Jump to content
IGNORED

Panini albumi

Recommended Posts

1 hour ago, Valkyrie said:

Dve pune kutije neotvorenih sličica sa WC 2006 našli kod muža na ognjištu, deca razvlače po kući i prave haos od toga. Albume takođe listaju onako bahato, da ti oko zaigra.

Moraćemo organizovati menjažu čim se zahukta.

kao u mojoj rezidenciji pre par dana. stigao mi je tex, colosseum banjaluka trobroj, i neiskusno ga ostavim na stočiću u dnevnoj sobi i jedva ga spasih iz čeljusti mog malog bandita od godinu i po dana.

• +1 1
  • Wub 1
  • Haha 2

što se tiče albuma, sviđa mi se dizajn korica i to što su upisane generalije igrača, a o minusima ću kad mi dođe u ruke.

u stvari, jedan minus mogu već sad da udarim ako je cena kesice stvarno 120 din, preskupo, što ne znači da neću da skupljam jer me kao i uvek kad izađu sličice za euro ili mundijal drma nostalgija za bezbrižnim detinjstvom.

Just now, Sundance Kid said:

što se tiče albuma, sviđa mi se dizajn korica i to što su upisane generalije igrača, a o minusima ću kad mi dođe u ruke.

u stvari, jedan minus mogu već sad da udarim ako je cena kesice stvarno 120 din, preskupo, što ne znači da neću da skupljam jer me kao i uvek kad izađu sličice za euro ili mundijal drma nostalgija za bezbrižnim detinjstvom.

koliko je ovo para ukuono.

pre 4-6 godina je trebalo nekih 50-70 eur da se popuni.

Sad ima preko 728 slicica.

Kesica ima 6 ili 5 slicica ako je zlatna unutra. Znaci 122 eur ako si bas maksimalno optimizovan  menjac.

E sad postoje i ovi  razliciti tzv. eco pack  gde dobijas neki mali popust na kolicinu.

U paketu sa 54 slicice stize i jako lepa metalna kutija za duplikate:

image.png.7733dbe76c26509b5e5435373bf44836.png

ugl gledam da optimizujem koliko moze, odnosno kupim nesto preko kapaciteta albuma i menjam. 

Pa da ali opet nije lako. Evo sad sam na nekih 50% popunjenosti a vec imam 10ak slicica sa 3+ duplikata. :)

Ja idem po ovim berzama po gradu i opet na kraju porucim kad dodjem na recimo 10,15 slicica. I dalje placas realnu cenu tj 6 slicica za 1 € ali se naravno ubi draz.

isto, porucim zadnjih 20

nema se vremena jbg, odem na 2-4 menjaze

kakva crna draz, to je bilo pre dok se nije inalo love, kad se tapkalo i poklapalo, skupljas mesecima, po malo

• +1 1

sad roknem 2-3 kutije, smorim se ko pas dok to sve slozim i polepim i onda nosim stos slajbi kod moskve

• +1 3

Ja doziram klincu pa svaki put kad odem u prodavnicu uzmem po 4,5 kesica. Jedino je shit sto su u skoli zabranili.

Jos par slika:

Spoiler

tmp-1713290873175_1080x1920~3.jpg

tmp-1713290874398_1080x1920.jpg

tmp-1713290874015_1080x1920.jpg

Verujem da je Vlahovic star player jer je on i na svim reklamama po gradu.

• Hvala 1
3 hours ago, mlatko said:

Smeće mi je sve, nema ni kalendar ni grupe. Bacam

Ali slatka je limena kutijica :wub: