Jump to content
IGNORED

Prehrambena YU nostalgija

FranziskaKafka

Recommended Posts

Posted

proizvode ih, nemam blage kako prolaze. sirup-naranca-1l-dona-8963_1.jpgovo mi je bio favorit, samo što se nikako nije dao ulit u čašu bez da se barem malo ocidi po boci i naknadno zalipi za ruke.

Posted

ubila bi da mogu da probam opet sladoled "Stopi" i "Bolero!" :wub:

Posted (edited)

jebo te pa za tebe je "Stopi" nostalgija...eeej mladosti.Kad sam ja bio mali znalo se koje vrste sladoleda postoje: "Leni", "Kapri", "Rumenko", "Limunko", "Čoko moko", "Korni jagoda", "Korni vanila", "Korni lešnik" i "Sneško". Posle su došle novotarije kao što je "Cmok" i ostale gluposti. Ne valja to. "Leni", "Kapri", "Rumenko", "Limunko", "Čoko moko", "Korni jagoda", "Korni vanila", "Korni lešnik" i "Sneško" sasvim su dovoljni normalnom čoveku.editI "Rum koktel".

Edited by vasudeva418
Posted
jebo te pa za tebe je "Stopi" nostalgija...eeej mladosti.Kad sam ja bio mali znalo se koje vrste sladoleda postoje: "Leni", "Kapri", "Rumenko", "Limunko", "Čoko moko", "Korni jagoda", "Korni vanila", "Korni lešnik" i "Sneško". Posle su došle novotarije kao što je "Cmok" i ostale gluposti. Ne valja to. "Leni", "Kapri", "Rumenko", "Limunko", "Čoko moko", "Korni jagoda", "Korni vanila", "Korni lešnik" i "Sneško" sasvim su dovoljni normalnom čoveku.editI "Rum koktel".
ima čoko moko!al stopi sam tamanila ko nenormalna! :D
Posted
Cmok je bio u paketu sa svim koje si naveo. A govorim o periodu od kraja sedamdesetih. Doduše, ne znam koliko imaš godina i o kom dobu pričaš.I Hladiša, naravno.
Posted
beshe i trobojni sharenko
E da, jbt, sve vreme pokušavam da se setim kako se zvao, i onda ga pomešam sa kaprijem :)
Posted (edited)

Neki bosanski kolačići, štanglice - male, tvrde, slatke, bele u plastičnoj providnoj kutiji i provodnom i crvenom celofanu. Pre nekoliko dana sam prvi put (posle 15 godina) videla Kavabon.edit: Lokum, da, da... Nisam videla - Hvala Morgana na podsećanju - još samo da ga vidim u prodaji.

post-1017-1206905963.jpg

Edited by Brrr
Posted
ubila bi da mogu da probam opet sladoled "Stopi" i "Bolero!" :wub:
stopi onaj u obliku tabana?meni bio gadan, samo sam ga 1 put uzeo.
Posted
stopi onaj u obliku tabana?meni bio gadan, samo sam ga 1 put uzeo.
jeste,taj... sa bananom... očigledno ti je bio gadan,pošto ga ja volim... <_<
Posted

Njofra Opis proizvodaSlasna vanilija prelivena kakaovim preljevom s dodatkom corn flakes-a.24vtsur.jpg

Posted (edited)

da, njofra je bio skroz kul, uglavnom sam ga zdrao po morima, posto ga u begeu i nije bas bilo.al cini mi se da je kvalitet ipak bio na strani frikomovih sladoleda.kad pomenu more, tu sam mahom pio 'mirandu'.

Edited by ToniAdams
Posted

tommy "kecap i majonez sve u jednoj tubi", prosaran kao pasta za zube (ovde sa nevericom slusaju da se takva kombinacija proizvodi).

Posted

Hm, kečap... <_< Tzv brutalno silovanje Tomija.