvatila da mi postlo teski smor to plivanje, ni maska tj rronjenje mi nikakvo zadovoljstvo vise ne cini, 'plivamo, plivamo,plivamo'sto bi rrkl konstrakta Kod mene surfa kakvog hoces i koliko hoces, vetar retko kad stane od marta do polovine avgusta + niko ne pliva, samo se brcka u plicaku zbog jakih struja.
InvisibleLight Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 1 minute ago, Lancia said: Kod mene surfa kakvog hoces i koliko hoces, vetar retko kad stane od marta do polovine avgusta + niko ne pliva, samo se brcka u plicaku zbog jakih struja. Pa znam!
Lancia Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 1 minute ago, InvisibleLight said: Pa znam! Pa sta cekas, tisucu ti valova?¿
Recommended Posts