March 9Mar 9 50 minutes ago, mire said:znam brazilijua ti jamajku?ONo prače Novog naselja prema Vetrniku na kraju Bulevara Vojvode Stepe :)
March 10Mar 10 4 hours ago, mire said:od stepe do seljačkih buna, preko puta mog šarengrada zar se te dve ulice ne seku?
March 10Mar 10 15 hours ago, mire said:a jamajka?To je bas novokomponovana stvar. Prvi put cuo za Jamajku pre par godina, decija posla.
March 10Mar 10 On 8. 3. 2026. at 21:00, Filozof manijak said:Šrilanćana i Nepalaca ima, Afrikanaca ima takođe, ali ne znam od koje su sorte.Pre nekoliko meseci rikno mi bio auto, pa sam se služio gsp-om, iznenadio sam se koliko ih ima u prevozu. Tek tad sam provalio da ih ima baš dosta u NS, kad sam malo izašao iz babla.Inače, kruži trač da dobijaju državljanstvo po ubrzanom postupku, kao i pravo glasa, a zauzvrat moraju glasati za sektu. Pošto kupio, poto prodao.Ne dobijaju državljanstvo, to su budalastineDobijaju karticu koja izgleda kao licna karta pa neko nepismen moze da pomisli da je to drzavljanstvo i da siri glasine
March 10Mar 10 On 9. 3. 2026. at 0:03, Time Crisis said:Ne moraš da izdaješ, u Srbiji koliko znam ne postoji nikakav poseban porez ako imaš jednu ili imaš xy nekretnina. Ako je u pitanju iole normalna lokacija kroz nekoliko godina otićiće cene gore bar 15-20% što je mnogo bolje nego da držiš pare u slamarici ili u banci s nekom bednom kamatom, čak i kad se odbiju računi koje ćeš plaćatiManji je porez 50% za kucu/stan gde covek ima prebivaliste, sto moze sa se gleda kao duplo veci porez na imovinu na drugu i svaku sledecu nekretninu
March 10Mar 10 16 hours ago, mire said:paralelnepobrkao. kada sam ja tamo ziveo te ulice nisu imale imena. doduse nije ni bilo sarengradaposle kada sam posecivao roditelje, ko ce da upamti sve te nove ulicepekara mi bila u ulazu, a sad apoteka. cini mi se na naselju ima vise apoteka nego pekara