Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prehrambena YU nostalgija

Featured Replies

proizvode ih, nemam blage kako prolaze. sirup-naranca-1l-dona-8963_1.jpgovo mi je bio favorit, samo što se nikako nije dao ulit u čašu bez da se barem malo ocidi po boci i naknadno zalipi za ruke.

• Replies 1.9k
  • Views 299k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

ubila bi da mogu da probam opet sladoled "Stopi" i "Bolero!" :wub:

jebo te pa za tebe je "Stopi" nostalgija...eeej mladosti.Kad sam ja bio mali znalo se koje vrste sladoleda postoje: "Leni", "Kapri", "Rumenko", "Limunko", "Čoko moko", "Korni jagoda", "Korni vanila", "Korni lešnik" i "Sneško". Posle su došle novotarije kao što je "Cmok" i ostale gluposti. Ne valja to. "Leni", "Kapri", "Rumenko", "Limunko", "Čoko moko", "Korni jagoda", "Korni vanila", "Korni lešnik" i "Sneško" sasvim su dovoljni normalnom čoveku.editI "Rum koktel".

Edited by vasudeva418

jebo te pa za tebe je "Stopi" nostalgija...eeej mladosti.Kad sam ja bio mali znalo se koje vrste sladoleda postoje: "Leni", "Kapri", "Rumenko", "Limunko", "Čoko moko", "Korni jagoda", "Korni vanila", "Korni lešnik" i "Sneško". Posle su došle novotarije kao što je "Cmok" i ostale gluposti. Ne valja to. "Leni", "Kapri", "Rumenko", "Limunko", "Čoko moko", "Korni jagoda", "Korni vanila", "Korni lešnik" i "Sneško" sasvim su dovoljni normalnom čoveku.editI "Rum koktel".
ima čoko moko!al stopi sam tamanila ko nenormalna! :D
Cmok je bio u paketu sa svim koje si naveo. A govorim o periodu od kraja sedamdesetih. Doduše, ne znam koliko imaš godina i o kom dobu pričaš.I Hladiša, naravno.

beshe i trobojni sharenko

i kupinela

beshe i trobojni sharenko
E da, jbt, sve vreme pokušavam da se setim kako se zvao, i onda ga pomešam sa kaprijem :)

Neki bosanski kolačići, štanglice - male, tvrde, slatke, bele u plastičnoj providnoj kutiji i provodnom i crvenom celofanu. Pre nekoliko dana sam prvi put (posle 15 godina) videla Kavabon.edit: Lokum, da, da... Nisam videla - Hvala Morgana na podsećanju - još samo da ga vidim u prodaji.

post-1017-1206905963.jpg

Edited by Brrr

ubila bi da mogu da probam opet sladoled "Stopi" i "Bolero!" :wub:
stopi onaj u obliku tabana?meni bio gadan, samo sam ga 1 put uzeo.
stopi onaj u obliku tabana?meni bio gadan, samo sam ga 1 put uzeo.
jeste,taj... sa bananom... očigledno ti je bio gadan,pošto ga ja volim... <_<

Njofra Opis proizvodaSlasna vanilija prelivena kakaovim preljevom s dodatkom corn flakes-a.24vtsur.jpg

da, njofra je bio skroz kul, uglavnom sam ga zdrao po morima, posto ga u begeu i nije bas bilo.al cini mi se da je kvalitet ipak bio na strani frikomovih sladoleda.kad pomenu more, tu sam mahom pio 'mirandu'.

Edited by ToniAdams

tommy "kecap i majonez sve u jednoj tubi", prosaran kao pasta za zube (ovde sa nevericom slusaju da se takva kombinacija proizvodi).

Hm, kečap... <_< Tzv brutalno silovanje Tomija.