Jump to content
IGNORED

"Mediteran kakav je nekad bio"

kyo

Recommended Posts

Posted

ne bih mogla u zivotu da ljetujem na plazi bez okruzenja sa banalnom zabavom. al ja ionako zivim u ljetovalistu, nemam kriterijume.no, primosten mi je mnogo simpa, makar u prolazu. da odlucim da ljetujem u hrvatskoj, isla bih tamo.serem, isla bih u split.

Posted
ja imam bolju plazu, utata njanjanja :P :P :P 14186985.jpg
To u Begeču negde?
Posted
ja imam bolju plazu, utata njanjanja :P :P :P
sredio si za loshinj?:) tamo sam godinama zimovala s dedom i babom,secam se divne 'zlatne uvale', uvek sm htela da se vratim. prosle godine isla na cres al nisam presla do losinja:(ajd pokaci par slika plaza kad se vratis :)mr no- vrsi? daj neke prizemne slikedok gledam to odgore, setih se da imam neke avionske fotke dela hrvatske obale i ne mogu da provalim sta je u pitanju@morgana - jsano ti je da,kao neko ko zivi na moru, nisi eligible za temu kao mi bednici sto na morskim plazama godishnje provedemo ~15dana, manje-vishe :Ddodushe,imam biser s tvoje obale, pominjanju fotku the tome u gacama, iz risna 2004.(slikala dragica), sve je islo paralelno uz udju'celebrities', tu je naravno i rambo,i jos 100ak njih,pomenula bih i miu begovic, dubrovnik(slikao gospodin znidaric).mozda nekad iskoristim, il bar prodam 'skandalu'
Posted (edited)
mr no- vrsi? daj neke prizemne slike
jokhttp://www.telascica.hr/http://www.telascica.hr/sto-vidjeti.php Edited by Mister No
Posted
jokhttp://www.telascica.hr/http://www.telascica.hr/sto-vidjeti.php
pazi da te ne pojede mesojedna spuzva :Puh,ovde vredi doci na mlo duzi odmor:)malo sam juce razmisljala i 'patila' zasto je nasa srbija bulja u poredjenju sa lepotama hrvatske i zakljucila da su hrvatski otoci podjednako moji koliko i nekog slavonca npr. sta on ima od njih sem da se zove da su u njegovoj zemlji. isto su nam udaljeni,placamo istu cenu za boravak..tako da cu ja da smatram da je to i moje kolikogod je i od nekog stanovnika hrvatske, imam pravo <_<
Posted
ovo je odlično. bila pre sedam-osam godina i još mi je u živom sećanju. na tom otoku, oko jezera, živi razmažena magarad wub.gif, a jezero je toliko slano i vrelo i mutno, da se posle njega ide u more da se spere i rashladi. biggrin.gifne sećam se da je tada postojala mogućnost da se tamo duže boravi.
Posted
@morgana - jsano ti je da,kao neko ko zivi na moru, nisi eligible za temu kao mi bednici sto na morskim plazama godishnje provedemo ~15dana, manje-vishe :Ddodushe,imam biser s tvoje obale, pominjanju fotku the tome u gacama, iz risna 2004.(slikala dragica), sve je islo paralelno uz udju'celebrities', tu je naravno i rambo,i jos 100ak njih,pomenula bih i miu begovic, dubrovnik(slikao gospodin znidaric).mozda nekad iskoristim, il bar prodam 'skandalu'
moj se turisticki ennui odnosi samo na plaze -_-a hrvatska obala je zaista prelijepa, super bi bilo odjedriti koji put njome.
Posted
pazi da te ne pojede mesojedna spuzva :Puh,ovde vredi doci na mlo duzi odmor:)malo sam juce razmisljala i 'patila' zasto je nasa srbija bulja u poredjenju sa lepotama hrvatske i zakljucila da su hrvatski otoci podjednako moji koliko i nekog slavonca npr. sta on ima od njih sem da se zove da su u njegovoj zemlji. isto su nam udaljeni,placamo istu cenu za boravak..tako da cu ja da smatram da je to i moje kolikogod je i od nekog stanovnika hrvatske, imam pravo <_<
deda mog dede mog dede je bio neki magarac koji je na magarcu dosao iz dalmacije ubosnu da zavalja vino, i tu se zadrzo iz samo njemu poznatih idiotskih razloga. samim tim, svakako je to more mnogo vise moje negoli nekog budjavog slavonca. <_< il purgera.
Posted
deda mog dede mog dede je bio neki magarac koji je na magarcu dosao iz dalmacije ubosnu da zavalja vino, i tu se zadrzo iz samo njemu poznatih idiotskih razloga. samim tim, svakako je to more mnogo vise moje negoli nekog budjavog slavonca. <_< il purgera.
pa to ti pricam! slazem seimam i ja svoje adute za moje-je-CRO-more metriju al nisu za javnos'a i ovde sem troje zg frendsa niko se sem urketa ne nalazi <_<
Posted
sredio si za loshinj?:) tamo sam godinama zimovala s dedom i babom,secam se divne 'zlatne uvale', uvek sm htela da se vratim. prosle godine isla na cres al nisam presla do losinja:(ajd pokaci par slika plaza kad se vratis :)
jesam, a ako bude vremena u povratku, rado bih i ovde. ne znam nikog ko je bio, da mi kaze da li je dobro kao sto izgleda.
Posted

koja je fora sa velikoHrvatima i glagoljicom? :blink:

Posted

jebiga, nekako mi čudno da se u isto vreme BBB i turistički radnici lože na iste stvarimožda su ovi glagoljofili