February 17, 20251 yr @steins Da Jedva samo našli album da kupimo, a i kesice sa sličicama su bile retkost do pre 3 dana. Edited February 17, 20251 yr by Tinman
February 17, 20251 yr Ja se dvoumim, gledao sam neke rivjuove na YT, ljudi uglavnom nisu zadovoljni. Kakav je album? Može li se uporediti sa ovim NBA albumima što izlaze i što su uglavnom krš?
February 17, 20251 yr 18 minutes ago, goofs said: Ja se dvoumim, gledao sam neke rivjuove na YT, ljudi uglavnom nisu zadovoljni. Kakav je album? Može li se uporediti sa ovim NBA albumima što izlaze i što su uglavnom krš? Ne znam, meni se svidja. Sličice su informativne (po meni nedovoljno al to je do mene) i daju samo prethodnu sezonu. Ima 24 sličice što je korektna cifra. Ne mogu da ih uporedim sa NBA albumima jer to nikad nisam držao u rukama
February 17, 20251 yr Slažem se sa @steinsda bi sličice mogle biti bolje, do sad nisam skupljao nista sem fudbala tako da je sigurno da ima nedostataka u detaljima. Klincu se dopada, a meni je zanimljivo.
February 17, 20251 yr 3 hours ago, Tinman said: Slažem se sa @steinsda bi sličice mogle biti bolje, do sad nisam skupljao nista sem fudbala tako da je sigurno da ima nedostataka u detaljima. Klincu se dopada, a meni je zanimljivo. Da samo što sličica nema ni za lek. Katastrofalno su ovo odradili.
February 17, 20251 yr 16 minutes ago, steins said: Da samo što sličica nema ni za lek. Katastrofalno su ovo odradili. Izgleda da je ovaj lik iz Bg-a pokupio sve i prodaje na ebay-u https://www.ebay.com/sch/i.html?sid=dragi009&_pgn=1&isRefine=true&_trksid=p4429486.m3561.l49496
February 17, 20251 yr Just now, sasha said: Izgleda da je ovaj lik iz Bg-a pokupio sve i prodaje na ebay-u https://www.ebay.com/sch/i.html?sid=dragi009&_pgn=1&isRefine=true&_trksid=p4429486.m3561.l49496 Prodavačice imaju ograničenje na broj kesica koje mogu da se kupe na trafici. Morao sam da iskoristim sve svoje veze da pazarim kutiju. Očigledno da veliki broj sličica završava na crnoj berzi.
June 8, 20251 yr Da li je neko skupljao Engleze ove godine? Ja sam nešto u zaostatku, pa ako neko ima slidža za menjažu, ili bi bio dobar da utrapi višak duplikata ako je popunio album, tu sam.
June 8, 20251 yr On 17. 2. 2025. at 18:44, sasha said:Izgleda da je ovaj lik iz Bg-a pokupio sve i prodaje na ebay-uhttps://www.ebay.com/sch/i.html?sid=dragi009&_pgn=1&isRefine=true&_trksid=p4429486.m3561.l49496pitao sam nekog lika na kp za 11 sp koje mi fale.. trazi 8800 🤣
January 27Jan 27 Ima li nekih vesti o Topps albumu za Premijer ligu, da li će to uopšte stizati do nas ove godine?
January 27Jan 27 i mene zanima na šta će to da liči. ovih 5-6 prethodnih panini albuma i sličice za premier ligu su bili sasvim dobri.
January 27Jan 27 52 minutes ago, Sandens said:i mene zanima na šta će to da liči. ovih 5-6 prethodnih panini albuma i sličice za premier ligu su bili sasvim dobri.Imaš ovde, recimo da vidiš kako to izgleda ove godine. Dosta je slično Paninijevim izdanjima od prethodnih nekoliko godina mada sa nešto manje statistike koliko vidim. No, i dalje nigde ne nalazim da li će i kada stizati do nas.
January 27Jan 27 Mislim da Polydor ne radi sa Topps izdanjima, samo Panini, a oni su glavni distributeri u Srbiji. I ona akcija za prosli Euro je bila malo nakaradna, ne znam ni ko je to distribuirao.