Nicol Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 proizvode ih, nemam blage kako prolaze. ovo mi je bio favorit, samo što se nikako nije dao ulit u čašu bez da se barem malo ocidi po boci i naknadno zalipi za ruke.
sarište Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 ubila bi da mogu da probam opet sladoled "Stopi" i "Bolero!"
Аврам Гојић Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 (edited) jebo te pa za tebe je "Stopi" nostalgija...eeej mladosti.Kad sam ja bio mali znalo se koje vrste sladoleda postoje: "Leni", "Kapri", "Rumenko", "Limunko", "Čoko moko", "Korni jagoda", "Korni vanila", "Korni lešnik" i "Sneško". Posle su došle novotarije kao što je "Cmok" i ostale gluposti. Ne valja to. "Leni", "Kapri", "Rumenko", "Limunko", "Čoko moko", "Korni jagoda", "Korni vanila", "Korni lešnik" i "Sneško" sasvim su dovoljni normalnom čoveku.editI "Rum koktel". Edited March 30, 2008 by vasudeva418
sarište Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 jebo te pa za tebe je "Stopi" nostalgija...eeej mladosti.Kad sam ja bio mali znalo se koje vrste sladoleda postoje: "Leni", "Kapri", "Rumenko", "Limunko", "Čoko moko", "Korni jagoda", "Korni vanila", "Korni lešnik" i "Sneško". Posle su došle novotarije kao što je "Cmok" i ostale gluposti. Ne valja to. "Leni", "Kapri", "Rumenko", "Limunko", "Čoko moko", "Korni jagoda", "Korni vanila", "Korni lešnik" i "Sneško" sasvim su dovoljni normalnom čoveku.editI "Rum koktel".ima čoko moko!al stopi sam tamanila ko nenormalna! :D
henrik larsson Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 jebo te pa za tebe je "Stopi" nostalgija...eeej mladosti.Kad sam ja bio mali znalo se koje vrste sladoleda postoje: "Leni", "Kapri", "Rumenko", "Limunko", "Čoko moko", "Korni jagoda", "Korni vanila", "Korni lešnik" i "Sneško". Posle su došle novotarije kao što je "Cmok" i ostale gluposti. Ne valja to. "Leni", "Kapri", "Rumenko", "Limunko", "Čoko moko", "Korni jagoda", "Korni vanila", "Korni lešnik" i "Sneško" sasvim su dovoljni normalnom čoveku.editI "Rum koktel".Cmok je bio u paketu sa svim koje si naveo. A govorim o periodu od kraja sedamdesetih. Doduše, ne znam koliko imaš godina i o kom dobu pričaš.I Hladiša, naravno.
henrik larsson Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 beshe i trobojni sharenkoE da, jbt, sve vreme pokušavam da se setim kako se zvao, i onda ga pomešam sa kaprijem :)
Brrr Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 (edited) Neki bosanski kolačići, štanglice - male, tvrde, slatke, bele u plastičnoj providnoj kutiji i provodnom i crvenom celofanu. Pre nekoliko dana sam prvi put (posle 15 godina) videla Kavabon.edit: Lokum, da, da... Nisam videla - Hvala Morgana na podsećanju - još samo da ga vidim u prodaji. Edited March 30, 2008 by Brrr
ToniAdams Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 ubila bi da mogu da probam opet sladoled "Stopi" i "Bolero!" stopi onaj u obliku tabana?meni bio gadan, samo sam ga 1 put uzeo.
sarište Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 stopi onaj u obliku tabana?meni bio gadan, samo sam ga 1 put uzeo.jeste,taj... sa bananom... očigledno ti je bio gadan,pošto ga ja volim... <_<
Gonzo Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Njofra Opis proizvodaSlasna vanilija prelivena kakaovim preljevom s dodatkom corn flakes-a.
ToniAdams Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 (edited) da, njofra je bio skroz kul, uglavnom sam ga zdrao po morima, posto ga u begeu i nije bas bilo.al cini mi se da je kvalitet ipak bio na strani frikomovih sladoleda.kad pomenu more, tu sam mahom pio 'mirandu'. Edited March 30, 2008 by ToniAdams
mei Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 tommy "kecap i majonez sve u jednoj tubi", prosaran kao pasta za zube (ovde sa nevericom slusaju da se takva kombinacija proizvodi).
henrik larsson Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Hm, kečap... <_< Tzv brutalno silovanje Tomija.
Recommended Posts