Milosh76 Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 (edited) Zavisi koliko ti fali, a prosek ti je slican 1\3 duplikata Vise kesica vece sanse za duplikate Moracu da pocnem da kupujem po 2-3 kesice na razlictim mestima Edited April 5, 2014 by Milosh76 Link to comment
Feindouno Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 Po 4 dupla Armera i Teofila Gutiereza, pasmater Link to comment
Milosh76 Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 Veca je fora dobiti duplog Ekvadorca kad ih imas ukupno 2 zalepljena Link to comment
Ros Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 kupim danas album, u setu sa 5 kesica. prve kesice. i odmah 2x mandzukica i 2x srna. Link to comment
Kampokei Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 Na ovo misliš? http://2014fifaworldcupbrazil.paniniadrenalyn.com/adrenalyn-xl E, mislim da je ovo. Nisam kupovao, ali mi lici. To su jedine slicice (tj. kartice) koje uopste mogu da se kupe tamo. Link to comment
Tolaa Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 Konacno stigla i 2 Holandeza, RvP i Huntelaar. Najvise Amera, samo 2 mi fale, danas uleteo i njihov grb. Bufon i Pirlo ce poceti da mi se prividjaju koliko sam ih dobila do sada. Fali mi jos nesto vise od 300, krenucu sa menjazom sledeceg vikenda. Link to comment
John Coltrane Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 Sticker Ticker mi zanimljivija od samog albuma :D Link to comment
Tolaa Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 Instalirala sam i ja. Jedini problem ce biti menjaza napolju na suncu, kad se nista ne bude videlo na telefonu. (Ili cu da odvlacim naivne skupljace u mrak. ) Koristicu je samo da bih znala koje mi fale, necu unositi duplikate, posto bi mi bilo smaranje nakon svake menjaze da pregledam duplikate koji su mi ostali i brisem one koje mi je neko uzeo. Link to comment
goofs Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 sta je sticker ticker? dajte neki link Link to comment
Valk Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Dobila prva tri duplikata. 243 - Eiji Kawashima 260 - grb Urugvaja 501 - Julian Draxler Link to comment
Valk Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 sta je sticker ticker? dajte neki linkSticker TRACKER, i ja sam searchovala sa ticker pa izlaze samo neka sranja. Btw, može li neko da mi kaže ko je na 58?? Izgleda da sam pogrešno zalepila sličicu (ne poklapa mi se sa sticker tracker onaveštenjem) Link to comment
zoki Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 58 je Domagoj Vida Bukmarkuj ovo Link to comment
Valk Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 as ti gospe, zalepila sam Šima Vrsaljka na 58! Kmeeeeee!!! Hvala za link, samo štetu sam već napravila. Neće da se skine sličica Link to comment
Renegade Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Au, ja se tako zeznuo na jednom od prošlih albuma ali ako se odma primeti može da se odlepi. Kad se slegne teško. Ja bih zalepio Vidu preko Šimeta :D neće lako da se primećuje a imaćeš unikatan album. :D Link to comment
Recommended Posts