February 21, 20187 yr Meni su pricali da kad inspektor hoce nesto da ti nadje uvek moze da ti izmisli. Sklon sam da poverujem da tako stvari funkcionisu kod nas. Kod Palilulske je jedan jos brze odustao. Mislim da nije nedelju dana potrajao. A bila bas zanimljiva i originalna klopa.Meni doduše nisu dali račun ali nisam ih ja prijavio.. stvarno dobri ćevapi, šteta
February 21, 20187 yr Ovi su tek imali cunning plan https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2018&mm=02&dd=10&nav_id=1357282 Racun samo kad ga prepoznas da je poreznik. A poreska uprava odmah do njih.
February 22, 20187 yr On 2/20/2018 at 6:45 PM, chikaminda said: Rile zatvorio danas, kažu da je imao 3 inspekcije dnevo, verovatno konkurencija slala. Toliko o tome, šteta. Vracam se u Dramu i Pribojski rostilj. Pa nije im bilo daleko, pređu ulicu i reketiraju Rileta. Za prijavu, sumnjam na Trpkovića.
February 22, 20187 yr Uzgred, zbog vaših preporuka za Rileta sam prekinuo četvoromesečni fast food post...vredelo je
February 22, 20187 yr 6 hours ago, April said: Uzgred, zbog vaših preporuka za Rileta sam prekinuo četvoromesečni fast food post...vredelo je 👏
February 27, 20187 yr Jel probao neko skoro Savcica na Slaviji, vidim svi ga hvale a mene koliko secanje sluzi nisam bio nesto odusevljen..
February 27, 20187 yr Ono kod Hiltona, u Kralja Milutina? Znao sam neku ekipu sa projekta koja je zdrala tamo i kazu da im je brzo dokurcilo. Mada, to su hipsteri tako da
February 27, 20187 yr Meni Savčić odličan. Ćevapi su mi za klasu bolji od Valtera, mada ja obično uzmem pljeskavicu, koja je malo začinjenija i više po mom ukusu. Nedavno ubacili džigericu koju još uvek nisam probao, ali se spremam Za dezert obavezno trileće.
February 27, 20187 yr 1.15km vazdusnom linijom minimalna cena dostave na donesi1600. Ovo mora da je neki rekord.
February 27, 20187 yr Istina, davno sam tamo hasao, ćevapčići su bili dobtro ali su baš odgovali deminutivu. Melešni, čini mi se da klot dolaze, a lepinja bila onako. I poskupo je bilo. Treba overiti ponovo
March 4, 20187 yr Ponukan lepim utiscima znalaca ovdašnjih utefterio sam Riletov broj. Nisam stigao da odem i u medjuvremenu dodje aber da je zatvoren. Kad ono 23. feb. stiže poruka da je broj promenjen. Pošto nisam bio u Bg tek danas pozovem i čovek mi kaže da još uvek nemaju novi lokal, ali se nada da će ga biti. Kaže bićemo obavešteni.