Jump to content
IGNORED

Stripovi

precog

Recommended Posts

Posted

Odličan je Tom ovde, kao da ga je Jacovitti crtao...

Posted
29 minutes ago, renne said:

Ima komplet Ken Parkera u AF za 15k

Koje izdanje? Deluje smesno cifra 

Posted
3 hours ago, kurdi said:

Kiosk izdanje u mekom povezu, reprint u saradnji sa Fibrom njihovog HC izdanja. 

Lepo je svakako, i pristupačno ko želi komplet. 

Posted
3 hours ago, kurdi said:

Reče renne, Strip Agent. Trobroji (uglavnom) u mekom povezu su u pitanju ali zaista je dobro to izdanje, cena je svakako smešna.

• +1 1
Posted

zanimljivo.... i stampa je fibra kvaliteta?

kada je to uopste izaslo?

ja iimam verovatno pola fibrinih, skupljenih za velike pare, a ostatak vis ene mogu da nadjem nio za velike pare. 

propusticu sad ovu esktra pirliku sigurno, ali ako je inace jeftino mogao bih da popunim...

Posted

budimo realni, kiosk je izdanje, sto znaci da stampa nikako ne moze da bude fibrinog kvaliteta. ali je trobroj 650 dinara i izdanje je jako dobro odradjeno i apsolutni must have za sve ljubitelje kena parkera.

• +1 1
Posted (edited)
27 minutes ago, kurdi said:

kada je to uopste izaslo?

relativno skoro je završeno sa izdavanjem. ako ne kao komplet, svakako dobra prilika da se popune rupe, dok se i to ne rasproda. 

Edited by variola
Posted

Ko će kupovati samo da bi za dva meseca preporodavao za basnoslovne sume novaca nije za njega

Ko voli da pročita strip, i da ga nije briga da li će za 3 meseca cena skočiti za osamsto trista petsto puta, kako se danas radi u Srbiji, i da je to najvažnije, onda je odlična ponuda

• +1 4
Posted

sad sam prebrojao... ima 54 fibre.... uljucijuci sve milazzove pa onda probrano ostalo...

da skupim preostale 26 mi treba 13 trobroja, uz 13 ponavljanja..

ako narucim od strip agenta direkt, jer ne znam kako drugacije, s postarinom ce me izaci nesto slico tih 15k za samo 24 epizode, za kloje znam da su otprilke 24 najmanje bitne...

sve u svemu, kupujem sigurno :)

opet je povoljnije nego 24 fibre, sto bih verovatno isto kad tad kupio da se nije raspordalo...

Posted
8 minutes ago, kurdi said:

ako narucim od strip agenta direkt, jer ne znam kako drugacije

pa imaš u af knižari u bg sve te trobroje pojedinačno, po 630 rsd.

• +1 1
Posted

ma shvatio sam, samo ja nisam u bg, i plasim se da ce opet da se rasporoida dok dodjem za 6, 9, ili 12 meseci...

doduse mozda i nece ti brojevi koji meni fale