Sandens Posted April 16 Posted April 16 1 hour ago, Valkyrie said: Dve pune kutije neotvorenih sličica sa WC 2006 našli kod muža na ognjištu, deca razvlače po kući i prave haos od toga. Albume takođe listaju onako bahato, da ti oko zaigra. Moraćemo organizovati menjažu čim se zahukta. kao u mojoj rezidenciji pre par dana. stigao mi je tex, colosseum banjaluka trobroj, i neiskusno ga ostavim na stočiću u dnevnoj sobi i jedva ga spasih iz čeljusti mog malog bandita od godinu i po dana. 1 1 2
Sandens Posted April 16 Posted April 16 što se tiče albuma, sviđa mi se dizajn korica i to što su upisane generalije igrača, a o minusima ću kad mi dođe u ruke. u stvari, jedan minus mogu već sad da udarim ako je cena kesice stvarno 120 din, preskupo, što ne znači da neću da skupljam jer me kao i uvek kad izađu sličice za euro ili mundijal drma nostalgija za bezbrižnim detinjstvom.
Mr.Mxyzptlk Posted April 16 Posted April 16 Just now, Sundance Kid said: što se tiče albuma, sviđa mi se dizajn korica i to što su upisane generalije igrača, a o minusima ću kad mi dođe u ruke. u stvari, jedan minus mogu već sad da udarim ako je cena kesice stvarno 120 din, preskupo, što ne znači da neću da skupljam jer me kao i uvek kad izađu sličice za euro ili mundijal drma nostalgija za bezbrižnim detinjstvom. koliko je ovo para ukuono. pre 4-6 godina je trebalo nekih 50-70 eur da se popuni.
bags Posted April 16 Posted April 16 Sad ima preko 728 slicica. Kesica ima 6 ili 5 slicica ako je zlatna unutra. Znaci 122 eur ako si bas maksimalno optimizovan menjac. E sad postoje i ovi razliciti tzv. eco pack gde dobijas neki mali popust na kolicinu. U paketu sa 54 slicice stize i jako lepa metalna kutija za duplikate:
Mr.Mxyzptlk Posted April 16 Posted April 16 ugl gledam da optimizujem koliko moze, odnosno kupim nesto preko kapaciteta albuma i menjam.
bags Posted April 16 Posted April 16 Pa da ali opet nije lako. Evo sad sam na nekih 50% popunjenosti a vec imam 10ak slicica sa 3+ duplikata. Ja idem po ovim berzama po gradu i opet na kraju porucim kad dodjem na recimo 10,15 slicica. I dalje placas realnu cenu tj 6 slicica za 1 € ali se naravno ubi draz.
Mr.Mxyzptlk Posted April 16 Posted April 16 isto, porucim zadnjih 20 nema se vremena jbg, odem na 2-4 menjaze kakva crna draz, to je bilo pre dok se nije inalo love, kad se tapkalo i poklapalo, skupljas mesecima, po malo 1
Mr.Mxyzptlk Posted April 16 Posted April 16 sad roknem 2-3 kutije, smorim se ko pas dok to sve slozim i polepim i onda nosim stos slajbi kod moskve 3
bags Posted April 16 Posted April 16 Ja doziram klincu pa svaki put kad odem u prodavnicu uzmem po 4,5 kesica. Jedino je shit sto su u skoli zabranili.
bags Posted April 16 Posted April 16 Jos par slika: Spoiler Verujem da je Vlahovic star player jer je on i na svim reklamama po gradu. 1
Valk Posted April 16 Posted April 16 3 hours ago, mlatko said: Smeće mi je sve, nema ni kalendar ni grupe. Bacam Ali slatka je limena kutijica
mlatko Posted April 17 Posted April 17 11 hours ago, Valkyrie said: Ali slatka je limena kutijica Dobro, u njoj ću čuvati klikere
Recommended Posts