Jump to content
IGNORED

Bicikl

Delija67

Recommended Posts

Posted

pa i tako ce svakako da se izbusi ako naidjem na staklo/trn/opiljak zar ne?

Posted

ko prvo vidi srce, svaka mu čast, da ne kažem nešto drugo  :naughty:

Posted

kad celjad nisu besna...

Posted (edited)

Opet da pohvalim Kapriolo servis u Resavskoj. Ostavio sam bajk ubedjen da ce me olaksati za 2500(nov tocak) kad ono sredise mi glavu za 400+baksis :)

ne mogu da prezalim sto sam ga ikad odvezao kod onih bandita u Patrijarha Gavrila. Tamo bi me verovatno sacekao racun od 4-5 hiljada jer bi pored dogovorenog uradili gomilu gluposti da nabiju racun po svom starom dobrom obicaju (stelovanje kocnica, pritisak u gumama, prasina na sedistu...)

Al najbolji fazon kad su mi tako nakucali racun glupostima uopste nisu ni bili poporavili ono glavno zbog cega je bicikl dovezen (pojeo se centralni sraf na bajku sa zadnjim amortom pa je zato setao tocak) nego mi posle popravke rekli da je ram za bacanje i da to ne moze da se popravi. Oteram ga u Kapriolo servis u luci i covek mi ga namesti za cast. Jedva sam ga naterao da uzme nesto.

Kapriolo  :wub:

Nisam fan njihovih bicikli al za servise  :ziga:

Edited by katamaran
Posted

Opet da pohvalim Kapriolo servis u Resavskoj. Ostavio sam bajk ubedjen da ce me olaksati za 2500(nov tocak) kad ono sredise mi glavu za 400+baksis :)

ne mogu da prezalim sto sam ga ikad odvezao kod onih bandita u Patrijarha Gavrila. Tamo bi me verovatno sacekao racun od 4-5 hiljada jer bi pored dogovorenog uradili gomilu gluposti da nabiju racun po svom starom dobrom obicaju (stelovanje kocnica, pritisak u gumama, prasina na sedistu...)

Al najbolji fazon kad su mi tako nakucali racun glupostima uopste nisu ni bili poporavili ono glavno zbog cega je bicikl dovezen (pojeo se centralni sraf na bajku sa zadnjim amortom pa je zato setao tocak) nego mi posle popravke ™ rekli da je ram za bacanje i da to ne moze da se popravi. Oteram ga u Kapriolo servis u luci i covek mi ga namesti za cast. Jedva sam ga naterao da uzme nesto.

Kapriolo :wub:

Nisam fan njihovih bicikli al za servise :ziga:

Jel to bivši jugobicikl ili tako nešto...
Posted

Ja sam tamo daaaaavno bio na praksi i kakvi su to bili majstori/prodavci bili......

...shit has hit the fan...

Posted (edited)

27.5 guma opusteno ide na 27.2 ram? Naleteo na nesto zanimljivo al vidim da je bajk 27.2 pa me brine da nije neki raritet za koji moras da narucujes gume sa Grenlanda.

Pretpostavljam da nije problem al moze da se desi da ne mogu previse siroke.

Edited by katamaran
Posted

Visnje prosle a kupine jos zelene. #bajkerskajetugapregolema #tesimsedzenarikama