July 8, 2025Jul 8 4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:I silna neka panduracija. Neko bas ozbiljno sranje..U kom pravcu odlaze?
August 7, 2025Aug 7 44 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Tu ćemo držimo snsdžije, umesto u tvorzi. Kao eksponateHm, zakopati ih kao Serpentine u Ninjago-u, zakljucati, i napisati prorocanstvo... :)U prorocanstvu napisati da ce se otvoriti nikad...
August 7, 2025Aug 7 Just now, radisa said:Hm, zakopati ih kao Serpentine u Ninjago-u, zakljucati, i napisati prorocanstvo... :)U prorocanstvu napisati da ce se otvoriti nikad... Prosiriti kroz narod sujeverje da je to ukleto mesto i ga ne treba dirati.
August 18, 2025Aug 18 Pozdrav durgari, interesuje me da li ima neko ko bi mi mogao poslati par fotografija sa lokacije iz NS. Traže mi iz banke kao dokaz da je investitor ušao u sledeću fazu izgradnje objekta kako bi mogli pustiti sredstva. Lokacija je blizu Bulevara Evrope, zaista bih bio zahvalan ako bi mi neko mogao pomoći. Na žalost ja nisam ni blizu, a zeza me investitor traži mi da što prije pustimo sredstva.Hvala unapred
September 12, 2025Sep 12 Zbor građana Temerina organizovao je protestnu šetnju od Bačkog Jarka do Temerina, jer u Temerinu nemaju ispravnu pijaću vodu već 22 godine.https://x.com/_t_tamara_/status/1966533714600399107 Edited September 12, 2025Sep 12 by Time Crisis
September 12, 2025Sep 12 Mogli su i do Subotice džabe bi im bilo, za takve stvari su potrebne godine sve i da se sutra počne
September 29, 2025Sep 29 BIRNŠta čeka Novi Sad: Pritisci i greške u planu za vodu | BIRNBIRN otkriva da je ključni dokument novosadskog Vodovoda usvojen uprkos pogrešnim proračunima, što otvara pitanje budućeg snabdevanja grada vodom.
September 29, 2025Sep 29 Nešto slično sam čuo od ljudi iz novosadskog Vodovoda, a i kolega @mire je to još odavno prognoziraoPreteran rast grada bez plana, i razjeban sistem podzemnih voda ispod grada (zbog preterane gradnje i ispumpavanja) dovešće do ozbiljnih problema sa pijaćom vodom u NS. I bi tako.