March 11Mar 11 16 hours ago, Krošek said:Manji je porez 50% za kucu/stan gde covek ima prebivaliste, sto moze sa se gleda kao duplo veci porez na imovinu na drugu i svaku sledecu nekretninuDonekle samo, ali i u tom slučaju isto plaća po nekretnini i onaj sa 2 nekretnine i onaj sa 22
March 18Mar 18 On 9. 3. 2026. at 17:31, Jimmy Kowalski said:Baš htedoh da pitam, u kom delu grada se snima Prvi servis, i jel' ovaj droneshot iz prethodne epizode stvaran ili AI?
March 18Mar 18 28 minutes ago, zorglub said:Baš htedoh da pitam, u kom delu grada se snima Prvi servis, i jel' ovaj droneshot iz prethodne epizode stvaran ili AI?Naravnod a je stvaran, ovo AI jeoš ne uma da napravi.. .:(
March 18Mar 18 32 minutes ago, zorglub said:Baš htedoh da pitam, u kom delu grada se snima Prvi servis, i jel' ovaj droneshot iz prethodne epizode stvaran ili AI?https://maps.app.goo.gl/953otyjXxtDQqfiQ9Na street view je stanje od pre desetak godina. Možeš uporediti sa satelitskim snimkom, pa sa snimkom drona. :)
March 18Mar 18 23 minutes ago, Filozof manijak said:Ček, Prvi servis je sniman u Novom Sadu?Ček, zajebavaš da ne znaš, M&B servis, pričao Mlađa o tome...
March 26Mar 26 novi sade, kakva je situacija sa parkiranjem u kraju oko baletske shkole radnim danom? zona li je, kakva zona, koliko sme da se ostane?(baletska je u stv muzichka, bulevar cara laze)da li da se pokushava ili ne uopshte, iii gde? Edited March 26Mar 26 by gospa buba
March 26Mar 26 6 minutes ago, gospa buba said:novi sade, kakva je situacija sa parkiranjem u kraju oko baletske shkole radnim danom? zona li je, kakva zona, koliko sme da se ostane?(baletska je u stv muzichka, bulevar cara laze)da li da se pokushava ili ne uopshte, iii gde?Mislim da je plava u cara laze, ali ako dolazite u radno vreme, ima okolo bas puno parkinga izmedju zgrada...A mozete da parkirate i u promenadu/merkator, mislim da je 2 sata džabe, posle 100/h...
March 26Mar 26 5 minutes ago, radisa said:Mislim da je plava u cara laze, ali ako dolazite u radno vreme, ima okolo bas puno parkinga izmedju zgrada...A mozete da parkirate i u promenadu/merkator, mislim da je 2 sata džabe, posle 100/h...dolazimo do 14h, cenish da mozemo da se umuvamo negde? treba da izblejimo do 20h sigurno.jel ta plava limitirana vremenski? Edited March 26Mar 26 by gospa buba
March 26Mar 26 Just now, gospa buba said:dolazimo do 14h, cenish da mozemo da se umuvamo negde? treba da izblejimo do 20h sigurno.Ja bi se umuvao tu oko zgrada, 99% ce moci... Radni dan, vecina ljudi je na poslu, nece to biti neki problem... Verujem.da mozete da nadjete parking na manje od 5 minuta od skole, bez problema... Edited March 26Mar 26 by radisa
March 26Mar 26 13 minutes ago, gospa buba said:dolazimo do 14h, cenish da mozemo da se umuvamo negde? treba da izblejimo do 20h sigurno.jel ta plava limitirana vremenski?Potrazite parking izmedju zgrada. Ako ne nadjete, imate uvek besplatan parking na obodu Limanskog parka.
March 26Mar 26 29 minutes ago, gospa buba said:novi sade, kakva je situacija sa parkiranjem u kraju oko baletske shkole radnim danom? zona li je, kakva zona, koliko sme da se ostane?(baletska je u stv muzichka, bulevar cara laze)da li da se pokushava ili ne uopshte, iii gde?Parking se plaća samo u delu cara Lazara od Merkatora do Limanske pijace. Plava zona. Ali stvarno nema potrebe za tim. Imate parkinge u blokovima zgrada pre i posle Muzičke škole (ka ulici Narodnog fronta). A i sama škola ima ogroman parking. Ima rampu koja je često podignuta, tako da možda može i tamo da se parkira. Ali nisam nikad imao potrebu, pa me nemojte držati za reč.