zoki Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Meni su pricali da kad inspektor hoce nesto da ti nadje uvek moze da ti izmisli. Sklon sam da poverujem da tako stvari funkcionisu kod nas. Kod Palilulske je jedan jos brze odustao. Mislim da nije nedelju dana potrajao. A bila bas zanimljiva i originalna klopa.Meni doduše nisu dali račun ali nisam ih ja prijavio.. stvarno dobri ćevapi, šteta
katamaran Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Ovi su tek imali cunning plan https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2018&mm=02&dd=10&nav_id=1357282 Racun samo kad ga prepoznas da je poreznik. A poreska uprava odmah do njih.
April Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 On 2/20/2018 at 6:45 PM, chikaminda said: Rile zatvorio danas, kažu da je imao 3 inspekcije dnevo, verovatno konkurencija slala. Toliko o tome, šteta. Vracam se u Dramu i Pribojski rostilj. Pa nije im bilo daleko, pređu ulicu i reketiraju Rileta. Za prijavu, sumnjam na Trpkovića.
April Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 Uzgred, zbog vaših preporuka za Rileta sam prekinuo četvoromesečni fast food post...vredelo je
chikaminda Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 6 hours ago, April said: Uzgred, zbog vaših preporuka za Rileta sam prekinuo četvoromesečni fast food post...vredelo je 👏
Red devil Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Jel probao neko skoro Savcica na Slaviji, vidim svi ga hvale a mene koliko secanje sluzi nisam bio nesto odusevljen..
Friend Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Ono kod Hiltona, u Kralja Milutina? Znao sam neku ekipu sa projekta koja je zdrala tamo i kazu da im je brzo dokurcilo. Mada, to su hipsteri tako da
Behemoth Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Meni Savčić odličan. Ćevapi su mi za klasu bolji od Valtera, mada ja obično uzmem pljeskavicu, koja je malo začinjenija i više po mom ukusu. Nedavno ubacili džigericu koju još uvek nisam probao, ali se spremam Za dezert obavezno trileće.
katamaran Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 1.15km vazdusnom linijom minimalna cena dostave na donesi1600. Ovo mora da je neki rekord.
banatjanin Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Istina, davno sam tamo hasao, ćevapčići su bili dobtro ali su baš odgovali deminutivu. Melešni, čini mi se da klot dolaze, a lepinja bila onako. I poskupo je bilo. Treba overiti ponovo
Deda Drda Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Ponukan lepim utiscima znalaca ovdašnjih utefterio sam Riletov broj. Nisam stigao da odem i u medjuvremenu dodje aber da je zatvoren. Kad ono 23. feb. stiže poruka da je broj promenjen. Pošto nisam bio u Bg tek danas pozovem i čovek mi kaže da još uvek nemaju novi lokal, ali se nada da će ga biti. Kaže bićemo obavešteni.
katamaran Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Rile guerilla. Prodaja cevapa sa skrivene lokacije.
Recommended Posts