Jump to content
IGNORED

Stripovi

precog

Recommended Posts

Posted

Moram još jedan preview, zašto samo ja da patim kad možete i vi:

Lucifer (2015-) 001-021.jpg

Posted

Pređi na evropske stripove, mnogo manje nerviranja. Uzgred video sam neku naslovnicu gde je i Vulverin žensko.  :isuse: Sledeće godine očekujem da Wonder Woman dobije bradu.  :lol:  :frust:

Posted

Pređi na evropske stripove, mnogo manje nerviranja. Uzgred video sam neku naslovnicu gde je i Vulverin žensko.  :isuse: Sledeće godine očekujem da Wonder Woman dobije bradu.  :lol:  :frust:

Крајње је време да и хипстери добију свог суперхероја.

Неког ко ће да смара са својим контемплирањем, и онда употреби своје супер-моћи да би направио нешто само њему битно.

• 5 weeks later...
Posted

Zaboravio sam ime, mislim da je i ovde u pitanju francuski strip. Priča ide kao da će u bliskoj budućnosti srpska nacionalistička vlada izvršiti genocid nad Mađarima u Novom Sadu koji onda tu prave etničku republiku, Beograd izgleda kao Bejrut itd... Nategnuto do bola, ovo kao da je Bler pisao scenario. 

OvqpyuD.jpg

Posted (edited)

Meni zvuči baš zanimljivo :jerry: Jedino je nategnuto da se protesti protiv Predsednika Ilicovića održavaju u "fifteen northern cities". Ja bih se žestoko pomučio da nabrojim pet naselja u Vojvodini koja su više city nego town, a kamoli petnaest plus.

I ta nasumična transliteracija, prezimena se završavaju malo na -itz, malo na -its, malo na -ich :D

Edit: evo wikipedia nabraja Novi Sad, Pančevo, Sremsku Mitrovicu, Sombor, Suboticu, i Zrenjanin. Kamo još devet komada, hoće da niknu u bliskoj budućnosti kao BnV?

Edited by Weenie Pooh
Posted

Kikinda, Vrsac, Ruma, Senta, Becej, Vrbas, mozda Kula i Kanjiza, i opet fali jos jedan...

Posted (edited)

Za Kikindu specifično piše da nije, ovo ostalo je sve još manje čini mi se. A opet, svi do jednog za mrske nam ugarske teroriste :mad:

Edit: vidim da se zove Seigneurs de Guerre. I da je Rumunija sudeći po mapi iskoristila priliku da aneksira Belu Crkvu.

Edit 2: srpska komunalna mech warrior policija :Hail:

hostache_jb_seigneurs.jpg

Edited by Weenie Pooh
Posted

Za Kikindu specifično piše da nije, ovo ostalo je sve još manje čini mi se. A opet, svi do jednog za mrske nam ugarske teroriste :mad:

Edit: vidim da se zove Seigneurs de Guerre. I da je Rumunija sudeći po mapi iskoristila priliku da aneksira Belu Crkvu.

Edit 2: srpska komunalna mech warrior policija :Hail:

hostache_jb_seigneurs.jpg

Каква бре Кикинда и Маџари? :ph34r:

Posted

ne znam da li je nekome došlo u ruke ovo:

976vjs.jpg

For Ben, he’d just love to know the meaning of his dad’s favorite swear word, “Kurac!” And so begins an intriguing new graphic novel, “Balkans Arena,” published by Humanoids.

qs3a13.jpg

a ja nisam odoleo da sinoć ne naručim ovaj smarački strip koji spaja dve mi ljubavi:

StripPivo4.jpg

Posted

Čitao ovaj prvi. Tip se preselio iz Hrvatske u Kanadu, oženio, dobio dete, žena umrla, njena familija ga ne miriše. Došao da vidi tazbinu, puno nerešenih međufamiliijarnih odnosa, neki krimosi mu kidnapuju dete da bi ga iskoristili kao borca u surovim dečijim borbama koje se prenos preko interneta. Eto tako, u balkanskoj divljini je moguće da neko iskoristi pusto ostrvo da tamo organizuje privatni konc logor i borilište. Kao i kod onog gorepomenutog stripa, tretiraju nas kao stoku. 

Posted (edited)

Šta mislite kako najbolje prodati kompletnu zbirku ukoričenih Politikinih zabavnika od 1958.godine do danas? Nedostaje 20-ak brojeva za ceo period.

Edited by halloween
Posted

Ne znam kako prodati, ali moram da kazem - Woooow!

Posted

Šta mislite kako najbolje prodati kompletnu zbirku ukoričenih Politikinih zabavnika od 1958.godine do danas? Nedostaje 20-ak brojeva za ceo period.

A da ih ponudiš Narodnoj Biblioteci? Idealno bi bilo da se sve to skenira i prebaci na internet. Možeš da pitaš i na Stripzona forumu, oni se bave traženjem, skeniranjem i deljenjem exYU stripova (bilo bi strašno kada bi izgubili taj deo naše kulture). 

• 2 weeks later...
Posted

el zna neko kako neko iz Amerike moze da naruci novog Dilana Doga?