simeon_lupus Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 12 hours ago, goofs said: Da, ali kako ih dobijes? Nisam naleteo ni na jednu. Uglavnom koka kola zero 0.5l. Piše na flašici i kad skineš omot sličica je unutra 1 Link to comment
renne Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 jbt još i koka kola mora da se kupuje, kakvi jebeni smarači 2 Link to comment
slepa živana Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 znam ko pije kokakolu zero ja bi kopala po kontejnerima oko pionirskog parka 1 Link to comment
copkillah Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Svi ste dobrodošli u zagrljaj nas koji smo se otrgli organizovanoj kriminalnoj grupi "Panini". 1 Link to comment
renne Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Ko naruči Big Pizza dobija album Link to comment
mlatko Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Ko naruči Big Pizza dobija albumNema to umeneInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1 Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 skuplja li ko, ili samo vajnujete Link to comment
goofs Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 Ja sam na nekih pola. Ono iz kokakole necu da skupljam posto mi je jetra draza od albuma sa slicicama. Inace, one specijalne slicice fudbalera u akciji, sto se ne lepe u album. Navodno za svakog igraca postoje bronzana, srebrna i zlatna edicija. Takodje postoji i crna edicija od kojih postoji samo jedna u svetu (ako nisu lagali). Link to comment
mlatko Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 Jedna kesica ili jedna sličica?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Link to comment
San Epifanio Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 (edited) On 7.9.2022. at 12:50, extragluv said: skuplja li ko, ili samo vajnujete Skupljam ja sa najstarijim klincem, ali poslednjih 3-4 dana je neka nestasica slicica. U desetak trafika i prodavnica u okolini, u kojima ih je uvek bilo sada ih nema. Kazu nestalo pre par dana, ocekuju da stignu. Edited September 8, 2022 by San Epifanio Link to comment
levi Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 u online albumu sad daju dve kesice dnevno umesto tri, jel moguće de i tu škrtare? ili treba da se ispuni neki zadatak da bi bile 3? Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 (edited) jel pocela menjaza na terazijama? album je stvarno kriminal, i sa ovim narandzastim okvirom po slicicama, kao da se igra u holandiji. opet nema mesta gde da se upisuju rezultati i repke nakon grupa, samo po grupama. moracu da lepim neke stikere u album kako bih dopisao repke i rez. fala penisu pa od sledeceg prvesnstva oni ameri preuzimaju Edited September 8, 2022 by extragluv Link to comment
Sandens Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 ameri, tj, topps preuzima evropska prvenstva, koliko ja znam. imaju ugovor s uefa, ne i fifa, tako da mondijali ostaju u rukama paninija. listao sam skoro albume koje imam u kolekciji i zakljucak je da je juzna afrika 2010. poslednji album koji lici na nesto. ne ulazim u suvi kvalitet ali slicice su bile stilski lepo odradjene, a ispod slicica je bilo svih logicnih podataka bez kojih album gubi smisao: mesto i datum rodjenja, visina i tezina i klub za koji igrac igra, sunovrat je krenuo s brazilom 2014. Link to comment
Profesionalac Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 On 8.9.2022. at 13:31, levi said: u online albumu sad daju dve kesice dnevno umesto tri, jel moguće de i tu škrtare? ili treba da se ispuni neki zadatak da bi bile 3? Jel se ja tripujem ili je bilo max dnevno da se otvori 5 kesica? Sad je 4. Link to comment
NevenMan Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 U USA kupio tvrde korice. Inace Panini sada posto su alavi na pare ima razlicite fore za svaku drzavu. U juznoj Americi recimo ima manje slicica jer su timovi vec unutra. U USA ima vise nego u Evropi plus nemamo extra stickere ali imamo ramove u bojama; beli najcesci pa onda plavi, c=rveni, zlatni i crni 1/1 Ako dobijes kojim slucajem Crnog Mesija verovatno ga mozes prodati za 20-30K Link to comment
Recommended Posts