Milosh76 Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Kakve veze ima gde lepis? Zalepi Vidu na Simetovo mesto i resen problem ovako mozes iscepati papir slucajno Link to comment
Valk Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Primetila sam tek kad sam unosila sličice u sticker tracker, vidim da mi izlazi Vida a ja imam Symeta Probam da lagano odlepim ali ne vredi, kreće papir da se uništava. Na kraju će tako i biti, računaću kao da ni nema ništa zalepljeno. Ili ću samo da ih rotiram, big deal. Link to comment
goofs Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 (edited) Ma nema potrebe da odlepljujes/prelepljujes slicice, ionako nigde sem na slicici ne pise koji igrac treba da bude na tom mestu. Na proslim albumima bi to bio problem posto bi recimo pisalo ispod Lampard a ono slika Gerrarda, ali ovde nema nista. edit: htedoh reci +1 za Miloshevu76 taktiku Edited April 6, 2014 by goofs Link to comment
Feindouno Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 -1 za tu taktikuSacekas da obojicu dobijes ponovo i zalijepis ih gdje pripadaju. Link to comment
Nemanja Posrbica Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 -1 za tu taktiku Sacekas da obojicu dobijes ponovo i zalijepis ih gdje pripadaju. I ja bih ovo odradio. Ja ću tako morati da zalepim Jackson Martínez-a preko Teófilo Gutiérrez-a kojeg sam zalepio i na 200 i 201, a da nisam ni provalio. Tek dva dana kasnije Link to comment
Feindouno Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 I ja bih ovo odradio. Ja ću tako morati da zalepim Jackson Martínez-a preko Teófilo Gutiérrez-a kojeg sam zalepio i na 200 i 201, a da nisam ni provalio. Tek dva dana kasnije Ja sam imao takav momenat 2010. Sav srecan kao popunio album kad ono u Obali Slonovace blizanci za koje nisam znao Link to comment
Valk Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Doneo muž 6 kesica i u jednoj Domagoj Vida, so na ranu. Zainatim se i krenem vrrrrloooo pažljivo da odlepljujem Symeta i uspem da ga premestim na njegovo mesto! Evo, sad je sve kako treba :) Link to comment
John Coltrane Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Sime Vida i Domagoj Vrsaljko. Link to comment
Svarog Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 bio danas do Terazija sa klincem. za 10ak minuta razmenili 50 duplikata, imali smo još toliko ali smo šmugnuli zbog vetra i želje da što duže skupljamo. i za prošlo prvenstvo mi je ova velika menjaža bila nekako "previše", skupljanje bi trebalo da traje a danas sam sreo dosta onih kojima već fali manje od 10 do kraja (inače na Limundu album sa svih 640 nezalepljenih sličica se prodaje za 12000din). još dva utiska: - niko nema u ponudi za menjanje "srebrne" sličice. - velika većina je generalno super raspoložena i uzeće i duplikate ako nemaš da im daš neku sličicu koja im fali (mene i dalje ovo oduševljava, iako bi trebalo da je to sasvim normalno) Link to comment
Geo Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Ja bio u isto vreme sa klincem danas , samo ispao naivan i sve srebrne razdelio u prvim menjazama za "obicne"... Nisam imao pojma da ove godine vazi neko posebno pravilo da se srebrne menjaju samo za srebrne p.s. Prve popunjene reprezentacije Kolumbija i Japana ... Iran i Alzir me uzasno smaraju ... Link to comment
Svarog Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 bilo je mnogo nas kojimo smo dovukli decu kako bi izgledalo da ne skupljami mi sličice. ja se odmah okrenuo ka supruzi je l vidiš da nisam samo ja Link to comment
copkillah Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Meni to nije jasno srebrna za srebrnu, to je baš šupački. Ajde dok smo bili klinci pa i da razumem, ali na Terazijama to kod mene ne prolazi. Link to comment
Feindouno Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Zato sto oni olosi pokupe sve srebrne da bi ih prodavali.Ja ove godine necu ni nositi srebrne na terazije, vecinu sam vec izmjenjao sa drugovima ili rezervisao za njih. Link to comment
Geo Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Sada moram da kupim xx kesica dok ne nabavim dovoljan broj srebrnih za menjazu (ili izvucem bas koje nemam) ... Ne vidim drugu opciju ? Vec imam nekoliko reprezentacija gde fali samo grb ... Link to comment
Recommended Posts