Jump to content
IGNORED

Panini albumi

Recommended Posts

Posted
12 hours ago, goofs said:

Da, ali kako ih dobijes? Nisam naleteo ni na jednu.

Uglavnom koka kola zero 0.5l. Piše na flašici i kad skineš omot sličica je unutra 

• Hvala 1
Posted

jbt još i koka kola mora da se kupuje, kakvi jebeni smarači :frust:

• +1 2
Posted

znam ko pije kokakolu zero 

ja bi kopala po kontejnerima oko pionirskog parka

• Haha 1
Posted

Svi ste dobrodošli u zagrljaj nas koji smo se otrgli organizovanoj kriminalnoj grupi "Panini".

• +1 1
Posted
Ko naruči Big Pizza dobija album
Nema to umene

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

• Haha 1
Posted

Ja sam na nekih pola. Ono iz kokakole necu da skupljam posto mi je jetra draza od albuma sa slicicama.

Inace, one specijalne slicice fudbalera u akciji, sto se ne lepe u album. Navodno za svakog igraca postoje bronzana, srebrna i zlatna edicija. Takodje postoji i crna edicija od kojih postoji samo jedna u svetu (ako nisu lagali).

Posted

Jedna kesica ili jedna sličica?

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted (edited)
On 7.9.2022. at 12:50, extragluv said:

skuplja li ko, ili samo vajnujete

Skupljam ja sa najstarijim klincem, ali poslednjih 3-4 dana je neka nestasica slicica. U desetak trafika i prodavnica u okolini, u kojima ih je uvek bilo sada ih nema. Kazu nestalo pre par dana, ocekuju da stignu.

Edited by San Epifanio
Posted

u online albumu sad daju dve kesice dnevno umesto tri, jel moguće de i tu škrtare? ili treba da se ispuni neki zadatak da bi bile 3? :isuse:

Posted (edited)

jel pocela menjaza na terazijama?

album je stvarno kriminal, i sa ovim narandzastim okvirom po slicicama, kao da se igra u holandiji. opet nema mesta gde da se upisuju rezultati i repke nakon grupa, samo po grupama. moracu da lepim neke stikere u album kako bih dopisao repke i rez. 

fala penisu pa od sledeceg prvesnstva oni ameri preuzimaju

Edited by extragluv
Posted

ameri, tj, topps preuzima evropska prvenstva, koliko ja znam. imaju ugovor s uefa, ne i fifa, tako da mondijali ostaju u rukama paninija.

listao sam skoro albume koje imam u kolekciji i zakljucak je da je juzna afrika 2010. poslednji album koji lici na nesto. ne ulazim u suvi kvalitet ali slicice su bile stilski lepo odradjene, a ispod slicica je bilo svih logicnih podataka bez kojih album gubi smisao: mesto i datum rodjenja, visina i tezina i klub za koji igrac igra,

sunovrat je krenuo s brazilom 2014.

Posted
On 8.9.2022. at 13:31, levi said:

u online albumu sad daju dve kesice dnevno umesto tri, jel moguće de i tu škrtare? ili treba da se ispuni neki zadatak da bi bile 3? :isuse:

Jel se ja tripujem ili je bilo max dnevno da se otvori 5 kesica? Sad je 4.

Posted

U USA kupio tvrde korice. Inace Panini sada posto su alavi na pare ima razlicite fore za svaku drzavu. U juznoj Americi recimo ima manje slicica jer su timovi vec unutra. U USA ima vise nego u Evropi plus nemamo extra stickere ali imamo ramove u bojama; beli najcesci pa onda plavi, c=rveni, zlatni i crni 1/1

Ako dobijes kojim slucajem Crnog Mesija verovatno ga mozes prodati za 20-30K