Jump to content
IGNORED

"Mediteran kakav je nekad bio"

kyo

Recommended Posts

Posted

jel koldjeraj ono na cosku, kad krenes obalom prema plazi kamenice? blizu muzeja ribolova? tik uz.

mi tamo isto uzimali peciva a ovi u komentarima ih popljuvali (otvori komentare)

probaj obavezno komisku pogacu, njam

jeste postalo poprilicno hipstersko odrediste ex yu-e

bisevo je zakon, gledala sam nedavno film 'silvesterovo na bisevu' u kojem su predstavili i sve stanovnike koji tamo zive i cime se bave. onda sam pre par meseci nabasala na vest na index.hr kako je komiska policija otisla na bishevo uhititi dvoje ljudi zbog uzgoja marihuane. tachno znam ko bi mogao biti, iz filma :D on domorodac, ona zagrepcanka, jedini mladji par, bave se uzgojem koza i poljoprivredom :naughty:

kad bih dobila 7 na lotou kupila bih ovu kucu i preselila na bishevo

180.000 evra za 63 kvadrata? Dođavola, nisam odavno gledao cene. Koliko li je onda u Konavlima? 

Posted

ako ides na brac, tu imas milnu, koja je luka za jedrilice.

inace od milne do bola ima bus, mislim da treba oko sat vremena.

Posted

Dajte preporuku za Hrvatsku: da je lepo, al da ima i gde da se izadje uvece. Plus, sta je najbolja opcija za jedrenje?

ne znam koliko si vremena mislio da odvojis na jedrenje, ali jedna od najboljih opcija su kornati, krece se iz sibenika ili zadra. ako kreces iz zadra mozes jesti i najbolju janjetinu u svijet. 

za izlaske u smislu klubova i tako toga, ne bih znao. meni u sibeniku bilo super, recimo. dva puta smo uvece isli na klopu/cirku i oba puta su u kafani bili neki momci koji su najverovatnije profi klapa, posto pevaju kao zmajevi. po jednoga je oko 11 dosla zena, on, kao, krenuo, odmakao 10 metara, pa se vratio, jer ga je pogodila pesma. ostase i on i zena u kafani jos sat i po.

Posted

ako ces jedriti, kreni iz splita, sve ti je nadohvat jedra: brac, hvar, solta, pakleni, korcula, vis, mljet, lastovo, sve mozes da vidis u jednoj turi. ako krenes iz sibenika prema kornatima, to je sasvim drugo putovanje. 

Posted

Tisno/Jezera na Murteru. Ne moras da se cimas sa trajektom, tu ti je sve blizu, Vodice za popiti, Kornati za ploviti. Plus imas one brodice sa tehno muzikom, gde mozes da upoznas devojku svog zivota.

Posted

a kako si zamislio to jedrenje? jel neko iz ekipe skiper, ili cete rentati i njega? ova tura ka kornatima je jedna od najlaksih (ovo ako je neko iz ekipe skiper, a nije previse iskusan). 

generalo, jedrenje je toliko carska aktivnost, da je bilo sta manje od 7 dana besmisleno. a mislim da je tako i brodovi rentaju, od subote, do subote. verovatno moze i krace, ali je to onda sigurno dosta skuplje.

ova kornatska tura je vise priruda fazon, nema bas bog zna kakvih mesta za izlazak,  ako to jurite bolje vam je ovo sto je darling predlozila, onako na prvu mislim da biste mogli to obici za 7 dana.

Posted

Tisno/Jezera na Murteru. Ne moras da se cimas sa trajektom, tu ti je sve blizu, Vodice za popiti, Kornati za ploviti. Plus imas one brodice sa tehno muzikom, gde mozes da upoznas devojku svog zivota.

kad si bio tamo?

ja bio kao klinac sa izvidjacima, kakve su to besane noci bile, baki sine

Posted (edited)

kad si bio tamo?

:)

Daaavno jbg, bio ko klinac u Vrsaru i tamo, ali imam jako dobre prijatelje, koji zive pola godine u Tisnom, pola Berlin  Dodju kod nas, pa cirkamo i besedimo do zore, nikako da odemo tamo. Daj boze, sledece godine.

Edited by Majo
Posted

Koliko dana treba da se obidje ta tura? 

U Puli sam bio i koliko se secam nema pristojnih plaza u blizini (tj. ima za mene jer ja volim stene, a ne volim pesak). Izlasci ne moraju da budu u klubovima, dovoljni su barovi. Ekipa je internacionalna i ne verujem da bi im klape bile zanimljive na duze od pola sata. Realno ne bi ni meni sem da pevaju dok palme njisu grane na ripit. 

Brac, Korcula, sta jos valja? Rovinj? 

jebes obalu , obilazi ostrva kad si vec u mogucnosti

• 4 weeks later...
Posted

Ima li neko preporuku za smestaj na Hvaru? 

Posted (edited)

kad si bio tamo?

hehe mozda se i znamo, izvidjacki odred david pajic ili kljajic, zaboravilo se

inace taj potez tijesno/tisno, pirovac, zaledje sibenika/zadra je za one koji traze aktivni odmor, survival, prezivljavanje, borba sa neprijateljima itd.... mog ortaka jurili domoroci vilama

Edited by yolo
Posted

Ima li neko preporuku za smestaj na Hvaru? 

sta te zanima? imam ja za grad hvar, dilujem celu cro obalu :fantom:

Posted

Grad Hvar me i zanima. :) Ide nas troje, znaci nesto gde moze troje da nas stane, neki pristojan apartman. Nemamo previse zahteva. Angazovala sam i nekog ko je tamo da pokusa da nadje nesto, ali posto je prilicno neodgovoran, bolje da probam i sama. :) Malo nam se zuri, posto bismo isli sledece nedelje.