September 1, 20222 yr Posle sto godina kupio album i baš je smeće estetski. Ranije pominjani Merlin je super mada sam ja veći fan kartica jer su dvostrane, možeš ih smestiti u album i vaditi ih i gnjaviti u rukama zauvek. Još kad bi NBA kartice ponovo uvozili kod nas :/
September 1, 20222 yr 1 hour ago, renne said: Gledam sad kod švercera Mbape 5000 dinara, Belingem 3500 za ceo album traze 14000 na kp da ne trebaju nekom oni kodovi za virtual ako skuplja? Edited September 1, 20222 yr by cvrlle
September 1, 20222 yr za ceo album traze 14000 na kp Prazan...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
September 1, 20222 yr Ma to su neki mufljuzi i oportunisti. Mbapea mozes da kupis za 90 kinti kod Polydora
September 1, 20222 yr 1 hour ago, goofs said: Ma to su neki mufljuzi i oportunisti. Mbapea mozes da kupis za 90 kinti kod Polydora ovog?
September 1, 20222 yr 8 hours ago, renne said: Gledam sad kod švercera Mbape 5000 dinara, Belingem 3500 To su verovatno ovi "extra stickeri". Podeljeni su u neke grupe po retkosti i nisu namenjeni lepljenju u album. Kristijana prodaju za 900€...
September 1, 20222 yr Kupio preko kolege celu kutiju, 50 kesica... Dobio sam Lewu u toj special ediciji (otvorio sam 25 kesica) Ukupno 3 duple, dobio gomilu poznatih igraca.
September 2, 20222 yr To su valjda nekakve specijalne slicice, ne izvlace se u kesicama, vec idu uz koka-kolu... Ja pazarim po par kesica svaki dan, cisto da se ispostuje tradicija, iako je kvalitet slicica ekstremno jadan... Ne zna se sta je grdje - narandzasta pozadina, beli okvir, numeracija ili nedostatak elementarnog podatka o klubu igraca. Cini mi se da tzv. zlatne (grbovi i to) nisu toliko retke kao ranije, ali zato duplikata nikad vise, pa medju 100 slicica vec imam npr. 3 grba Poljske i 4 Milenkovica... Porucio sam ovu tvrdokoricenu varijantu albuma preko polidora, pa cu krenuti da lepim kad/ako to stigne. Edited September 2, 20222 yr by FPLS