dig_chohano Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 (edited) @ simphatyŠta kaže google: australiasbestcars.com.auBest All-Terrain Four Wheel Drive:Land Rover Discovery 4 SDV6 SEFinalists Landrover Discovery 4 SDV6 SE Jeep Grand Cherokee Laredo CRD Toyota Prado GXL+ The Mitsubishi Triton, like the other utes, is comprehensively outsold by Toyota’s HiLux, but sales are irrelevant here. The HiLux scores well in the areas of engine performance, resale and interior comfort, then it loses points for handling that feels less composed than its rivals, the lowest towing capacity (2250kg), and a centre-rear lap-only belt that could allow its occupant to be seriously injured in a crash. The Toyota also feels overpriced, especially considering it doesn’t offer the most generous list of standard features. Edited March 9, 2012 by dig_chohano
Yoyogi Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 @ simphatyŠta kaže google:+Utter bullshit. Ta kola ne mogu ni da dobace do tamo gde treba 4WD. To je za domacice. Jos, sofersajbna, treba 3 nedelje da dodje, kosta 1,500$.
Yoyogi Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 da li ce na cenu tog fiata novog napolju uticati to gde se pravi, zbog kursa i sl? pre par godina, zbog kursa valuta, bila je situacija da je npr honda akord iz japanske fabrije jeftinija od sivika iz engleskeNaravno da ce uticati. Samo ce cena da bude ista a razliku ce u dzep da stavi FIAT. Pa zato je i napravio fabriku u Srbiji a ne kod kuce.
Yoyogi Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Ma, verujem ti, žiri je prepun šarlatana.Pa naravno, za publiku kao ti.To sto si izgoglao vredi kao da je Mirjana Markovic u Dugi 1993. rekla da su najbolja kola koja njen Marko najvise voli. Eto tolika, ako ne i veca glupost je to djubre koje si izgoglao. To sranje od kola je neupotrebljivo van gradova i shopping malls.
dig_chohano Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Slažem se, zato mi uopšte nije jasno kako su ove neznalice i prevaranti iz žirija zaseli na ovako važne pozicije u zemlji u kojoj 99,2% stanovništva mora svakodnevno u Coober Pedy: Chief JudgeHead of Technical & AutmotiveRoyal Automobile Club of South Australia - RAAJudgeProgram Leader - VehiclesRoyal Automobile Club of Victoria - RACVJudge Technical Researcher, Vehicle Technologies Department Royal Automobile Club of Queensland - RACQJudgeNew Car and Automotive Product TesterRoyal Automobile Club of Victoria - RACVJudgeGeneral Manager, Roadside & Technical ServicesRoyal Automobile Club of Tasmania Ð RACTManager, Vehicles & FuelsRoyal Automobile Club of Western Australia - RACWAMada mi je za ovog šoderaša odma sve jasno:Trent NikolicJudgeRoad Test JournalistNRMA Motoring & Services
Yoyogi Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Slažem se, zato mi uopšte nije jasno kako su ove neznalice i prevaranti iz žirija zaseli na ovako važne pozicije u zemlji u kojoj 99,2% stanovništva mora svakodnevno u Coober Pedy:Sta bre trolujes glupostima i dovlacis smece, nemas bre sta da kazes, idu u shumu pa se tamo svadjaj sa zirijima.Vidi o cemu je tema i ocemu nemas pojma.
dig_chohano Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 (edited) Moraš neku sliku da mi daš, inače ti ne verujem. Edited March 9, 2012 by dig_chohano
Yoyogi Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 ...Sta sad pa ti trolujes? Uskaljpovo se onim gore? Vidi, bio je pre neki dan opoziv Nissanov. Bio je prosle godine i Hondinih. Vataj to i prikucavaj na temu o Zastavi.
dig_chohano Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Sta sad pa ti trolujes? Uskaljpovo se onim gore? Nije :(Al se uskajpovao (nadam se da si to hteo da kažeš, mada je možda to neki tvoj izraz iz zavičaja) sa bratom koji živi u Australiji (čuj živi, citizen), te mu dadoh link da pročita šta pišeš. Kaže da si car.
Tresko Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Slažem se, zato mi uopšte nije jasno kako su ove neznalice i prevaranti iz žirija zaseli na ovako važne pozicije u zemlji u kojoj 99,2% stanovništva mora svakodnevno u Coober Pedy:Mada mi je za ovog šoderaša odma sve jasno:Pa evo ti i ovog:Technical Researcher, Vehicle Technologies Department Royal Automobile Club of Queensland - RACQ Samo ime mu kaže da je RACKU, a ti ovde šoderišeš i uskaljpuješ.
Recommended Posts