Jump to content

Prženice

Featured Replies

:lol: ...Ta ite, moliću, u peršun....
tek sad vidla.a ti, molem fino, u sargarepu.pa da se nadjemo u (jezickoj) supi :)poz
pa da se nadjemo u (jezickoj) supi :)
tu su i przenice (alternativno> palacinke), persun i sargarepe... postaje raznovrsnije nego na kulinarstvu :zez:(pdf pohovani jezik u domacem slafroku)

Bicu brza...PRzeniceplaNina aliSLAninaDIgitronE a sad, nije da imam nesto protiv "beogradskog" naglaska ali ja se ziva najezim kad cujem npr. 20 diNAra i bili smo na KopaoNIIIku! :frust:

przenice (alternativno> palacinke)
ne pristajem! (tj. alternativno sam protiv). ikad? nikad? jamais!generativna (rodna) razlika izmedju przenica i palacinki/palacinaka je sto prve ne mogu da se zapeku u rerni (ili bar ja ne znam da mogu, a da se konzument ne udavi u masti), a druge mogu - slatke ili slane :obliz:da ne bude posni kuhinjski troll:nasa akcentologija je nauka za a. peca (ako me secanje sluzi) i slicne nadljude.imamo neko "seljenje" naglasaka, zavisno od jednine-mnozine, padeza... i trenutnog uticaja gama-zraka na sablasne nevene.ps. cini mi se da vise akcenatskih nedoumica imamo u vezi sa imenskim, nego sa glagolskim recima. :) poz

Edited by le petit nicolas

• Author
zeznuo sam se :twak: glasao sam za prvu opciju, a u stvari sam redbasov rodjak angry.png moze li da se prebaci glas? :unsure:
Ufff. Sto mu bivoljih repova. Naša Stvar je sad u manjku jedan glas. angry.png Nemam opciju menjanja pollova. (Inače bi bilo 200 glasova za pržEnice). Sad bi bila kosmička pravda da jedan PRženičar glasa kao pržEničar.

Edited by crveni autobus

• Author
posni kuhinjski troll:
:lol:
  • Author

Za diNAAAAAra, to je (makar meni, teoretski) genitiv množine, dok je DInara genitiv jednine. Mislim da nekad uhvatim sebe kako zaobiđem množinski oblik.

:lol:
'el se nalazimo u supi?poz
  • Author

Bez da stavimo meso? evilsmile.gif (Lažem, ovo nikad ne kažem).

zeznuo sam se :twak: glasao sam za prvu opciju, a u stvari sam redbasov rodjak angry.png
taknuto-maknuto :primitivno.likovanje.sto nisam.jedina:ps. imala slicnu situaciju. pa isto pitam: moze li se, uz odgovarajuce odobrenje. i obrazlozenje. i uverenje!promeniti pravac :blink: smer glasa sopstvenoga?poz

Edited by le petit nicolas

• Author
:frust::frust::frust: Le petit Nicolas, sorry, sorry, sorry... U nameri da odgovorim na tvoj post, pritisnuo sam pogrešno dugme i editovao ga, tako da je sadržaj prvobitnog posta nestao. Ako hoćeš, repostuj, mada je prošao trenutak. Sorry. :stupid me:

Il da ga šaljemo na edukaciju il ofarbajte gumbove u crveno i zeleno

Edited by Kelt

• Author
Il da ga šaljemo na edukaciju il ofarbajte gumbove u crveno i zelenoThis post has been edited by Kelt: Today, 06:57
Gle, ima i črveni i zeleni gumbek i neki niz plavih kvadratića. W. A. R. N. Hmmmmmmmmmmmmm. :blink: Čudan način da se napiše reč 'REPLY'. evilsmile.gif :fashisto: :lol:
Le petit Nicolas, sorry, sorry, sorry... U nameri da odgovorim na tvoj post, pritisnuo sam pogrešno dugme i editovao ga, tako da je sadržaj prvobitnog posta nestao.
dogadja se :blush:
  • Author
dogadja se :blush:
Pa to kažem. -_-