bigvlada Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Mislim da ne može, postoji nasip duž celog toka ali nije asfaltiran. U najboljem slučaju bi vozio preko trave. Baci pogled na satelitsku mapu.
barrcode Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 asfalt nije imperativ. znam da je moglo ranije, pa pitah dal se u međuvremenu pojavila neka ograda ili slična prepreka.uostalom probaćemo
Delija67 Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Pisao je neko na ovom topicu o tome. Bio je prohodan. Ja sam jesenas isao do Jakova. Ne znam u kakvom stanju je put pored Save od skretanja za Jakovo do Boljevaca.
salerokada Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Nosi kod vulkanizera koga neće mrzeti da ti to reši. Jednom mi trn uleteo, on zakrpio, sredio sve za pola sata i naplatio mi tipa 200 dinara. :)Nova unutrašnja guma košta slično toliko, ako ne i manje.A krpljenje traje 10 min. Skineš točak, izvadiš unutrašnju gumu, napumpaš je, staviš u lavor pun vode da vidiš gde pušta, označiš mesto hemijskom, sačekaš da se osuši ili obrišeš, staviš parče stare gume i zalepiš sintelanom. Sačekaš sat-dva ili ostaviš preko noći, ponovo napumpaš i staviš u lavor. Ako ne pušta to je to. I proveriš spoljašnju gumu da ti negde nije ostao trn.
salerokada Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Savet ako vas pojuri kuče: Često je dovoljno ignorisati ih. Posle 50-100 metara im se završava teritorija i tu odustaju.zna li neko da li je prohodan putić od NBGD do Boljevaca, ali pored reke, a ne kroz njive?Klasika, kao i ranije. Asfalt do ostružničkog mosta, posle toga nasipom (uz zaobilaženje one šljunkare ili šta je već posle ostružničkog) po travi.
belch Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 hvala na savetu al je pukla oko ventila i nema joj pomoćia od lenjosti nema gore bolesti :(ovakvih guma koje meni trebaju u ovom mom selu vrlo često nemaju na lageru tako da bih za jednu gumu morala dva tri puta da odem do grada, i tu je glavni problem.
InvisibleLight Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 konacno u mojim rukama:bike vodich sjeverozapadne istresa 15 itinerera- odlicno opisanim, upotpunjenih detaljnim i preglednim mapama i preporucenim restoranima,konobama, vinskim cestama i cestam maslinovog ulja
salerokada Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 ovakvih guma koje meni trebaju u ovom mom selu vrlo često nemaju na lageru tako da bih za jednu gumu morala dva tri puta da odem do grada, i tu je glavni problem.Kako ono beše - planiranje resursa. Uvek imaš jednu ili dve rezervne gume. A unutrašnje za bajs su baš male mogu da stanu u bilo koju torbicu za bajs. Ja uvek nosim jednu rezervnu i za četiri godine, koliko imam trenutni bajs, nije mi bila potrebna. tj. probušila se pre nekih 2-3 nedelje, ali sam bio blizu kuće pa sam se vratio i tamo je zamenio.
אַף אֶחָד Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 sinoc posle ponoci iskoristio lepo vreme i nocni mir i istutnjao se po praznim cestama. kakvo neopisivo zadovoljstvo! u usima bauhausova maska, jeee, osetio se dvaes' godina mladjim.
aram Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Savet za one koji zive u Nemackoj: u vecini zatvora postoje prodavnice polovnih/radionice za popravku. Cene su smesne.
barrcode Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 zna li neko da li je prohodan putić od NBGD do Boljevaca, ali pored reke, a ne kroz njive?da samom sebi odgovorim- prohodno i pored Save i kroz njive.
casperbgd Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Kej, 25. maj, pa nazad do keja. Lep dan za opustanje uz voznju bajsa. Fino vetar rashladjuje.
salerokada Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Petak + vikend bio na bicik. turi od Golubca do Kladova.Organizovana grupa, preko 50 biciklista, vetar u leđa.Sjajna vožnja.Ako imate par dana za vožnju provozajte Đerdapom. Lepi predeli, jetfin smeštaj, dobra klopa.
belch Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 idem čim nadjem društvokako si stigao do tamo? (tj ako ne živiš negde u okolini)vozom? kolima?jel drum i dalje u očajnom stanju?
Recommended Posts