March 26Mar 26 tenks piplz. ishli smo jednom pre dve godine i sve sam zaboravila. sve radimo kako kazete
March 27Mar 27 8 hours ago, gospa buba said:tenks piplz. ishli smo jednom pre dve godine i sve sam zaboravila. sve radimo kako kazete Mozes i ono: Sorom sredom,svima mater redom...
March 30Mar 30 u caralaze nije zona, odmah je jedna dobra dusha izashla kako smo se primakli, parkirani smo, hvala novi sade
April 18Apr 18 Nesto nam pojas riknuo, pa sutra ujutro dolazimo u NS vozom ... da li na petrovaradinskoj zel stanoci uvek ima taxija i ako nema, kako da se dobije ? Ima neki apo ili telefon ?
April 18Apr 18 Ima taksija, ne brini. Uvek čuče na stanici u niskom startu.Esif: Pogotovo u vreme dolaska vozova iz Bgd. Edited April 18Apr 18 by Filozof manijak
April 18Apr 18 Just now, Lezilebovich said:Nesto nam pojas riknuo, pa sutra ujutro dolazimo u NS vozom ... da li na petrovaradinskoj zel stanoci uvek ima taxija i ako nema, kako da se dobije ? Ima neki apo ili telefon ?ima taksija, u 99% slučajeva...Ali uvek možeš zvati...https://zovitaxi.com/novi_sad.htmlSos taxi je antćaci, ako ti nešto znači...
April 18Apr 18 6 minutes ago, Lezilebovich said:Nesto nam pojas riknuo, pa sutra ujutro dolazimo u NS vozom ... da li na petrovaradinskoj zel stanoci uvek ima taxija i ako nema, kako da se dobije ? Ima neki apo ili telefon ?Ima i free bus koji direktno ide do centra, odnosno pozorista..
April 18Apr 18 6 hours ago, radisa said:ima taksija, u 99% slučajeva...Ali uvek možeš zvati...https://zovitaxi.com/novi_sad.htmlSos taxi je antćaci, ako ti nešto znači...Većina udruženja na tom linku više ne postoji - Grand, Lux, Novus, Naš taxi, Vojvođani, Delta, Dežurni.Najbolje je da skinete aplikaciju nekog udruženja (pogotovo ako zovete sa stanice u Petrovaradinu) jer tako je manja šansa da će vam neko uzeti vozilo.
April 18Apr 18 Najbolje uzeti slobodnu vožnju do pozorišta, pa odatle taksijem ako baš treba, u 90% slučajeva.Ako se zove taksi na stanicu u taj “rukavac”, dok se uvuče, pa dok se iskobelja … a na kraju ispadne da samo prati taj besplatni autobus, koji je inače natempiran na dolazak voza i jako brzo kreće (to je problem, u stvari)Naime, mora da se požuri iz voza da se uhvati taj autobus jer gleda da krene pre nego što se napravi gužva na stajalištu (da ne bi bio haos i preterana gužva, jer nekad više ljudi izađe iz voza na Petrovaradinu nego što stane u ceo bus).
April 19Apr 19 ide free bus, ali i trojka.taksiste na stanici prvo pitaj koliko traze. meni hteli da uzmu 2500 do detelinarske pijace. jos poceo nesto da me ubedjuje kako je to cena, kako nema sanse da te neko vozi za manje par. brate, ako sam sis'o veslo, nisam poj'o camacpokupim neki taksi koji je nekog doveo, bilo na taksimetru na kraju 850 dinara
April 20Apr 20 Kad izađete iz stanice u koloni sa leve strane uglavnom stoje vozači koji nisu članovi nijednog udruženja i tu su stvarno cene svakojake. U desnoj koloni na obeleženom taksi stajalištu su vozila udruženja i tu je cena onakva kakva je i određena gradskim cenovnikom, dakle kao u slučaju gore tih 850 dinara. Start je 280 dinara, a km 85 po prvoj tarifi. U većini tih vozila možete platiti i karticom, ali pitajte vozača unapred ako nemate keša za svaki slučaj.
April 20Apr 20 On 19. 4. 2026. at 14:48, Ros said:ide free bus, ali i trojka.tuda ide i 9ka i karlovacki busevi...samo malo strpljenja treba ali neki ce proci u 15min sigurno..
April 20Apr 20 On 18. 4. 2026. at 23:51, nesha taxista said:Većina udruženja na tom linku više ne postoji - Grand, Lux, Novus, Naš taxi, Vojvođani, Delta, Dežurni.Najbolje je da skinete aplikaciju nekog udruženja (pogotovo ako zovete sa stanice u Petrovaradinu) jer tako je manja šansa da će vam neko uzeti vozilo.Jesu li ovo svi koji sada postoje: SOS, Pan, Crveni, City, MBR, Maxi, VIP?