March 29, 200817 yr proizvode ih, nemam blage kako prolaze. ovo mi je bio favorit, samo što se nikako nije dao ulit u čašu bez da se barem malo ocidi po boci i naknadno zalipi za ruke.
March 30, 200817 yr jebo te pa za tebe je "Stopi" nostalgija...eeej mladosti.Kad sam ja bio mali znalo se koje vrste sladoleda postoje: "Leni", "Kapri", "Rumenko", "Limunko", "Čoko moko", "Korni jagoda", "Korni vanila", "Korni lešnik" i "Sneško". Posle su došle novotarije kao što je "Cmok" i ostale gluposti. Ne valja to. "Leni", "Kapri", "Rumenko", "Limunko", "Čoko moko", "Korni jagoda", "Korni vanila", "Korni lešnik" i "Sneško" sasvim su dovoljni normalnom čoveku.editI "Rum koktel". Edited March 30, 200817 yr by vasudeva418
March 30, 200817 yr jebo te pa za tebe je "Stopi" nostalgija...eeej mladosti.Kad sam ja bio mali znalo se koje vrste sladoleda postoje: "Leni", "Kapri", "Rumenko", "Limunko", "Čoko moko", "Korni jagoda", "Korni vanila", "Korni lešnik" i "Sneško". Posle su došle novotarije kao što je "Cmok" i ostale gluposti. Ne valja to. "Leni", "Kapri", "Rumenko", "Limunko", "Čoko moko", "Korni jagoda", "Korni vanila", "Korni lešnik" i "Sneško" sasvim su dovoljni normalnom čoveku.editI "Rum koktel".ima čoko moko!al stopi sam tamanila ko nenormalna! :D
March 30, 200817 yr jebo te pa za tebe je "Stopi" nostalgija...eeej mladosti.Kad sam ja bio mali znalo se koje vrste sladoleda postoje: "Leni", "Kapri", "Rumenko", "Limunko", "Čoko moko", "Korni jagoda", "Korni vanila", "Korni lešnik" i "Sneško". Posle su došle novotarije kao što je "Cmok" i ostale gluposti. Ne valja to. "Leni", "Kapri", "Rumenko", "Limunko", "Čoko moko", "Korni jagoda", "Korni vanila", "Korni lešnik" i "Sneško" sasvim su dovoljni normalnom čoveku.editI "Rum koktel".Cmok je bio u paketu sa svim koje si naveo. A govorim o periodu od kraja sedamdesetih. Doduše, ne znam koliko imaš godina i o kom dobu pričaš.I Hladiša, naravno.
March 30, 200817 yr beshe i trobojni sharenkoE da, jbt, sve vreme pokušavam da se setim kako se zvao, i onda ga pomešam sa kaprijem :)
March 30, 200817 yr Neki bosanski kolačići, štanglice - male, tvrde, slatke, bele u plastičnoj providnoj kutiji i provodnom i crvenom celofanu. Pre nekoliko dana sam prvi put (posle 15 godina) videla Kavabon.edit: Lokum, da, da... Nisam videla - Hvala Morgana na podsećanju - još samo da ga vidim u prodaji. Edited March 30, 200817 yr by Brrr
March 30, 200817 yr ubila bi da mogu da probam opet sladoled "Stopi" i "Bolero!" stopi onaj u obliku tabana?meni bio gadan, samo sam ga 1 put uzeo.
March 30, 200817 yr stopi onaj u obliku tabana?meni bio gadan, samo sam ga 1 put uzeo.jeste,taj... sa bananom... očigledno ti je bio gadan,pošto ga ja volim... <_<
March 30, 200817 yr Njofra Opis proizvodaSlasna vanilija prelivena kakaovim preljevom s dodatkom corn flakes-a.
March 30, 200817 yr da, njofra je bio skroz kul, uglavnom sam ga zdrao po morima, posto ga u begeu i nije bas bilo.al cini mi se da je kvalitet ipak bio na strani frikomovih sladoleda.kad pomenu more, tu sam mahom pio 'mirandu'. Edited March 30, 200817 yr by ToniAdams
March 30, 200817 yr tommy "kecap i majonez sve u jednoj tubi", prosaran kao pasta za zube (ovde sa nevericom slusaju da se takva kombinacija proizvodi).