Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Do vr' brda, Indy jedva mrdabajsw.jpg(Zanimljivo je kako se iz kola uopste ne primecuju usponi i posle > deceniju voznje po istim, dok se sa bajsa primeti uspon od 0.01%... u mom slucaju i lipse, ali dobro, kondicija mi je minus beskonacno).

• Replies 5.9k
  • Views 404.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Danas skoknuo do Rumunije.   Nisam išao do Temišvara, pošto hoću da noćim tamo, a imam neku proslavu večeras, pa sam otišao samo do seoceta koje se zove Pustinin i vratio se. Cca 75km vožn

• Jutros nekih 35km po gradu.

• Jutrosnjih 80 km po Istri: Rovinj, Limski kanal, Funtana, Vrsar, Poreč, Žbandaj, Sv Lovreč, Limski kanal, Rovinj.    

Posted Images

Neki bolidi iz stanovitog "udruženja biciklista" hoće da nam uvedu registracije za bicikle. :isuse: Jbt, više su mi se na glavu popeli sa tim big brother "idejama". Isisaće sav život iz života.

U međuvremenu, pre nego što postanemo 1 Olandija, cycling in Melbourne (Youtube stream, helmet video cam).

gde prodaju dobra sedišta za ove kućne-sobne bicikle? bilo bi dobro da je negde u beogradu.

• 1 month later...

Je li vozi iko onaj kućni bicikl i kakva su iskustva ondosno jeste li stekli jaku kondiciju?

Edited by Marko_bl

sobni bicikl je dobar samo za jednu stvar: kad se posle nedelju dana smoris sto pedalas u mestu, imas gde da okacis garderobu.

sobni bicikl je dobar samo za jednu stvar: kad se posle nedelju dana smoris sto pedalas u mestu, imas gde da okacis garderobu.
e cure cure :D ... Pa ne bi trebala da pedaliraš cijelu nedjelju do besvijesti, zato ti i dosadi. Kao i svaka druga sportska aktivnost postepeno kreneš pa povećavaš minutažu i opterećenje vremenom i voziš 2-3 dana, pa dan odmora. Nije potrebno više od sat vremena na dan. Mislim da je taj bic super stvar ali kao dodatna a ne kao glavna rekreativna aktivnost

Edited by Marko_bl

Ja sobni bajs vozim ispred ogromnog ogledala i uz klasicnu ziku i onda sve to izgleda unekoliko dramaticnije, a samim tim raste i motivacija.

takoreci vodis ljubav sam sa sobom.

Takve i slicne asocijacije su neizbezne, jasno mi je to.

kiselo grozdje, dragi moj. i ja bih to isto radila da izgledam ko ti.

• 2 weeks later...

prijatelj planira da sa ortakom vozi biciklo do dubrovnika, u junu. htela sam da mu kupim za rodjus nesto sto moze da koristi na tom putovanju. npr. znam da mu fale cvikeri, eventualno biciklisticke :Dgde se to kupuje, cene, brendovi :wub:

Kupi mu kartu za autobus :D Ako se odlucio na takav put, verovatno ima sve od potrebne opreme. Pogledaj ovde, mozda ti nesto padne na pamet

hvala ma ima pola kile droza u glavi, a ne opremu :Dstvarno, moze i konkretni saveti