Jump to content

Mozilla Firefox

Featured Replies

Da, pojavio se i na zvanicnoj stranici (7,15mb)Sada ne rade addons strane, pa ne mogu da vidim kako stoje stvari sa ext
Kako bre 7,15Mb? :blink: Meni je skinuo verziju od 6,99Mb (a koja jeste ista kao i RC3), evo sada pokušah da skinem ponovo sa zvanične strane i opet je krenuo da mi skida ovu od 6,99... :huh: Jel' skinuo neko tu od 7,15Mb?
20080617049kb1.jpgA na samoj stranici pise 7,8mb20080617050hi7.jpgJebe lud zbunjenog :wacko:ili zele da svako skine po pet verzija kako bi postavili rekord

kako vam otvara b92.net? da li ima drugaciji prikaz od onog u dvojci?

Edited by Hustler

Moja 6.99 as wellMoguće da je skidao verziju na srpskom jeziku, ako ima takve 3-jke :unsure:

Kako bre 7,15Mb? :blink: Meni je skinuo verziju od 6,99Mb (a koja jeste ista kao i RC3), evo sada pokušah da skinem ponovo sa zvanične strane i opet je krenuo da mi skida ovu od 6,99... :huh: Jel' skinuo neko tu od 7,15Mb?
Zakidaju na vagi angry.gif I kod mene skinuti fajl 6,99

ja, skinuo odavdefirefox 3 (7,14 mb)

Edited by eye of the beholder

kako vam otvara b92.net? da li ma drugaciji prikaz od onog u dvojci?
ne otvara mi uopšte forum na b92 - ban mi izlazi u ponoć :lol:

3jka donosi dosta statistike, koja mi bas i ne treba u zivotu :Dpost-92-1213739939.jpg

ne otvara mi uopšte forum na b92 - ban mi izlazi u ponoć :lol:
Na stranu to sto si neverovatan rebel i zajeban lik, mislio sam na bas na naslovnu stranu b92 sajta
kako vam otvara b92.net? da li ma drugaciji prikaz od onog u dvojci?
OK, sada cu da lupim, al ajde...Kada sam instalirao trojku, b92.net mi se otvara ovako (mon 22" / 1680 rez)051uo4.jpgDa me ubijes, ne mogu da se setim sa sigurnoscu da li mi je tako bilo i pre, ali cim mi se stranica otvorila, video sam da nesto nije u reduA mozda se i tripujem :frust: Takodje, nestali su mi bookmarksi koji nisu bili u nekom folderu (kada kliknem na unsorted, nista se ne desava), a download statusbar se bagovala (kada se fajl skine, ona je i dalje aktivna i moram rucno da clearujem)

Emhm... Da... Imaju lokalizaciju za mnoge jezike...Ja sam skinuo englesku verziju, sad, vidim da imaju dve engleske lokalizacije, US i British, verovatno je 7.14Mb jedna a 6.99Mb druga jerbo naravno da nisam skidao srpsku verziju :D Mislim, jesam ponekad malo lud ali baš toliko nisam... ;)

Da me ubijes, ne mogu da se setim sa sigurnoscu da li mi je tako bilo i pre, ali cim mi se stranica otvorila, video sam da nesto nije u reduA mozda se i tripujem :frust:
Meni tvoja slika izgleda ok... Taj sajt je rađen za širinu od 800px, a ostalo ostavi belo...Kod mene je beli deo nešto uži, ali to je to...
Da me ubijes, ne mogu da se setim sa sigurnoscu da li mi je tako bilo i pre, ali cim mi se stranica otvorila, video sam da nesto nije u reduA mozda se i tripujem :frust:
:D Kod mene je isti problem. Kada se otvorila stranica, registrovao sam da nesto nije isto kao preNa trenutke usporava i ne podrzava neke extenzije kao adblock i imagebot

Edited by Hustler

Mislis hp extenzije nezavisno od Mozilinog sajta?U komentarima na stranici odgovarajuceg addona se cesto mogu naci neke korisne informacije.
:thumbsup: Često postave novije verzije ekstenzija od onih na Mozillinom sajtu, što je naročito bitno u slučaju problema sa kompatibilnošću ekstenzija koji se redovno javljaju kad je u pitanju major version change.

Ja koristim Adblock+ i šljaka lepo :unsure:

Na trenutke usporava i ne podrzava neke extenzije kao adblock i imagebot
AdBlock Plus radi odlično.