Frank Pembleton Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 A staje Nightly?Mislim onako za obicnog korisnika?
Sir Oliver Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Upravo. Sad liči na Google Chrome i to me strašno nervira. I want my staara Mozzila back!
John Coltrane Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Upravo. Sad liči na Google Chrome i to me strašno nervira. I want my staara Mozzila back! Povraca mi se od ovih "debelih" tabova
Venom Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 A jebote, pomislio bi covek da vam smeta sto su podesavanja prebacena u onaj meni gore desno, a vi se u'vatili toga dal su tabovi zaobljeni ili cetvrtasti ili na tufne. K'o da je bitno. I da zavrsim rant, staaara se pise s bar tri vezana slova a.
Malkmus Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Napravljen je add-on Classic Theme Restorer , ALI je preporučeno sledeće: It is recommended to switch to a new clean profile (or at least delete 'localstore.rdf' from profile folder) to avoid UI issues after upgrading from Firefox 28 (and older) to Firefox 29 (and newer). Pa ako se nekome eksperimentiše... Ja eksperimentisao, a nisam pročitao ovo boldovano, te mi se srušio FF i morao sam da restartujem komp.
John Coltrane Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Mada na poslu imam dojam da ide brze (iako je komp karina dronjava).
John Coltrane Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Jel ima neko problema sa Mozillom da nece da ucita neke stranice koje Chrome cita bez problema (npr. jebavao me je UEFA fantasy, pa malo i yahoo mejl)?
nbg4ever Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Jel postoji nacin da se u ovom apdejtovanom FFu, bookmarks sidebar otvori jednim klikom?
Venom Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Nemam ovde Mozillu, ali zar ne mozes da ubacis bookmarks ikonicu u meni? Desni klik, pa customize, pa nadji bookmarks i prevuci negde gde hoces.
nbg4ever Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Jok. Ikonica vise nema tu opciju. Samo otvara bookmarkse u padajucem meniju Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Recommended Posts