Jump to content
IGNORED

Mozilla Firefox

Idioteque

Recommended Posts

Posted

A staje Nightly?Mislim onako za obicnog korisnika?

Posted

Upravo.

Sad liči na Google Chrome i to me strašno nervira™.

I want my staara Mozzila back!

Posted

Upravo.

Sad liči na Google Chrome i to me strašno nervira™.

I want my staara Mozzila back!

Povraca mi se od ovih "debelih" tabova :puke:

Posted

A jebote, pomislio bi covek da vam smeta sto su podesavanja prebacena u onaj meni gore desno, a vi se u'vatili toga dal su tabovi zaobljeni ili cetvrtasti ili na tufne. K'o da je bitno. I da zavrsim rant, staaara se pise s bar tri vezana slova a.

Posted

Napravljen je add-on Classic Theme Restorer , ALI je preporučeno sledeće: It is recommended to switch to a new clean profile (or at least delete 'localstore.rdf' from profile folder) to avoid UI issues after upgrading from Firefox 28 (and older) to Firefox 29 (and newer).

Pa ako se nekome eksperimentiše... Ja eksperimentisao, a nisam pročitao ovo boldovano, te mi se srušio FF i morao sam da restartujem komp.

Posted

Mada na poslu imam dojam da ide brze (iako je komp karina dronjava).

• 3 weeks later...
Posted

Jel ima neko problema sa Mozillom da nece da ucita neke stranice koje Chrome cita bez problema (npr. jebavao me je UEFA fantasy, pa malo i yahoo mejl)?

• 4 months later...
Posted

Jel postoji nacin da se u ovom apdejtovanom FFu, bookmarks sidebar otvori jednim klikom?

Posted

Dobro, da. Ali mislio sam na klik misem

Posted

Nemam ovde Mozillu, ali zar ne mozes da ubacis bookmarks ikonicu u meni? Desni klik, pa customize, pa nadji bookmarks i prevuci negde gde hoces.

Posted

Jok. Ikonica vise nema tu opciju. Samo otvara bookmarkse u padajucem meniju

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk